Vi har spist der i lang tid og maden skuffer aldrig. Søde og venlige medarbejdere som altid hjælper.
See what reviewers are saying
HELT KLART DEN BEDSTE BURGERMENU TIL DAGS DATO⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Drengene på burgerstation fortjener helt klart vores⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤 ALTID FANTA... See more
Fredag d.30/5 fik mine brødre og jeg serveret mad alt for hurtigt efter bestilling. Vi bestilte endda 1 med hjem til Mor Det resulteret så bare i 4 syge maver senere hen på aftenen samt morgenen.... See more
Efter en lang tur hele vejen fra sydfyn var jeg ikke lidt, men meget sulten. Her mødte jeg den sødeste flok mennesker på burgerstationen, som forkælede en sulten rejsende med lige det hun trængte til... See more
Company details
No history of asking for reviews
Burgerstation har fået nye lokaler med…
Burgerstation har fået nye lokaler med dertilhørende nye priser. Alt er fint fra start selvom 10 kroner i prisstigning er til at leve med. Da vi fik vores burgere blev vi slemt skuffet. Der er noget galt, tænkte vi efter 2 bider. Kødet er ikke det samme som vi har fået det de sidste 4 år hvor vi har været trofaste kunder. Vi spiste vores burger og gik derfra med en ærgerlig følelse af skuffelse. Vi er ret kede af I har ændret på det essentielle i jeres burger, nemlig kødet. Denne oplevelse har fået os til at miste tillid til jer. Vi har ellers været vildt glæde for jer.
Alt er galt i den butik.
Simpelthen så dårlig en oplevelse.
Bad om minus ost på en burger, der var ost på burgeren. Deres løsning, de skrabede bare osten af. Nr. 2 burger havde de glemt at fjerne tomat og løg. Fritterne var så bløde og slatne at de ikke kunne spises. De glemte en milkshake og burgerne var kolde. Jeg bad ovenikøbet om at tjekke ordren efter ved afhentning.
De havde ikke engang nogen kunder i butikken, så det er ren dovenskab, sløseri og mangel på respekt for deres kunder. Jeg har aldrig fået en bestilling, hvor der ikke var mangler. Dette var sidste gang vi køber eller anbefaler deres butik.
Dårlig oplevelse.. igen
Det er skub aaaalt for dårligt at der altid skal være noget der mangler, når man ringer over telefonen og bestiller. Personalet er uhøflige ved kassen og anerkender ikke at de har glemt ordren og den derfor bliver forsinket, eller at de glemmer tilbehør eller at kartoflerne ikke er varme og sprøde men klamme og tørre… ikke første gang jeg bliver skuffet, håber virkelig chefen ser den her og begynder at ansætte nogle seriøse drenge ved kassen. Derudover er burgeren ellers ret fantastisk.
Jeg er ked af at sige det her
Vi er ked af at sige det her, men håber ejeren ser det. Hvad end du har ændrede i opskrift eller i personale, det skal tilbage nu!!! Vi har spist hos jer de sidste to år, minimum en gang om ugen til flere gange om ugen, der findes ingen bedre burger i hele København. Men for et par måneder siden har smagen på kødet/krydderier ikke været den samme.
Vi er meget ked af over det, for det smager ikke af noget længere så vi håber i læser med her og kigger på det
Seriøst den bedste burger jeg har smagt…
Seriøst den bedste burger jeg har smagt :) Har været der to gange nu den sidste uge. Billigt og super høj kvalitet.
Den bedste burger
En af de bedste burger jeg har smagt
En af de bedste burger jeg har smagt, og super flink serviceminded personale.
Danmarks bedste burgere
En lille herlig butik med gode folk - vigtigst af alt de har Danmarks mest velsmagende burgere !
Jeg har spist mange gode burgere i mit…
Jeg har spist mange gode burgere i mit liv, men disse burgere er de bedste jeg har smagt. Ovenikøbet står der søde og serviceminded unge fyre i den lille biks. Kan varmt anbefale dem.
Super lækker burger menu
Super lækker burger menu
Super betjening, meget høflige unge mænd
De bedste burgere og god service
Super god service
Super god service, søde medarbejder og vildt god mad ! Kan varmt anbefale dette sted !
Og deres shakes, mums 😍
Værste service
Værste service, når man bestiller og får en tid til afhentning, holder de ikke tiden, eller ændrer den når man alligevel er på vej og kommet på stedet. Det viser desværre deres ligegyldighed når disse popup succes ikke kan overskue det. Maden er upåklageligt men husk det er kundenoplevelser der sikrer jeres fortsatte succes.