Ecigaret shop Reviews 72

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prøvet en del forskellige e-cigaretter gennem årene, men er altid vendt tilbage til smøgerne, da e-cigaretter ikke levede op til forventningerne. Men denne gang er jeg kun til e-cigaretter, takk... See more

Rated 1 out of 5 stars

CPH- Vapours Frederiksberg. Hold jer væk! Forsøgte at bytte nylig indkøbt E-cigaret, som gav væske i munden ved brug. Forretningen ville ikke tage produktet tilbage. Jeg informerede om Forbru... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har været en del shopper igennem for at finde e-juice til dels fornuftige priser dels finde varer der ikke ligner noget der er lavet i et "hjemme-laboratorium", og faldt over CPH-Vapours. Besti... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Super!!!

Men denne gang er jeg kun til e-cigaretter, takket være jer.
Tog tøvende ned til jeres butik på Amagerbrogade, slet ikke overbevist om, at e-cigaretterne skulle være blevet bedre med tiden.
Så stor er min glæde, da min tvivl fuldstændig er væk.
Fik en fantastisk service, prøvesmagte en masse med forskellige styrker etc., indtil jeg fandt lige min smag.
Så en stor tak til jer.

March 10, 2015

kun gode erfaringere

Har aldrig haft problemer, med at modtage det jeg har bestilt, altid hurtig service og altid hjælpsomme over tlf (jeg bor i jylland) og ingen problemer, med, at få sendt noget nyt, hvis der er problemer, med det jeg har modtaget, har brugt dem i over 2 år og bruger ikke andre

February 28, 2015

Tusind tak!

Fantastik kundeservice og takket være dem har jeg været røgfri i 8 måneder nu. E-cigen brugte jeg i 1 år og nu har jeg slet ikke lyst til at ryge mere. Min kondi er blevet meget bedre og jeg kan faktisk smage de forskellige krydderier i maden nu. Helt mærkeligt!

January 20, 2015

Kopi varer..

købte nogle ismoka bcc, men det var kopier og de virkede ikke. selvom de hårdnakket påstod de var ægte, den går sgu ikke her ved godt hvad der er hvad.. sendte skidtet tilbage og venter nu på en refundering.. Det kan ikke passe de skal snyde forbrugeren, plus det jo også ulovligt..

October 23, 2014

hurtigt og god kvalitet.

Fredag købte jeg nogen varer og glædede mig. de var forsøgt leveret Lørdag men jeg var ikke hjemme. hentede varerne i døgnboks i dag og er super glad for det allerede. det er helt klart det sted jeg handler fremover. god service og hurtigt! Sådan skal det være Thumbs up!

October 6, 2014

Dårlig service..

Køber et batteri på 1650 mah, som jeg var ret glad får... To dage senere går bunden af den i stykker, jeg tog så over for at bytte den, men får at vide at de kun bytter hvis den enden ikke oplader eller ikke virker...
kan ikke være rigtigt at et batteri til 200 kr går i stykker efter to dage.

September 23, 2014

Ikke godt nok

Jeg købte et batteri til 180 kr som virkede fint i 16 dage til den justerbare skive i bunden blev løs. Gik ned i butikken på Amagerbrogade for at få et nyt batteri, men fik at vide at det var surt og måtte købe et nyt hvis jeg ville fortsætte mit cigaret-stop.
På trods af jeg kender 2 der har haft samme problem med deres batteri og bare fik et nyt uden spørgsmål.

Rimelig nedern efter at ha' klaret den uden problemer op til i dag.

September 19, 2014

SUPER!

Jeg bestilte ting fra deres hjemmeside kl 1 om natten. Den samme dag kl 11:30 er mine ting sendt afsted og modtager dem dagen efter selvom jeg bor på Bornholm. Og sidder nu og damper på min nye ecig. Super firma. Kan varmt anbefale til andre😊

August 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Havde problemer med en Kanger Aero tank der lækkede en dag efter jeg havde købt den. Tog ud på amager, fik en kongebetjening og problemet blev løst og fik et par brændere med gratis. Service på højt plan. Jeg vil altid handle hos jer fremover

August 3, 2014

Ikke godt nok

Tager fra Hørsholm ind til forretningen på Frederiksberg .. Får samlet de ting jeg skal bruge, dog er en del ikke på lager..hmm..😳
Nå .. Skal så betale for blot at opdage at de ikke tager dankort ...👎
Har ikke tid til at finde en dankort automat og må gå der fra uden vare..grrr👎
Ikke godt nok..

July 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Post Danmark havde gjort pakken jeg bestilte væk, efter et par mailkorrespondencer sendte CPH-vapours en ny pakke afsted som jeg netop har modtaget.

June 21, 2014

Fortvivlet

For ca 1½ mdn. siden købte jeg et e-cig. 1300 amp. batteri. Da jeg i aftes satte det til opladning eksploderede det med ild og røg med efterfølgende brandskade på gulvet og væggen.

Dags dato kontaktede jeg forgæves Cph Vapours hvor man beklagede og tilbød at sende et nyt batteri og oplader. men skaden som batteriet havde forvoldt var ikke deres problem , og det for øvrigt var et velkendt problem at den slags kunne ske under opladning af batterier og at man ikke kunne forstå at jeg ikke brugte en brandsikker pose under opladning, en pose som Cph Vapours ikke forhandlede men som sikkert kunne købes på nettet.
Cph Vapours mente ikke at de har et produkt ansvar

March 12, 2014

Dårlig service

Købte batteri til e-cigaret (eGo CE4+ 900mAh) i butikken på Frederiksberg september 2013. Efter godt to måneder var effekten betydelig nedsat. Jeg fik desværre først klaget medio januar. Svar: Der er intet galt med batteriet og dine tre måneders garanti ER udløbet. Jeg mener de burde have byttet batteriet pr kulance, det gjorde de i e-Cigarethuset i Liseleje, som jeg kun har gode erfaringer med. De to batterier jeg købte der har foreløbig holdt i otte måneder.

January 29, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Meeeeget hurtig levering !!!!!

Hej ... Så skulle jeg også lige have den nye Kanger EVOD :) bestilte den D. 23-04-13 kl. 17,53 og modtog den i dag D. 24-04-13.
så ikke nok med at den var lidt billigere end hos andre , så havde de og coils til den 5 stk. for 75 kr. :) . Og det er jo sådan at når man har bestilt nyt grej , så kan man jo næsten heller ikke vente på at det kommer hurtigt. OG det gør det fra CPH. VAPOURS.

Mange tak

TorbenM

April 24, 2013

Perfektion

Jeg har købt i mange e-cig butikker på nettet og gaden men den her butik er simpelthen den bedste der er, De folk som er ansat i butikken er høflige, søde og professionelle som ikke bliver stresset af en fyldt butik, 5 stjerner uden tvivl !!

March 25, 2013

Fantastisk

Sjældet har jeg mødt så stor imødekommenhed, service og altid godt humør.
Vi har alle handlet i butikker hvor ekspedienten er mere sur og træt og, hvor hvis du har en reklamation bliver det modtaget som en personlig fornærmelse.
Hvis du kunne tænke dig alt det modsatte, så besøg CPH-Vapours butik, der er der altid overskud og imødekommenhed. Selv om der er stormende travlt i butikken tager man sig tid til at byde på en dejlig kop kaffe.
Det store plus er at de faktisk er de billigste på markedet og har du nogen defekter på din tank eller andet bliver der kigget på det med et smil og kan det ikke fixses, byttes det med et endnu større smil.
Ligemeget hvor meget jeg prøver vil jeg ikke kunne finde noget negativ at sig om den butik.
De har fat i noget mange andre kunne lære noget af....nemlig at få deres kunder til at få lyst til at komme igen.

February 22, 2013

Take a closer look