Company replied
Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Netherlands
Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en helder. De werkplek werd iedere dag schoon achtergelaten. Ook na afloop wordt alles duidelijk uitgelegd. Wij zijn er heel blij mee!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Recent door Co-Air een airco laten installeren en zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is bijzonder netjes en vakkundig uitgevoerd, en het resultaat overtreft onze verwachtingen. Ook het gehele traject, van opname tot uitvoering en communicatie, is zeer professioneel en prettig verlopen. Kunnen Co-Air met volle overtuiging aanbevelen!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Dit bedrijf heeft al eerder bij ons een installatie geplaatst. En wederom hebben de heren top werk gedaan!
Er wordt netjes en schoon gewerkt, er wordt meegedacht over de wensen van de klant, en zijn bereid net dat stapje extra te doen
Kortom: top bedrijf. We zijn heel erg tevreden.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk bezoek en goed meedenken met een top advies, super nette, vlotte montage en afwerking. Daarbij met een prijs welke duizenden euro's lager was dan die van een collega. Tevens nog een mooie tip m.b.t. het aanvragen van subsidie, welke zij als extra service voor ons aangevraagd hebben. Inmiddels is onze showroom de hele winter op een aangename temperatuur gebleven, op naar een warme zomer.....

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Aardige mensen, hebben kwaliteit geleverd onder soms lastige omstandigheden als sneeuw.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Alle afspraken nagekomen en goed meegedacht met een oplossing voor een niet standaard obstakel.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Denkt mee, flexibel, komt afspraken na, goede prijs, oprecht

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Fijn, professioneel, goede service, prettig contact. Bij mijn ouders een airco geplaatst, bij ons 2 keer en bij de schoonouders. Alles positief.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken met A merken en hebben veel ervaring. Co-Air is praktisch ingesteld, geef aan wat je wensen zijn en zij denken mee in de meest ideale oplossing (zelfs afwijken van de standaard is mogelijk). Snelle en nette levering, absoluut een aanrader! Wij hebben geen spijt van onze installatie.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s
Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze beschikbaar waardoor wij ons daar ook geen zorgen over hoefde te maken.
Binnen een dag zijn bij ons drie binnenunits en een buitenunit geplaatst, erg blij mee!
Duidelijke offerte. Wijzigingen daarop doorvoeren was geen probleem. En na akkoord op offerte binnen een dag een datumvoorstel voor installatie ontvangen. De installatie is vervolgens snel en netjes uitgevoerd (alle materiaal opgeruimd en meegenomen, kamer schoon opgeleverd) waarna de airco probleemloos in gebruik is genomen. Prima service!
Heel vriendelijk, net en vakkundig personeel.
Supernetjes alles opgehangen en afval meegenomen.
Super bedrijf! Nette installatie en komen afspraken na!
Een goede opname van onze wensen. En binnen niet al te lange tijd de uitvoering. Die verliep super, snel en schoon gewerkt. En nu genieten van een heerlijke temperatuur overal in huis!
Een zeer prettig gesprek met goede uitleg over mogelijkheden was de start van de kennismaking. Na ontvangst van de offerte de opdracht gegeven. Bij de installatie zeer netjes gewerkt mooie afwerking en alles werkt na behoren. Vriendelijke monteurs en en fijne afhandeling na de installatie maakte de ervaring compleet voor 5 sterren!
Het adviesgesprek was plezierig, helder en oplossingsgericht. Voldoende informatie en een duidelijke offerte.
De montage van de apparatuur ging heel voorspoedig en vakkundig.
Ondanks dat er door vloeren en muren moet worden geboord, is er bijna geen stof. Wat er dan nog aan stof of vuil ontstaat, wordt keurig opgeruimd.
De monteurs helpen met het eerste gebruik van de apparatuur en het installeren van de app.
De monteurs zijn hele plezierige mensen en super professioneel.
Heel tevreden. duidelijke voorlichting. Vakwerk afgeleverd. Het bedrijf levert wat het beloofd heeft.
Learn more about other kinds of reviews.