Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Written by the company

Calumin biedt kwaliteitsproducten die jouw dagelijks leven gemakkelijker maken. Betrouwbaar, praktisch en ontworpen met oog voor detail. Ontdek nu onze selectie!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Pakket niet ontvangen.

Pakket niet ontvangen.
Transporteur zou langs zijn geweest terwijl we niet thuis waren.
Geen bericht achtergelaten, geen adres van afhaalpunt achtergelaten.
Nu blijkt het pakket terug naar de afzender te zijn gestuurd!

December 22, 2025

Beste Suzanne,

Dank u voor uw feedback — het spijt ons oprecht dat deze levering niet correct is verlopen.

Wij hebben intussen rechtstreeks contact met u opgenomen om dit verder te bekijken. Het dossier wordt momenteel opgevolgd in samenwerking met de transporteur, zodat we tot een correcte oplossing kunnen komen.

Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We doen het nodige om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Customer Service
Team Calumin

Rated 4 out of 5 stars

Praktijk was zoals voorspeld

Praktijk was zoals voorspeld. Respect naar levertermijn, zeer goede bescherming van de koopwaar en topkwaliteit.

Hallo Joseph,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat de levering volgens verwachting verliep en dat u tevreden bent over de bescherming en kwaliteit van de snijplank.
We stellen uw feedback erg op prijs.

Klantenservice Calumin

Dun, degelijk, scherp

Er ging niets mis, het duurde even vooraleer de zending toekwam. Het is een degelijk product (snijplank) maar wel voorzichtig zijn want je kunt jezelf eraan snijden, de plank zelf is dun en vrij scherp.

Hallo Magda,

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen.

Fijn om te horen dat de snijplank ondertussen goed is toegekomen en dat u het product als degelijk ervaart.
We begrijpen dat de levertijd in deze periode als lang kan worden ervaren en nemen uw feedback hierover zeker mee.

Wat betreft het gebruik: de snijplank heeft een slanke afwerking, wat door sommige gebruikers als opvallend kan worden ervaren. We raden aan om hier bij het hanteren rekening mee te houden.

Mocht u hierover nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan mag u ons altijd rechtstreeks contacteren.

Klantenservice Calumin

Rated 3 out of 5 stars

Iets te dun daardoor blijft het niet…

Iets te dun daardoor blijft het niet goed liggen

November 18, 2025

Hallo Nadine,

Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen.
Je hebt gelijk: onze snijplank is bewust slanker ontworpen dan traditionele houten planken. Dat maakt hem hygiënischer, lichter en makkelijker op te bergen, maar we begrijpen dat dit voor sommige keukens kan aanvoelen alsof hij minder stabiel ligt.

We nemen dit soort feedback serieus en bekijken continu hoe we het gebruikscomfort verder kunnen verbeteren.
Mocht je dit als storend ervaren, dan helpt onze klantenservice je graag verder om samen naar een passende oplossing te kijken.

Rated 5 out of 5 stars

Alles is correct verlopen met de…

Alles is correct verlopen met de levering
Wel een min puntje dat het een paar weken geeft geduurd voor de levering is toegekomen

November 20, 2025

Hallo Marc,

Bedankt voor je 5-sterrenreview en fijn om te horen dat alles correct is verlopen met de levering en het product 👍

Je hebt gelijk dat de levering iets langer heeft geduurd. Door de hoge vraag in deze periode kan dit soms voorkomen, maar we doen er alles aan om dit zo transparant mogelijk te communiceren en continu te verbeteren.

Dank je wel voor je vertrouwen en feedback — dat helpt ons én toekomstige klanten enorm.

Rated 1 out of 5 stars

De bel ging Doe de deur open en er is…

De bel ging Doe de deur open en er is niemand

Beste Wim,

Bedankt voor uw bericht.
We hebben uw review aandachtig nagekeken, maar volgens onze gegevens is uw bestelling nog niet geleverd.

Uw pakket bevindt zich momenteel in het land van bestemming, zoals ook zichtbaar is in de tracking:
➡️ “Arrived at domestic terminal station” – 24 nov

Dit betekent dat het pakket onderweg is naar de lokale bezorgdienst en binnenkort bij u zal worden aangeboden.

Omdat het pakket nog niet is afgeleverd, lijkt er mogelijk sprake te zijn van een misverstand. Uiteraard helpen we u graag verder om dit correct op te volgen.

Zou u ons even kunnen contacteren via info@calumin.be
of reageren op onze laatste e-mail?
Dan bekijken we dit onmiddellijk samen en zorgen we dat u perfect wordt geïnformeerd over de levering.

Rated 2 out of 5 stars

Pakket nog steeds niet ontvangen!!

Pakket nog steeds niet ontvangen!!! Hoe kan ik dan een beoordeling geven!!!

November 20, 2025

Beste Johan,

Bedankt voor uw bericht — we begrijpen dat het vervelend is wanneer een pakket nog onderweg is.

Ik heb uw bestelling meteen nagekeken en kan bevestigen dat de verzending volledig op schema ligt. Uw pakket is momenteel nog in transit en volgt de normale levertijd zoals vermeld tijdens het bestellen.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken:
➡️ Uw bestelling wordt gewoon geleverd zodra het het lokale distributiecentrum heeft bereikt.

Mocht u graag een update ontvangen of vragen hebben over de huidige status, stuur ons gerust even een mailtje via info@calumin.be
— we helpen u graag verder.

Rated 4 out of 5 stars

De verzending en informatie was…

De verzending en informatie was duidelijk en bij support goede hulp 😁

October 27, 2025

Hallo Jordy,

Bedankt voor je fijne review!
Heel leuk om te horen dat de verzending duidelijk was en dat onze support je goed heeft kunnen helpen 😊

We blijven elke dag verbeteren om onze service nóg sterker te maken.
Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Geen pakket aangekregen!

Geen pakket aangekregen!

October 24, 2025

Hallo Jelle,

Bedankt om dit met ons te delen, het spijt ons enorm om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.
Dat is absoluut niet de service die we willen bieden.

We hebben je bestelling opnieuw nagekeken en willen dit graag samen met jou oplossen.
Kan je ons even antwoorden op onze vorige e-mail of ons rechtstreeks contacteren via info@calumin.be?

Dan bekijken we onmiddellijk samen wat er precies is misgelopen en zorgen we voor een correcte, snelle oplossing.

Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons, en we willen dit graag voor je rechtzetten.
Alvast bedankt om ons de kans te geven dit op te lossen.

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look