Tenho um terreno inclinado e achei que isso ia complicar bastante o processo. Afinal conseguiram adaptar a solução sem dramas nem complicações desnecessárias. Ficou muito mais harmonioso do que eu ima... See more
See what reviewers are saying
Nie planowałem korzystać z domku zimą, ale już pierwsze chłodniejsze wieczory pozytywnie mnie zaskoczyły. W środku bardzo szybko robi się przyjemnie ciepło, a drewno tworzy naturalny, przytulny klimat... See more
Witam, od 4 lat jestem szczęśliwą posiadaczką własnego domu drewnianego "winnipeg" wybudowanego we współpracy z zespołem Domu Mistrza, więc myślę, że po takim czasie jestem w stanie wystawić obiektywn... See more
Company replied
Na świecie panuje bardzo krzywdzący stereotyp, że domy zbudowane z drewna są nietrwałe. To nieprawda. Domyślam się, że po części mogłaby to być wina wykonawcy i materiałów, których postanowił użyć. Na... See more
Company details
Written by the company
Tworzymy miejsce, w którym życie jest pełne harmonii. Naszą nadrzędną zasadą jest więcej natury, mniej chaosu, dlatego z naszą pomocą każdy może stworzyć własną oazę. Od pierwszego dnia szukaliśmy nowych sposobów, aby zawsze stać po stronie naszych klientów, z elegancją i uśmiechem dopasowując naszą branżę do ich potrzeb. Drewno to naturalny, ekologiczny, trwały i bardzo estetyczny materiał budowlany. W Domu Mistrza szczerze wierzymy, że drewno jest najlepszym wyborem do budowy domów.
Contact info
Warszawska 6/32, 15-063, Białystok, Poland
- +48 22 104 42 96
- info@dommistrza.pl
- dommistrza.pl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bardzo spodobały mi się duże…
Bardzo spodobały mi się duże przeszklenia. W ciągu dnia praktycznie nie trzeba zapalać światła, a wieczorem wnętrze wygląda naprawdę klimatycznie.
Więcej niż zwykły schowek
Na początku planowaliśmy zwykły schowek na narzędzia, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na większy model. Teraz mamy dodatkową przestrzeń do odpoczynku i letnich spotkań ze znajomymi.
Nasze miejsce nad jeziorem
Postawiliśmy domek nad jeziorem i od tego czasu praktycznie każdy wolny weekend spędzamy właśnie tam. Atmosfera jest zupełnie inna niż w mieszkaniu w mieście.
Muito melhor do que imaginava
Tenho um terreno inclinado e achei que isso ia complicar bastante o processo. Afinal conseguiram adaptar a solução sem dramas nem complicações desnecessárias. Ficou muito mais harmonioso do que eu imaginava.
Największe zaskoczenie
Największe zaskoczenie? Jak dobrze została rozplanowana przestrzeń. Na zdjęciach wydawał się mniejszy, a w praktyce wszystko jest wygodne i funkcjonalne.
Nie zależało nam na ogromnym domu
Nie zależało nam na ogromnym domu, tylko na miejscu, gdzie można spokojnie spędzić czas z rodziną. Ten projekt okazał się dokładnie tym, czego szukaliśmy.
Przytulnie nawet zimą
Domek stoi już kilka miesięcy i nadal robi bardzo dobre wrażenie. Drewno wygląda solidnie, nic się nie wypacza, a w środku jest naprawdę przytulnie wieczorami.
Mieliśmy sporo pytań przed zakupem
Mieliśmy sporo pytań przed zakupem, szczególnie o ocieplenie i użytkowanie zimą. Wszystko zostało normalnie wyjaśnione, bez wciskania na siłę droższych opcji. To się ceni.
Pracuję zdalnie i potrzebowałem miejsca…
Pracuję zdalnie i potrzebowałem miejsca oddzielonego od domu. Postawiłem mały domek w ogrodzie i to była jedna z lepszych decyzji ostatnich lat. W końcu mogę pracować w spokoju.
Nowoczesny wygląd i świetny klimat
Najbardziej podoba mi się to, że domek nie wygląda jak typowy „ogrodowy barak”. Ma swój klimat i prezentuje się bardzo nowocześnie. Sąsiedzi od razu pytali, gdzie zamawialiśmy.
Kupiliśmy domek głównie z myślą o…
Kupiliśmy domek głównie z myślą o weekendach, ale coraz częściej zostajemy tam na kilka dni. Cisza, drewno i widok na ogród robią swoje. Człowiek naprawdę odpoczywa.
Po kilku tygodniach użytkowania mogę…
Po kilku tygodniach użytkowania mogę powiedzieć, że to był dobry wybór. Nic się nie dzieje, wszystko działa jak trzeba.
Domek ma fajny klimat
Domek ma fajny klimat, szczególnie wieczorem przy ciepłym świetle. Szybko stał się naszym miejscem do odpoczynku.
Nie planowałem pracy zdalnej z działki
Nie planowałem pracy zdalnej z działki, ale teraz często tam pracuję. Spokój i światło robią dużą różnicę.
Najbardziej podoba mi się cisza w…
Najbardziej podoba mi się cisza w środku. Nawet przy wietrze na zewnątrz jest spokojnie.
Zamówiłem jako schowek na narzędzia
Zamówiłem jako schowek na narzędzia, a wyszedł mini warsztat. Używam częściej niż planowałem.
Bałem się o jakość drewna
Bałem się o jakość drewna, ale jest solidne. Po kilku miesiącach wszystko wygląda jak nowe.
Trochę długo czekałem na odpowiedź na…
Trochę długo czekałem na odpowiedź na maila, ale później wszystko poszło sprawnie. Sam domek super.
Montaż zajął nam weekend
Montaż zajął nam weekend. Było trochę pracy, ale wszystko pasowało i finalnie wygląda bardzo dobrze.
Kupiłem domek trochę spontanicznie i…
Kupiłem domek trochę spontanicznie i nie żałuję. Najbardziej lubię tam poranki z kawą.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.