Goed produkt en prima service ! ,MAAR minpunt is verzending met DPD: verzending was duur (€11,95) en lang onderweg (6dagen) mijn advies zou post.nl of desnoods dhl zijn.
Company replied
Altijd goed geregeld bij Guido. Snel ontwerp en snel geleverd!
Company replied
3D Modelleur VDEIJK is zeker aan te raden voor als je een perfect gedetailleerd 3D geprint product wil hebben. Echt super kwaliteit
3D Geprinte Producten voor categorie 🚛Chassis, ♻️Recyling en ⚠️Specials. Tevens CAD Technisch Tekenaar voor Machinebouw.
Wierumerwei 2, 9143WH, Nes, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle en duidelijke communicatie en komt afspraken en beloftes na

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Het Product is zoals omschreven.
Ik ben blij met de snelle levering en de prettige communicatie!

Snelle reactie en service
Duidelijkheid gepast
Alles volgens opgaaf geleverd
Super

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Jullie hebben het keurig ingepakt in bescherm de bolletjes plastic alleen de DPD had het achter vuilnisbak gelegd en niet bij de buren aangebeld wij waren niet thuis dat weekend dus het doosje was zeiknat geworden en dat is jammer maar daar kunnen jullie niks aandoen . Heel hartelijk dank voor de mooie trailers .
Groetjes Henk v/d Sande

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Gewoon keurig netjes ,snel geleverd en mooi gedetailleerd materiaal

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Model op aanvraag laten maken,
Mooi resultaat geworden!!
Erg blij mee bedankt

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Overzichtelijke site, redelijk geprijsd, snelle levering, komt afspraken na.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Bestelde spullen waren snel binnen en zag er goed uit, in dit geval ging het om een adapter voor een DAF 2600 van Lion Toys. Het eerste model is nog niet klaar, maar het ziet er nu al beter uit.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
zeer behulpzaam en keurige afwikkeling van de koop

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Men was duidelijk professioneel te werk gegaan en erg meedenkend.
Prachtige modellen en snel verstuurd.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Super tevreden netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Goed overleg over wat je precies zoekt, duidelijk over de kosten, prima verzending en de geleverde items voldoen aan de verwachting.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
mooie chassis laten maken met bijhoorende adapter voor FTF combi

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Perfect geprint chassis van Daf V1600, alles past keurig in elkaar. Top product.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Mooie verbouw set met een goede prijs - kwaliteit verhouding.

Reply from 3D Modelleur VDEIJK
Learn more about other kinds of reviews.