Co-Air Klimaatbeheersing Reviews 140

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more

Rated 5 out of 5 stars

T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more

Company details

1. Air Conditioning System Supplier

Written by the company

Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede ervaring!…

De eerste keer dat wij een airco kochten bij Co-air, 17 jaar geleden, verliep het contact met Co-air heel prettig en we kregen goed advies.Ook nu weer goed contact en advies. De jonge monteur heeft de airco vakkundig geïnstalleerd en nam de oude mee retour. Wij zijn tevreden klanten.

August 20, 2025

Beste Gea,

Hartelijk dank dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen te delen met anderen. En nog leuker dat jullie na 17 jaar weer bij ons zijn terug gekomen voor een nieuwe airco.

Heel veel plezier met jullie nieuwe airco!

Professioneel & netjes

De monteur was top. Alles in overleg, zeer netjes gewerkt en top gemonteerd. Bovendien was het advies van Co-Air heel goed, waarbij ze met name goed meedachten voor de bovenverdieping met slaapkamers (1 unit voor alle kamers ipv voor elke kamer 1)

July 29, 2025

Hoi Jelle,

Bedankt voor de lovende woorden, heel erg leuk om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Op naar de volgende airco's op de bovenverdieping!

Goede en nette service

Goede en nette service. Komt afspraken na

July 24, 2025

Hoi Ilse,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dat wordt echt heel erg gewaardeerd.

Aanrader!

Geweldige ervaring. Heel goed advies gekregen van Stephan. Goede offerte gekregen en top monteurs die komen installeren. Super tevreden over Co-air. Mocht je opzoek zijn naar een goede installateur voor airco’s dan zou dit een aanrader zijn.

July 9, 2025

Hoi Walter en Monique,

Wat een mooie review, nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, van advies tot installatie.

Veel plezier met jullie airco, en jullie weten ons te vinden als we jullie nog ergens mee kunnen helpen!

Goed advies

Goed advies, netjes gemonteerd en prettig contact

July 11, 2025

Hoi David,

Bedankt voor de leuke review! Heel veel plezier met jullie airco.

Rated 5 out of 5 stars

De installatie is deskundig en snel…

De installatie is deskundig en snel uitgevoerd en alles werkt naar behoren.
Onze complimenten aan jullie bedrijf in het algemeen en in het bijzonder aan jullie vakmensen, die de installatie hebben verzorgd. 😊
Contact met hen hebben wij ook als prettig ervaren.

June 13, 2025

Hoi Alex,

Bedankt voor de leuke review, heel erg fijn dat je de tijd en moeite hebt genomen om jullie ervaringen met Co-Air te delen.

Rated 5 out of 5 stars

Onze airco installatie in de winkel…

Onze airco installatie in de winkel functioneerd naar behoren, onze vrijwilligers werken nu met nog meer plezier, en onze klanten komen nu nog meer naar de winkel. alles goed geleverd en keurig aangesloten en opgeleverd, fijn personeel. alle complimenten.

June 26, 2025

Hoi Jan,

Bedankt voor de leuke review. Het personeel en de klanten gaan nóg meer genieten van hun aanwezigheid in jullie mooie winkel.

Airco

We hadden een airco besteld. Die is netjes geïnstalleerd. De monteurs waren ook zeer vakkundig, vriendelijk en hebben na de installatie alles netjes uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden

June 11, 2025

Hoi Erik,

Bedankt voor de lovende woorden! Jullie waren er mooi op tijd bij dit jaar, laat het zonnetje maar schijnen.

Geweldige airco unit

Mooie apparatuur netjes afgewerkt en voor goede prijs

June 24, 2025

Hoi Harry,

Bedankt voor de leuke review, jullie nieuwe huis is prachtig geworden! Heel leuk dat wij weer het vertrouwen van jullie hebben gekregen om de installatie van jullie airco's te voorzien.

Heel veel plezier met jullie nieuwe woning en jullie airco's.

Aanrader

Goed advies; keurig gewerkt. 100% aangeraden!

June 10, 2025

Hoi Dennis,

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om jouw ervaringen te delen met anderen!

Heel veel plezier met jullie airco! Laat het zonnetje maar schijnen.

Top bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Ze komen thuis bij je langs om alles door te bespreken en luisteren heel goed naar je wensen. De afwerking is echt perfect. Onwijs blij met de keuze om het door jullie te laten plaatsen!

June 16, 2025

Hoi Krista,

Bedankt voor deze leuke review, heel erg fijn om te horen dat alles zo naar tevredenheid is verlopen. En nu lekker volop genieten van een koel huis 😎😃.

Super

Afgelopen week werd de Mitsubishi airco geplaatst. Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de verandering van de datum. Heel fijn hoe er meegedacht werd op welke plek de airco het beste kon hangen. De monteurs dachten ook heel goed mee naar de mooiste manier om alles weg te werken. Gewoon top allemaal.

June 6, 2025

Beste Stijn,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat de flexibiliteit en het meedenken als prettig zijn ervaren. Veel plezier met jullie nieuwe Mitsubishi airco.

Goede service van co-air

Goede service van co-air: komen afspraken na, fijne mannen voor het installeren van de airco's en goede apparatuur. We hebben geen aanmerkingen op de dienstverlening. Thanks voor het snelle regelen!

May 31, 2025

Hoi Safiyah en Anouck,

Bedankt voor de review, echt leuk om te horen! Heel erg veel plezier met jullie airco's in jullie mooie behandelkamers.

Zeer net bedrijf

Goed gesprek voor de offerte gehad met duidelijke uitleg en informatie over de airconditioning.
De plaatsing van de airconditioning is netjes gedaan door 2 nette en vriendelijke monteurs met goede uitleg over de bediening.

May 27, 2025

Beste dhr. en mevr. Buitenhuis,

Bedankt voor de lovende woorden! Heel veel plezier met jullie airco's en laat het zonnetje maar schijnen.

5 Sterren voor Co-Air

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Co-Air!
Vanaf het eerste contact, de offerte tot en met de installatie van onze airco's in woonkamer en slaapkamer is alles perfect verlopen. De monteurs zijn vriendelijk en meedenkend. Na afloop van de montage wordt alles netjes opgeruimd en de werking van de airco nog eens keurig uitgelegd. TOP!

May 26, 2025

Hoi Rinze,

Bedankt voor de leuke review en de lovende woorden over ons! Doet ons goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Airco slaapkamer door Co-Air

Op 16 mei hebben de mannen van Co-Air Klimaatbeheersing BV bij mij een nieuwe Mitsubishi binnen- en buitenunit geïnstalleerd. Mijn oude airco-installatie uit 2009 was volgens hun onderzoek echt aan vervanging toe. Binnen no-time had ik een duidelijke offerte ontvangen en na akkoord kon de installatie al binnen twee weken plaatsvinden. Dat is pas snel schakelen!

De communicatie met Stephan verliep vlot en helder. Hij denkt mee en houdt je goed op de hoogte. Tijdens de installatie verdient Dominique een groot compliment: hij werkt netjes, overlegt bij iedere aanpassing en stelt alles zorgvuldig af. Echt vakwerk.

Kortom: een zeer positieve ervaring met Co-Air. Professioneel, snel én klantgericht. Een aanrader!

May 16, 2025

Hoi Tim,

Bedankt voor je leuke review, echt heel leuk om te lezen dat alles zo naar tevredenheid verlopen is. Jullie hebben een prachtige woning en het was een eer om bij jullie de airco te mogen installeren.

Laat de zon maar schijnen ☀️.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn zeer tevreden en kunnen CO-air…

We zijn zeer tevreden en kunnen Co-Air zeker aanbevelen! De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Voordat de airco geplaatst werd, werden we meegenomen in de keuzes die ze wilden maken. Na het plaatsen van de airco hebben ze alles keurig schoon en netjes achter gelaten en nog een uitgebreide uitleg gegeven over de werking. Al met al, meer dan tevreden!

May 22, 2025

Hoi Joey,

Bedankt voor de feedback. Heel leuk om te horen dat alles zo naar tevredenheid is verlopen!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle installatie en goede service.

Snelle installatie en goede service.

Toegankelijke monteurs die netjes werken en uitleggen wat ze gedaan hebben!!

May 17, 2025

Hoi Hanno,

Bedankt voor de leuke review en het eerdere vertrouwen in Co-Air! Heel veel plezier met jullie airco's.

Vakkundig en creatief

Vakkundige mensen die meedenken om de airco zo mooi mogelijk te plaatsen.

May 8, 2025

Hoi Johan,

Bedankt voor de prettige en leuke samenwerking! Heel veel plezier met jullie airco,

Aanrader

Er werd snel op onze aanvraag gereageerd. Offerte lag er ook binnen een dag. De installatie kon al plaatsvinden een dag na het akkoord op de offerte. Monteurs werken netjes en nemen al het afval mee.

May 8, 2025

Hoi Maaike,

Bedankt voor de leuke review en de leuke opdracht! Dat hebben we samen mooi snel geregeld.

Heel veel plezier met jullie airco!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look