Har testat en kort stund men för mig funka den inget bra. Barnen ska dock få testa när de blir förkylda,
Company replied
Jag köpte produkten efter att ha provat en massa olika produkter för att motverka snarkningar (min sambo störde sig och jag var lyckligt ovetande 😊). Jag köpte den lägre kudden och effekten kom di... See more
Vi använde BREAZZY under en förkylningsperiod och den fungerade toppen. Den formade kudden gör det lättare att ligga med huvudet något upphöjt, vilket hjälpte både oss vuxna och våra barn när näsan v... See more
Company replied
Vi har testat kudden under några förkylningar och kan inte annat säga än att den fungerar som lovat! Frugan sover som en stock, och jag är överlycklig över att hon äntligen är tyst på nätterna när hon... See more
Company replied
BREAzZY-kudden är utvecklad för att förbättra sömnen för både barn och vuxna som upplever tillfälliga eller återkommande hälsobesvär – såsom hosta, nedsatt syresättning, krupp, astma eller förkylning. Kudden erbjuder en stabil och ergonomisk sovposition som främjar en lättare och mer upprätt andningsställning. Detta kan lindra symptom och påskynda återhämtning samt ge en mer behaglig sömnupplevelse.
Enåbadsvägen 2, 79532, Rättvik, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wow! Vår sons hosta på natten försvann helt med Breazzy kudden, fantastiskt! Stort plus att produkten är så enkel och smidig! Kan varmt rekommendera kudden till föräldrar med hostiga småbarn ❤️

Reply from Skipstone Brands AB
Stor förbättring av min sömn-apné!
Bra design/material som nästan kardborre fastnar mellan säng och bäddmadrass. 10/10

Reply from Skipstone Brands AB
Otroligt nöjd! Jag fick tips av en vän att skaffa Breazzy-kudden nu i februari när min son hade problem med hosta på nätterna pga luftvägsinfektion. Vi har tidigare lagt vanliga mindre kuddar under madrassen men det slutade alltid med att barnen ”glider av” upphöjningen. Vilket inte hände med Breazzy-kudden.
Kan starkt rekommendera!

Reply from Skipstone Brands AB
Haft problem i åratal med dotterns förkylningsastma och provat "allt" . Kudden är tveklöst det som gjort mest nytta. Dottern gillar den så pass mycket så hon prompt vill använda den även när hostan inte är närvarande =)

Reply from Skipstone Brands AB
Vad ska man säga - en produkt jag aldrig mer kommer att kunna leva utan!
Natten innan leveransen av BreaZzy hade min snart tvååring åkt på hög feber med hosta som höll honom vaken stora delar av natten. Enda sättet sonen fick lugn och ro på var genom att sova lite upprätt på mig, vilket var hur vi överlevde höstens turer av lunginflammation i plural. Redan första natten med BreaZzy märktes stor skillnad - färre hostningar, bättre andning och vi fick båda sova ostört under hela natten. Vi har fortsatt att sova med BreaZzy sedan dess då även jag själv upplever att jag sover bättre. Trots en rätt livlig tvååring som gillar att hoppa i sängen ligger kuddarna på plats (har två stycken 90 cm i en dubbelsäng) och jag har inte behövt justera bäddmadrassen som ligger ovanpå en enda gång.
Tacksam över att BreaZzy har givit oss många goda nätters sömn och ser fram mot att få utforska fler produkter i framtiden. Ett solklart måste i varje hem!

Reply from Skipstone Brands AB
Så enkel och smart produkt! Såg lanseringen på instagram när jag låg och nattade min son som precis då hade en jobbig dag med hosta och andningsproblem. Jag hade precis givit honom några puffar och allt vart lite lugnare med både hosta och andning. La mig och slösurfade lite och precis då dyker denna produkt upp. Jag klickar hem en direkt för det kändes som den mest självklara sak att ha till sitt barn. Snabb leverans och nu sover han varje natt med denna smarta kudde. Han mår mycket bättre och jag känner mig mycket tryggare som förälder. Kan verkligen rekommendera alla föräldrar med barn som har andningsproblem att köpa en BREAzZY!

Reply from Skipstone Brands AB
Fungerar perfekt både för mina snarkningar och för barnens förkylningsastma! Kan bara rekommendera produkten.

Magisk!
Förkortat våra vaknätter vid förkyldningsastma!
Även lånat ut kudden till gravid syster som haft perioder av jobbig reflux/halsbränna.
REKOMENDERAR
Räddare i nöden!
Våra barn har länge haft problem med förkylningsastma. För oss har kudden hjälpt till att förebygga den värsta nästäppan och sen har den hjälpt till när astman slår till som värst. Den är bekväm att sova på, ligger kvar i sängen även om barnen rör sig väldigt mycket och den låter inte. Skulle säga att kudden är ett måste att testa för att få ihop nattsömnen.
Rekommenderar stark!

Reply from Skipstone Brands AB
Wow! Vilken produkt! Dottern har förkylningsastma och med BREAzZY-kudden så har symptomen lindrats enormt. Det täpper inte alls till i andningen som det gör när hon sover utan. Och produkten i sig, hög kvalitet, knäpptyst, lätt att använda. Fantastisk! Tack för en produkt som funkar och som är så smidig att ha. Värd alla pengar!

Reply from Skipstone Brands AB
Ett jättebra hjälpmedel till dottern med förkylningsastma så man slipper stök med massa kuddar som sjunker ihop och riskerar täcka andningen. Hon sov mycket bättre på BREAzZY!

Reply from Skipstone Brands AB
Kudden är mycket praktisk att använda under en madrass. Jag har refluxproblematik och måste sova med förhöjd huvudända. Kilkudden fungerar bra och jag slipper alla knöliga kuddlösningar jag tidigare gjort.
Skulle dock kunna tänka mig en som har lite större vinkel.
Uppskattar att den ligger still och att luften inte sipprar ut.

Reply from Skipstone Brands AB
Kudden känns gedigen och av bra kvalité. När barnen blir förkylda blåser vi upp kudden och använder den för att avlasta besvären de får pga förkylningsastma! Skulle dock önska att det fanns en kudde med lite brantare lutning, men det kanske kommer? :)

Reply from Skipstone Brands AB
Nöjd med kudden, får en annan vinkel vilket gör att jag sover mer upprätt och snarkar mindre. Fungerar även bra vid förkylning som täppt näsa osv.

Reply from Skipstone Brands AB
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.