Prøvet en del forskellige e-cigaretter gennem årene, men er altid vendt tilbage til smøgerne, da e-cigaretter ikke levede op til forventningerne. Men denne gang er jeg kun til e-cigaretter, takk... See more
See what reviewers are saying
Købte batteri til e-cigaret (eGo CE4+ 900mAh) i butikken på Frederiksberg september 2013. Efter godt to måneder var effekten betydelig nedsat. Jeg fik desværre først klaget medio januar. Svar: Der er... See more
CPH- Vapours Frederiksberg. Hold jer væk! Forsøgte at bytte nylig indkøbt E-cigaret, som gav væske i munden ved brug. Forretningen ville ikke tage produktet tilbage. Jeg informerede om Forbru... See more
Har været en del shopper igennem for at finde e-juice til dels fornuftige priser dels finde varer der ikke ligner noget der er lavet i et "hjemme-laboratorium", og faldt over CPH-Vapours. Besti... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Meget tilfreds!
Altid gode løsninger på vapes og væsker. Altid fremragende service.

Bedste kundeservice
De har de bedste smage og man får den bedste kundeservice i deres butik i smallegade, det er det eneste sted jeg køber ting til min vapour.

Bedste butik forevigt
det er den bedste service jeg nogensinde har prøvet, de unge drenge derinde fra er simpelthen så venlige.

Super god service
Butikken på smallegade er en lille butik med et kæmpe udvalg af alt hvad du skal bruge.
100 % et besøg vær!

CphVapors
Rigtig god service, de tager sig tid til at hjælpe dig hvis du har brug for det.
Kan kun anbefale CphVapors til andre. Jeg har ihvertfald tænkt mig at komme tilbage når jeg skal bruge noget igen.

Reply from Ecigaret shop
Super god service, gode smage!
Køber altid min smag her, det holder 100 og der er altid venlige sjæle bag kassen!

Venlig og god service
Jeg var henne på Amagerbrogade for at få ombyttet min eVic VTwo som ikke virkede mere. Efter at de havde kigget på den, så fik jeg den ombyttet til en ny uden vrøvl. Jeg er altid glad for at handle på Amagerbrogade.

Altid god service
Altid god betjening, men er ked af at man man ikke længere kan få 30 ml. Liqua med nikotin.
Det savner jeg meget.

Super Service
Der er altid god betjening i butik og man kan finde næsten alt hvad man har brug for og få gode råd hos CPH-Vapours
Der er også tid til en god snak og de giver sig god tid til at forklare omkring produkter man køber.

Reply from Ecigaret shop
Hurtig levering uden problemer.
Har bestilt hos cph-vapours mange gange efter hånden og har altid oplevet at varen bliver sendt af sted dagen efter hvis ikke på dagen.
Varerne har altid ankommet i god stand.
Har en enkelt gang kontaktet dem pga. jeg havde et spørgsmål vdr. et produkt som var udgået og fik hurtig svar som hjalp mig med at finde et alternativ produkt.
Har ikke oplevet noget negativt, så jeg føler sagtens jeg kan give dem 5 stjerner.

Super service.
Jeg har handlet hos dem i flere år, begge butikker, og har altid fået en super service og en god snak om damp. Har der evt været et problem med et produkt, har de altid byttet med et smil.

Reply from Ecigaret shop
Drop jeres "kundeservice" og kør ren netforretning
Cph-Vapours er på ingen måde i stand til, at føre forretning med den mindste smule kundekontakt.
Jo -hvis du bruger penge hos dem er de ok hjælpsomme og delvist informative..delvist!
Oplever du fejl og/eller mangler ved deres produkter er det ligegyldigt om du ringer til dem, eller møder op i deres fysiske butikker -de er ligeglade, arrogante og så flabede at jeg ikke begriber at de nogensinde har fået solgt noget som helst.
Cph-vapours skal kraftigt overveje om de overhovedet er i stand til at håndtere kundekontakt -eller også skal de sende samtlige! medarbejdere på et meget langt kursus om korrekt kundeservice, håndtering, vejledning og normal pli!
-Find en anden butik, der er rigeligt af dem -med langt sødere og mere professionelle medarbejdere og ejere.
Væske Steg 300 % - bare sådan !!!!
Kommer i forretningen på amagerbrogade og har i lang tid købt 100 ml væske (uden smag ) til 69 kr - vupti over Night kan jeg nu købe 30 ml væske (uden smag) for 75 kr - og begrundelsen var: det tager for lang tid at blande væsker...... Hvilket gør at de mister kunder, fordi Kunderne ikke har tålmodigheden til at vente....... Men nu skal ren væske jo ikke blandes???? Og 300 % i stigning er godt nok ikke i orden
Det er virkelig et dårligt produkt
Jeg var med fra starten, og var ret så begrejstret, de var først mover - respect, men nu holder det ingen vejne - dårlig stil, produktekt er så dårligigt, at når man besøger dem, siger de blot...hvad? de er lige glade, mærkeligt firma, men en en god måde at stoppe på :)
Hold dig væk!
Købte e væske til min nye joyetech VT.
Væsken ødelagde tanken :( fanme så vred på de platugler. Kan se dette ikke er et enestående tilfælde. En ting er sikkert, jeg giver min ærlige mening om denne "forretning" i de grupper jeg er en del af på Facebook.
Spar din tid og penge, kort sagt, Hold dig væk, find en ærlig shop med originale varer og kvalitets produkter, hvilket IKKE er her.
Produkt virker ikke og dårlig service
Jeg var inde hos CPH Vapours for cirka en uge siden. Jeg kommer oprindeligt fra Færøerne så jeg var kun i Danmark i 1 dag inden jeg tog videre at rejse.
Da jeg kom ind i butikken duftede det rigtig godt, jeg blev modtaget med et venligt hej, og det var det. Manden bag kassen var ikke særligt god til at forklare mig de forskellige ting(jeg vidste ikke så meget om el sigaretter) Han viste ingen interesse overhoved da han ikke gad at venteed mens jeg kiggede runt og sættede sig bag sin computer med sin egen el sigarett.
Jeg valgte så en start pakke og alt var fint, indtil jeg skulle betale. De tog ikke imod kort og man kunne ikke sende pengene. Heldigvis havde jeg vekslet penge til euros fordi jeg skulle rejse videre fra Danmark næste morgen. Så jeg var nødt til at bruge mine vekslepenge at betale med.
Når jeg så kommer hjem til Færøerne igen virker det ene batteri ikki at oplade, det er ikke noget jeg har gjort galt, de er noget der er galt med batteriet. Fordi opladeren når ikke ned til 'metalringen' fordi metallet i batteriet er for langt nede.
Dette skriver jeg så til dem og at jeg bor på Færøerne. De svarer venligt med at jeg skal komme forbi butikken. Andet kan de ikke gøre. Så jeg skal simpelthen flyve ned til Danmark og bruke tusindevis af kroner for at få kundeservice. Nej nej nej....