Co-Air Klimaatbeheersing Reviews 140

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more

Rated 5 out of 5 stars

T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more

Company details

1. Air Conditioning System Supplier

Written by the company

Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Warmtepomp installatie Velp

Duidelijkheid in het offerte stadium,
eenduidige prijsstelling, nette oplevering van een juist werkende installatie. Goede omgangsvormen in het installatie traject.

April 28, 2025

HoI Michiel,

Bedankt voor de leuke review, fijn dat onze dienstverlening zo positief is ervaren.

Heel veel plezier met jullie airco's!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn netjes geholpen zowel bij het…

We zijn netjes geholpen zowel bij het opstellen van de offerte en het daadwerkelijke plaatsen van de airco.
De installatie verliep vlekkeloos en de installatie werkt erg goed!
We zijn tevreden!

April 14, 2025

Hoi Alex,

Bedankt voor de positieve review. Jullie bedankt voor de opdracht en de fijne samenwerking!

Heel veel plezier met jullie airco's.

Rated 5 out of 5 stars

Onze prettige ervaring met Co-Air.

Alles netjes aangelegd. Ze werken snel en schoon. Vriendelijk personeel. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Vragen worden snel en netjes beantwoord.

April 14, 2025

Hoi Herman,

Bedankt voor de leuke review! Heel veel plezier met jullie airco's.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijn contact met de verkoper en de…

Zeer fijn contact met de verkoper en de monteurs .
Ze hebben alles zeer netjes gemonteerd en schoon achter gelaten . Ook is er goed geluisterd naar onze wensen .
Dit bedrijf is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een airconditioning !!

April 23, 2025

Hoi Dave,

Bedankt voor jullie positieve feedback! We willen jullie ook bedanken voor het fijne contact voor, tijdens en na de installatie.

TOP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Installatie bedrijf!!!!

Wat een ongelofelijke fijne firma. !!!!
Een zeer grote aanrader voor montage airco/warmte units. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanaf de eerste afspraak offerte bezoek tot in bedrijfstelling en afronding.
Zeer vakkundige mensen die de installatie tot onze volle tevredenheid hebben geïnstalleerd. Tijdens installatie was er nog veel overleg met ons om tot nog meer esthetische verbeter punten te kunnen komen. Installatie is met onzichtbaar leidingwerk aangebracht in en aan onze oude woning.(1928).
Geen snel klaar en naar huis mentaliteit bij de zeer kundige en inventieve montage mensen die daarnaast zeer netjes en vlot werken, geen grote rommel maken dan wel achterlaten.
Extra kabels mee laten trekken nu dit de ideale situatie was om dit te kunnen doen, was ook geen enkel probleem. 😁
Oplevering met duidelijke uitleg en advies van deze gebruikers vriendelijke installatie. App bediening op telefoon geïnstalleerd. Uitleg afstandbediening
Helemaal klaar voor gebruik.✅👍🏻
Alle medewerkers bedankt!!🤩

April 16, 2025

Hoi Kees,

Heel erg bedankt voor deze superleuke review, hier krijgen we (nóg meer) energie van! We willen jou ook heel erg bedanken voor de fijne en leuke samenwerking.

Veel plezier met jullie airco's. Mocht er in de toekomst iets zijn dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

Op en top professionals

Snelle en duidelijke communicatie, vakbekwame mensen die zorgvuldig en net werken en een strak afgewerkt eindresultaat; voor de 2e maal heeft Co-Air klimaatsystemen in mijn woning geïnstalleerd en opnieuw ben ik onder de indruk van de werkwijze en het resultaat. Ik kan deze onderneming van harte aanbevelen!

April 8, 2025

Hoi Remy,

Bedankt voor de leuke review, fijn om te horen dat je tevreden bent!

Heel veel plezier met de airco's.

Rated 5 out of 5 stars

Een meer dan tevreden klant

Van opname tot offerte en de uiteindelijke installatie: alles verliep vlekkeloos! Professioneel, snel en prettig in contact. Laat die warme dagen maar komen – wij zitten er straks lekker koel bij. Bedankt Co-Air!

April 7, 2025

Hoi Nico,

Wat een leuke review, dankjewel! We zijn blij dat alles soepel is verlopen en jullie klaar zijn voor de zomerse dagen. Geniet van het comfort – wij staan altijd voor jullie klaar!

Heldere communicatie

Heldere communicatie
Prettige medewerkers

April 2, 2025

Hoi Jolanda,

Bedankt voor de review, heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

We wensen jullie heel veel plezier met de airco.

100% aanbevolen!

Zeer snelle reactie en installatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. 2 Airco's heel netjes geïnstalleerd en afgewerkt door vakbekwaam personeel. Prima nazorg. Al met al erg tevreden en aan iedereen aan te bevelen!!

April 1, 2025

Hoi Rene,

Wat een leuke review, dank je wel! We beloven dat we nog net met beide benen op de grond staan, maar zo’n compliment maakt het lastig 😃.

Heel veel plezier met jullie airco's, laat de zomer maar komen.

Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig, meedenkend en plezierige installateurs

Vakkundig, meedenkend en plezierige installateurs.
De oude installatie moest worden vervangen.
Kwamen met goede oplossingen voor het verplaatsen van de installatie wat in de toekomst bij eventueel verbouwen minder kosten met zich meebrengt.
Duidelijke uitleg na installatie over de bediening en werking.
Communicatie (bezoek, uitbrengen offerte en mailwisseling achteraf) waren subliem en geven een vertrouwd gevoel om ook in de toekomst bij uitbreiding weer te kiezen voor Co-Air klimaatbeheersing!

March 30, 2025

HoI Ed,

Wat een mooie review, bedankt! We willen jou ook graag bedanken voor de hele fijne samenwerking. We hebben er samen iets moois van gemaakt.

Heel veel plezier met jullie airco's!

Hele fijne partij

Hele fijne mensen met duidelijke heldere communicatie. Het begon met een offerte aanvraag waar we per telefoon over gesproken hebben. Daarna hebben we nog advies gekregen en zijn de buizen in de muur gelegd. Toen eenmaal de stucadoor was geweest en wij zelf geschilderd hebben, kwamen de monteurs terug om alles op te hangen. Dit deden ze netjes en zorgvuldig. Al met al super blij met deze partij. Echt een aanrader!

March 28, 2025

Hoi Desirée,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en communicatie. We hebben samen een mooi plan bedacht!

Geniet van jullie airco en mochten er nog vragen zijn, dan staan we altijd voor jullie klaar!

Prettige service

Prettige service. Heel keurige plaatsing van de airco's. Vakkundige installateurs.

March 4, 2025

Hoi Lena,

Heel erg bedankt voor de leuke en positieve review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Veel plezier met jullie airco's!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en vakmanschap van Co-Air

Onlangs heeft Co-Air bij ons thuis een airco geïnstalleerd in zowel de woonkamer als de slaapkamer, en we zijn méér dan tevreden! Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Het team dacht goed met ons mee over de beste plaatsing.

De installatie verliep vlot en zonder rommel, en de monteurs werkten uiterst nauwkeurig. Kortom: betrouwbaar, deskundig en klantgericht! Wij raden Co-Air absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele airco-installateur.

February 19, 2025

Hoi Frank,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel de airco als onze service. Ons team zet zich altijd in voor kwaliteit en klanttevredenheid, dus dit betekent veel voor ons!

Geniet van jullie nieuwe airco, en als er ooit iets is, staan we natuurlijk klaar om te helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Netjes geïnstalleerd en duidelijke…

Netjes geïnstalleerd en duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

February 15, 2025

Hoi Cornélie,

Bedankt voor de lovende woorden. Heel leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Heel veel plezier met jullie mooie Stylish airco!

Echt een topbedrijf!

Ik had op zeer korte termijn een spoedklus i.v.m. de verbouwing van mijn woning.

Na 1 belletje werd alles direct in gang gezet en de volgende dag stond er een monteur op de stoep.

Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren en de monteur in kwestie was zeer vakbekwaam.

Kortom, echt een topbedrijf en zeker een aanrader!

January 28, 2025

Hoi Steven,

Bedankt voor de mooie review, heel fijn dat we jullie uit de brand hebben kunnen helpen.

Laat de zomer maar komen!

Erg tevreden

erg tevreden met de installatie

February 12, 2025

Hoi Steven,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de installatie, het is ook erg mooi geworden (al zeggen we het zelf).

Veel plezier met jullie twee airco's!

Top bedrijf

Top bedrijf! Gericht advies, snel de offerte en montage van de airco verliep zonder problemen. Vriendelijke en kundige monteur. Communicatie met Stephan was prettig. Wij raden Co-air zeker aan!

February 4, 2025

Hoi Pascal,

Bedankt voor jullie lovende woorden! Echt leuk om te horen dat jullie het hele proces, van advies tot montage, als prettig hebben ervaren.

installatie airco

Qua service, communicatie en uitvoering een absolute 10+

Dit bedrijf heeft echt 100% kennis van deze producten
en zet alles op alles om de klant tevreden te stellen en de best mogelijke oplossing te bieden.

Echt een grote aanrader!

February 4, 2025

Hoi Robin,

Bedankt voor deze fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze service, communicatie en uitvoering zo goed zijn bevallen.

Heel veel plezier met jullie vloermodel airco!

Feedback

January 30, 2025

Hoi Yvonne,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest!

Installatie Daikin airco

De installateurs waren beleefd en vriendelijk, ze hebben zorgvuldig en netjes gewerkt, en de ruimtes schoon achtergelaten.

January 17, 2025

Beste mevrouw Hengeveld,

Wat een leuke review! We zijn ontzettend blij om te horen dat wij professioneel en netjes te werk zijn gegaan.

Veel plezier met uw airco.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look