Holder med nødblink, uden et nødstilfælde, og blokerer vejen, hvor der er standsning forbudt i timevis inde bag burger king midt i centrum. De kunne bogstavligt talt holde to meter der for og så ik... See more
Company replied
Jeg har haft Martin fra Agesen VVS ude og sætte varmtvandsbeholder, lave udendørsbruser og fikse frostskader i min kolonihave. Jeg er meget tilfreds med resultatet og har kun rosende ord at sige om Ma... See more
Company replied
Efter lidt udfordringer med det logistiske kom Daniel ud og fixede lynhurtigt og kompetent vores problemer med lavt vandtryk og utætheder. Jeg synes dog at avancen på reservedele er urimelig høj, og d... See more
Company replied
Fejlagtig dokumentation skaber store problemer med forsikringen Jeg kan på det kraftigste ikke anbefale dette firma. Jeg havde en tekniker ude i 3 timer for at undersøge mine rør i forbindelse... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Agesen og Koldsgård VVS Teknik APS
Har sendt en regning på 5450kr. til mit andelsbolig selskab under påskud at de har udført en eller anden form for sporing hos mig. Aner ikke hvad det er. Jeg kender ikke dette firma og de har aldrig været i mit hjem. Jeg bor i Aalborg.
Er der andre der har været udsat for lignende af det her skod selskab? De påstår at have været hos mig den 20.02.2023
Regningen kom her i Juli måned.

Reply from Agesen VVS
De har været meget behjælpelig i forbindelse med en vandskade, og har hurtig sørget for at vi fik det vi skulle bruge i forbindelse med skaden, og de kom hurtig da der var problemer med frost i badmobilen. super god service.
jeg har en udlejningsejendom som har problemer med at det larmer i rørene men det er ikke en opgave de kan løse men tage penge for at forsøge det kan de finde ud af det har så kostet 10000 kroner sikken en service
jan
På jeres hjemmeside står der ordet "service og garanti", tja nu kan man som håndværker selvfølgelig være "uheldig" ind imellem.
Jeg købte for ca. 6 år siden et pillefyr hos jer, som har kørt fint til nu, men så kom der problemer med forbrændingen. Jeg har nu betalt over 3000 kr for at få det indstillet m. v., men det kørte stadig ikke efter 2 besøg.
Så fandt jeg en "ekspert", der fik det til at køre perfekt for 600 kr incl. moms dog kom der så reservedele for ca. 200 kr.
Vi skulle have skiftet en enkelt Ballofix og et armatur i bryggerset, så en ret simpel opgave. VVS'eren havde dog store udfordringer med at få lukket for vandet og efter flere forsøg, både ude og inde lykkedes det endelig, og delene blev skiftet.
En uge efter blev vi kontaktet af Aalborg forsyning, der kunne konstatere fejl på fjernvarmemåleren opstået en uge forinden og i præcist det tidsrum vvs'eren var i huset. Det viste sig at to ledninger var flået ud af fjernvarmemåleren og det kostede os en ny til 2.116kr.
Efter telefonisk henvendelse, hvor jeg fik at vide, at det ikke gav mening, da det var en erfaren medarbejder, sendte jeg to mails, senest til ejeren, men dem har jeg stadig ikke fået respons på.
Det må derfor konstateres at have været et meget dyrt vvs besøg og en dårlig kundebetjening. Sådan en fejl kan jo opstå, men at undlade at tage ansvaret eller at reagere på henvendelsen er uacceptabelt.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at benytte firmaet.
Hurtig og effektiv installation af en vasketørretumbler.
Vores jordvarmeanlæg gik ned i januar måned 2021.
En montør indfandt sig og kiggede på anlægget, der var 10,5 år gl.
Efter 5 min sagde han, du har jo en god pension, hvad med at få et nyt anlæg?
Det koster form ca 100.000 kr., og kan normalt fungere i ca 30 år.
Jeg havde aldrig set montøren før, og dog var han bekendt med min pension.
Efter 5 dg kogte anlægget, og kogende vand og dampe løb ned ad det åbne anlæg.
Printplade og andet blev ødelagt.
100 til 200 l vand var løbet ud i rummet.
Jeg havde den første dag fortalt montøren, at temperaturen ikke måtte overstige 80 c.
Efter 3,5 uger måtte de opgive at finde fejlen.
Den 4. uge fik jeg et andet fa til at se på anlægget.
Efter ca 1 time havde de fundet fejlen.
Der havde sat sig slagger i et rør uden for anlægget til hovedrørene i radiator systemet, som lukkede for tilførslen.
Regningen fra Agesen lød siden på 38890,10 kr, og 27714,38 kr mod mit forsikringsselskab GF.
At sende en total inkompetent montør, der siden ødelagde det hele er ikke ansvarligt.
Hvem bliver den næste kunde, der får sådan en oplevelse og chock?
Ikke mig. Jeg finder et andet fa efter ca 15 år.
Såfremt denne anmeldelse ikke er sandfærdig, da bør den ansvarlige direktør anlægge en injuriesag imod mig, da denne redegørelse ikke kan være fremmende for fa.
De kan ikke være det bekendt!
Jeg og GF undlod at betale kravet.
Brugte dem til og få renset vores indførringsrør med Aquatex. Havde ingen effekt på trykket i vores rør. Om det var udførelsen eller produktetet ved jeg ikke. Men spild af penge