Bedandhealing Reviews 9

3. Health Spa
  4. Hotel
  5. Psychotherapist

Written by the company

Bed & Healing tilbyder overnatning i skønne og hyggelige Deluxe værelser i Undløse. Vi har 2 rummelige dobbelt Deluxe værelser med god plad til 2-3 personer og med god vilje, er der plads til i alt 3-4 personer på hvert værelse. Begge værelser indeholder hver 1 stor dobbeltseng, sengeborde, 1 lille slåud-spisebord med 2 stole, 1 cafébord og 2 lænestole, 1 taske/tøjskænk samt 1 lille garderobe. Værelserne kan også bruges som enkelt- eller som twinværelser. Twin betyder at sengene stå med et mellemrum (ca. 50 cm). Sengene er kingsize størrelser med målene: 180 x 200 De består af gode springmadrasser med tyk komfort topmadras, som gør det let at få en super behagelig og komfortabel søvn. Dyner og puder er af dun/fjer. Der er mulighed for en ekstra opredning og / eller en barneseng. (Weekendseng) Allergivenlige dyner og puder er også til rådighed. Der er adgang til et flot istandsat bad og toilet samt et tekøkken med div. servicer, elkedel, brødrister, mikroovn og et lille køleskab. Wifi: Hos Bed & Healing er der gratis Wifi på alle områder. Healing: Har du også lyst til at modtage Healing kan du naturligvis også bestille og modtage det. Bed & Healing har et særligt overnatningstilbud hvor healing indgår. Healing uden overnatning er også muligt. Du kan læse mere om healing og se priserne her: https://bedandhealing.dk/index.php/priser/ Bed & Healing glæder sig altid til at byde velkommen og gøre hvad vi kan for at du/I får den bedste oplevelse her.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk Spa- &…

En helt igennem fantastisk Spa- & Wellnessdag hos Bed & Healing
Jeg tilbragte en skøn wellnessdag hos Bed & Healing, en gave jeg havde fået i fødselsdagsgave, og det var virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige!
Fra første øjeblik blev jeg mødt af en varm og nærværende vært, som skabte en rolig og tryg stemning for både mig og de øvrige gæster. Alt var gennemtænkt: den blide musik, de velduftende olier og det afslappende miljø.
Behandlingerne var fulde af omsorg og tilpasset med stor opmærksomhed, og jeg følte mig forkælet fra start til slut.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

May 22, 2025

Reply from Bedandhealing

Tusind tak for dine smukke og rørende ord Renie – de går lige i hjertet 💗
Det glæder mig dybt, at du følte dig set, tryg og forkælet – præcis som det er meningen, dagen skal føles.
Du var en sand fornøjelse at have med, og døren står altid åben, når tiden igen er til lidt selvforkælelse.

Varme kram og de kærligste hilsner
Bed & Healing / Gienette 💗

En utrolig venlig vært.

En utrolig venlig vært, nogle dejlige værelser med nogle lækre senge, jeg har aldrig før sovet så godt et fremmed sted
Undløse havde både indkøbsmulighed og et lækkert pizzeria.

April 10, 2025

Reply from Bedandhealing

Mange tusinde tak Christian, for din skønne anmeldelse og fine ord. De varmer rigtig meget. Det var en fornøjelse at have Jeres besøg og rigtig godt at vide at sengene var gode.
Mange kærlige hilsner fra

Rated 5 out of 5 stars

er blevet smerte fri efter en times…

er blevet smerte fri efter en times healing. jeg lider af slidgigt især i hofter og lænd, efter behandling har jeg været smertefri og har ikke taget smertestillende siden. de bedste penge jeg har givet ud. hun er dygtig og et roligt væsen som man føler sig tryk ved så kan klart anbefale Bed & Healing

August 22, 2023

Reply from Bedandhealing

Tusinde tak for din meget positive anmeldelse Anita.
Den varmede særligt fordi du nu er smertefri.
Mange hilsner fra
Bed & Healing/ Gienette <3

Et hyggeligt sted

Et rigtig fint sted at overnatte og søde værter.

June 3, 2023

Reply from Bedandhealing

Tusinde tak for din positive feedback Preben.
Den er vi super glade for :)

Overnatning....

Super skøn og varm velkomst.. Virkelig dejligt sted med skønne senge og fantastisk værtinde med hjertet det rette sted.. Kun anbefalelsesværdigt...!! Ligeledes dejlig prisvenlig..!👍💖

November 7, 2021

Reply from Bedandhealing

Mange tusinde tak skønne Izabella.
Det varmer så dybt at du nyder at være her og har sovet godt.
De varmeste og kærligste fra Gienette 💖

Dejligt sted

Et dejligt sted med gode senge super hyggligt

September 7, 2021

Hej Hanne.

Tusinde tak for dine skønne ord, de glæder mig rigtig meget og selv tak for din dejlige måde selv at være på.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hyggeligt sted med…

Virkelig hyggeligt sted med Baronesse-stemning på værelset 😊
Fleksibel morgenmad til os der er tidligt ude af røret.
Jeg kommer helt sikkert igen👍
Mvh Tom

August 24, 2021

Reply from Bedandhealing

Mange tusinde tak Tom, for din varme og super fine anmeldelse. Den glæder mig rigtig meget. Jeg vil se frem til at byde dig velkommen tilbage.
De bedste hilsner fra Gienette <3

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hyggelige værelser med gode…

Fantastisk hyggelige værelser med gode senge i et skønt og hyggeligt lokalområde. Søde og venlige værter sørger for en super god oplevelse.

June 28, 2021

Hej Torben.

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Den varmer kan du tro. :) Du er altid velkommen ved du.

Mega hyggeligt sted

Mega hyggeligt sted, med den sødeste og imødekommende vært. Der var Ikke en finger at sætte på hverken renlighed eller komfort. Helt igennem dejligt sted, kan stærkt anbefales 👍🏼

June 16, 2021

Hej Jens.

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Den tager jeg til mig med stor glæde :) I skal være så hjerteligt velkommen en anden gang også.

Take a closer look