Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn niet klantvriendelijk.

Ze zijn niet klantvriendelijk.
Houden zich niet aan hun afspraken.
Ik raad iedereen aan om foto's van te voren en ook als ze klaar zijn foto's te maken.
Want als je met ander mensen samen doet dan maken ze wel bij jou schoon(wat hun dan noem schoon) maar bij jou buren doen ze het niet.
Maar ze rekening wel de kosten.
En als je hun wel bellen moet je veel geduld hebben want ze nemen niet gauw de telefoon op.
En dan moet je maar af vragen of ze vriendelijk zijn.
Heb erg geen goede ervaring mee.
Ik wil ze niet meer hier hebben.
Denk voor dat je met dat bedrijf in zee gaat.

March 27, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Als ik 0 sterren zou kunnen geven bij…

Als ik 0 sterren zou kunnen geven bij deze review zou ik dat doen. Dakcontrol BV is incapabel op alle fronten. Wat een slecht bedrijf! De directie, de dakdekker, de klantenservice en vooral de ondernemer die deze “k*anker” heeft opgezet en in de wereld heeft gebracht moet zich diep schamen.

In het kort:

Van het daadwerkelijke werk tot aan de klanten service… een verschrikkelijke ervaring. Dit wens je niemand toe! Mijn advies als ervaringsdeskundige? Ren weg, ga niet met deze mensen in zee!

Wij zijn voor totaal 3000 euro in de zak gezet. Er is gebruik gemaakt van de ernst van onze situatie. We zijn er met open ogen ingelopen. Ze beloven je de wereld, maar komt niks van terecht.

Wat langer:

We hebben inmiddels meerdere andere dakdekkers naar het werk van Dakcontrol laten kijken, opzoek naar een bedrijf dat wel kan leveren. En elke keer kregen we te horen dat het werk van Dakcontrol BV slecht is, en dat we in de zak zijn gezet. Sommige dakdekkers kennen ook de slechte reputatie van dit bedrijf, en zeggen ook dat dir bedrijf de dakdekkers industrie een slechte naam geeft.

We hebben 10 jaar garantie gekregen op het gedane werk van Dakcontrol BV. Maar dit komt Dakcontrol BV niet na. Wanneer je garandeert dat een oplossing werkt, en deze toch niet blijkt te werken, werk je aan de een andere oplossing. Dakcontrol doet dit niet. Van kastje naar de muur, niemand neem verantwoordelijkheid.

Dakcontrol heeft bijvoorbeeld op ons schuurdak een soort grijze coating gesmeerd, waardoor de lekkage zou moeten stoppen. Van andere dakdekkers hebben wij moeten vernemen dat deze coating helemaal geen lekkages tegen gaat, en voor andere doeleinden wordt gebruikt. Deze coating kost ongeveer 500 euro. We hebben meermaals gevraagd of ze het willen terugstorten, of terug willen komen om de situatie recht te trekken. Maar… Alleen als we nog meer geld willen betalen, zouden zij terug komen. Een ander Dakcontrol team is na het gedane werk komen kijken en zeiden ook dat dit werk slecht was gedaan door hun collega's en dat ze iets anders hadden moet adviseren. Maar dat zij ook maar in dienst zijn, en verder niets kunnen doen met directe orders van “de Baas”. Maar deze vent is alleen maar op vakantie en ze kunnen hem nooit bereiken. Wat een lafaard! Neem je verantwoordelijkheid

De klantenservice is eveneens slecht. Elke keer - als ze de telefoon opnemen - krijg je een of andere onbeschofte Anita aan de lijn die alleen maar schreeuwt aan de telefoon, we krijgen niet eens de kans om ons verhaal te doen. En als je haar dan eindelijk rustig hebt, gaat ze aan bet werk, om dan nooit meer van haar te horen tot je weer belt. Inmiddels 7 keer te horen gekregen dat ze er aan werken. Maar er wordt geen f*uck gedaan.

Ik heb nog een tal van andere voorbeelden over dit bedrijf, maar het punt is duidelijk; Blijf weg van dit bedrijf. Doe het niet. Het zijn oplichters.

May 10, 2022

Oplichters!

Opgelicht door deze boevenbenden voor 800 euro.
Vinden altijd wel meer dingen die zogenaamd moeten gebeuren, daar komt nog eens bij dat ze werk waar ze voor betaald worden gewoon niet of op zijn minst niet goed uitvoeren!
Bedrijf staat onder vele namen al bekend. Allemaal even slecht!

November 18, 2020

Bouwcontrol, Dakcontrol, Dakbeheer, deze boevenbende heeft vele namen

Oh hadden we de reviews en verhalen op radar maar van tevoren gelezen, dan hadden we niet persoonlijk hoeven ervaren wat voor oplichters dit zijn.
We hebben deze mensen via hun website ingehuurd om dakgoten te reiniging en toen hebben ze ons in een onbewaakt ogenblik overtuigd dat de dakvoetprofielen vervangen moesten worden a 1500,-. Na een half uurtje werk waren ze snel verdwenen, voordat wij goed en wel doorhadden dat ze de helft van de dakgoten uberhaupt niet gedaan hadden en de andere helft heel slordig. Diverse contactpogingen van onze kant strandden vervolgens bij de receptioniste met de belofte dat ze zouden terugbellen, wat nooit gebeurde.
Natuurlijk dom van ons dat we in een glad praatje getrapt zijn, direct met pin hebben betaald en niet van tevoren hebben gecheckt dat de normale prijzen voor dit werk een orde lager zijn. Het was een dure les en hopelijk kunnen we via deze weg anderen behoeden voor deze oplichters.

October 8, 2020
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look