No history of asking for reviews
BørnehavenDK
Amen det er en flok børn der leger de har læst økonomi i 40 år.
!PROFESSIONELLE!
Er du gal de er professionelle, alt står skarpt og du for monster meget hjælp. De giver dig sindssyg vejledning både til dit mindset og til hvordan du skal tjene. Jeg har personlig taget vejen og sat mig i dybden med trading, for jeg konstant for hjælp når jeg er på bunden. Det er vandvittigt hvor gode de er!
Begyndte og trade for nogle uger siden
Begyndte og trade for nogle uger siden, og kom først rigtig igang med det da Cash Flow Academy hjalp mig igang og fik mig hjulpet godt i gang med det hele. Elsker og sidde og investere min tid med de her gutter. Kæmpe Fedt herfra!
Jeg skrev og spurgte ind til nogen…
Jeg skrev og spurgte ind til nogen forskellige ting grundet mig og en super god kammerat havde snakket om at starte noget selv. Og jeg fik svar inde for 2 timer og vi havde en super god samtale om hvilke muligheder der var, og han hjalp super meget og jeg havde ikke engang købt kurset. Kæmpe anbefaling herfra og stor respekt fra min side af!
Super cool team og virkelig hjælpsomme…
Super cool team og virkelig hjælpsomme kun god oplevede fra min side👊
det er fkn stilet og et meget støttende…
det er fkn stilet og et meget støttende community
Absolut fantastisk kursus
Absolut gennemarbejdet fantastisk kursus, som kan hjælpe alle typer af mennesker igang med at tjene penge. Kurset udøver den mentalitet som mange mennesker har og fremprovokerer den helt rigtigte side af en. 10/10 kursus! Fedt med det fællesskab som kurset medfølger
en af de bedste og lærigste kurser der…
en af de bedste og lærigste kurser der findes i dk kan klart anbefales
Sindsygt gode til at hjælpe keep up…
Sindsygt gode til at hjælpe keep up grinding
Kæmpe anbefaling
Selvom jeg kun har jeg kun har haft kurset i en lille uges tid, har jeg allerede fået så meget ud af det. De er virkelig hjælpsomme hvis man har spørgsmål eller andet og er meget ofte aktiv på discorden. Kæmpe anbefaling herfra!
Super dygtige
Super dygtige personer som kan svare på alt. De hjælper også folk uden kurset og det skal vi være taknemmelige for. Keep It Up Boyz
De fik mig igang
Jeg har ikke engang købt deres kursus, men har allerede fået meget hjælp fra adminsne og medlemmerne. De fik mig godt i gang.
Super dygtigt team
Super dygtigt team, de er virkelige dygtige. De kører også tit nogle live streames, hvor ham der forklare om aktier virkelig er dygtig, måden han går i dybden på og hans viden er helt perfekt.
de forstår bare at lære folk hvad man…
de forstår bare at lære folk hvad man skal gøre!

Reply from slettet