Dom Mistrza Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Szukałam czegoś na małą działkę pod miastem. Weszłam na stronę i od razu wiedziałam, że to jest dokładnie to, czego potrzebuję. Zamówiłam drewniany domek o powierzchni 25 m². Dostawa była punktualna,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nie bardzo wiedziałam, czego się spodziewać po zakupie przez internet, ale wszystko poszło lepiej, niż myślałam. Domek dotarł w ustalonym terminie, a drewno wygląda solidnie. Polecam.

Rated 5 out of 5 stars

Nie planowałem korzystać z domku zimą, ale już pierwsze chłodniejsze wieczory pozytywnie mnie zaskoczyły. W środku bardzo szybko robi się przyjemnie ciepło, a drewno tworzy naturalny, przytulny klimat... See more

Company replied

Company details

1. Log Cabins
  2. Log Home Builder

Written by the company

Tworzymy miejsce, w którym życie jest pełne harmonii. Naszą nadrzędną zasadą jest więcej natury, mniej chaosu, dlatego z naszą pomocą każdy może stworzyć własną oazę. Od pierwszego dnia szukaliśmy nowych sposobów, aby zawsze stać po stronie naszych klientów, z elegancją i uśmiechem dopasowując naszą branżę do ich potrzeb. Drewno to naturalny, ekologiczny, trwały i bardzo estetyczny materiał budowlany. W Domu Mistrza szczerze wierzymy, że drewno jest najlepszym wyborem do budowy domów.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

50 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Takiego domku potrzebowałem Jestem…

Takiego domku potrzebowałem Jestem bardzo zadowolony. Miesiąc temu kupiłem domek Tulare. Ma klasyczny wygląd, co jest fajne. Ale jeszcze bardziej podoba mi się pokój na górnym piętrze w stylu loftu. To coś, co skłoniło mnie do zakupu, zawsze podobał mi się taki styl. Naprawdę przyjemnie spędza się w nim czas.

January 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Potrzebowaliśmy wiaty samochodowej z…

Potrzebowaliśmy wiaty samochodowej z oddzielną zamkniętą częścią na narzędzia. Producent zaproponował układ dwustrefowy i okazało się to świetnym rozwiązaniem. Teraz cały nasz sprzęt jest bezpiecznie przechowywany, a pod zadaszoną częścią urządziliśmy długi stół, przy którym spotykamy się na weekendowe kolacje. Niesamowite jak taka praktyczna konstrukcja stała się sercem naszego ogrodu, miejscem do pracy i relaksu, łączącym funkcjonalność z ciepłą rodzinną atmosferą.

November 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Szukając miejsca do pracy zdalnej

Szukając miejsca do pracy zdalnej, zależało mi na dużej ilości naturalnego światła. Poprosiłem o większe okna wychodzące na ogród i efekt jest fantastyczny. Pomieszczenie jest jasne, spokojne, a zapach drewna sprawia, że praca tam przypomina medytację.

November 3, 2025

Wybraliśmy model z antresolą

Wybraliśmy model z antresolą, aby mieć dodatkowe miejsce dla gości. To była doskonała decyzja, dzieci uwielbiają tam spać, a nasi przyjaciele zawsze cieszą się, gdy mogą nas odwiedzić. Projekt wygląda nowocześnie i lekko, a układ doskonale wykorzystuje każdy metr kwadratowy.

October 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mój świat zyskał nowe barwy po…

Mój świat zyskał nowe barwy po wprowadzeniu się do drewnianego domu wybudowanego z pomocną tej firmy. Od pierwszych dni w nowym miejscu zauważyłem, jak bardzo zmieniła się jakość mojego życia. Drewniany dom jest nie tylko ciepły, ale także sprzyja dobremu samopoczuciu. Nie sądziłem, że można aż tak polubić swój własny dom.

October 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kupiłem domek z drewna od firmy Dom…

Kupiłem domek z drewna od firmy Dom Mistrza wiele lat temu i byłem wówczas zachwycony obsługą. Kilka drobnych problemów zostało rozwiązanych natychmiast. Zdecydowałem się wprowadzić pewne zmiany w projekcie i skontaktowałem się z nimi, aby sprawdzić, czy mogą pomóc. Naprawdę zachwycające jest to, że firma oferuje usługi „szyte na miarę“. To był doskonały wybór!!!

July 30, 2025

Łatwy proces zamawiania

Łatwy proces zamawiania, naprawdę dobra cena, doskonały zespół obsługi klienta, szybka dostaw i piękny domek z bali. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni i fantastycznie prezentuje się w kącie naszego ogrodu. Upewnij się, że przeznaczyłeś sporo czasu na jego zbudowanie — niektóre elementy nie były łatwe do połączenia, ale wynik końcowy jest niezwykle satysfakcjonujący.

July 29, 2025

Jestem pod wielkim wrażeniem

Jestem pod wielkim wrażeniem, że poprosiliśmy firmę o stworzenie indywidualnej altanki, która pasowałaby do naszego głównego domu mieszkalnego. Drewniana altanka świetnie wpisuje się w otaczający ogród. Jest piękna i praktyczna; zawsze z niecierpliwością czekamy na spędzenie w niej wieczorów. Bardzo dobrze wspominam współpracę z tym producentem i polecam.

July 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ponad cztery lata temu kupiłem domek…

Ponad cztery lata temu kupiłem domek ogrodowy i jestem z niego bardzo zadowolony. Fajnie, że okna z ramą z drewna klejonego o podwójnie szklonych szybach i mechanizmem podwójnego otwierania są zawarte w cenie. Zdecydowanie polecam tę firmę ze względu na wysoką jakość produktu w przystępnej cenie.

July 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zamówiłem i zamontowałem garaż…

Zamówiłem i zamontowałem garaż jednostanowiskowy 19 m2 od tego producenta. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, jaką otrzymałem w zakresie komunikacji, zamówienia i dostawy. Garaż udało mi się zamontować niemal samodzielnie, ponieważ części łatwo się ze sobą łączą, a ogólna jakość jest doskonała i bardzo wytrzymała. 5 gwiazdek dla firmy i produktu.

July 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Na świecie panuje bardzo krzywdzący…

Na świecie panuje bardzo krzywdzący stereotyp, że domy zbudowane z drewna są nietrwałe. To nieprawda. Domyślam się, że po części mogłaby to być wina wykonawcy i materiałów, których postanowił użyć. Na szczęście „Dom Mistrza” staje naprzeciw tym pomówieniom i udowadnia, że da się budować trwałe, piękne i stosunkowo niedrogie domy z drewna.

July 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mieszkam w drewnianym domu od firmy Dom…

Mieszkam w drewnianym domu od firmy Dom Mistrza już parę lat, więc wydaje mi się, że po tym czasie jestem w stanie wystawić rzetelną recenzję. Dom nadal wygląda jak nowy, a jakość wykonania jest na najwyższym poziomie. Drewniane ściany tworzą przytulny klimat, a zastosowane rozwiązania techniczne pozwalają na oszczędności w ogrzewaniu. Polecam każdemu tę firmę – solidność i pasja w każdym calu!

July 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nareszcie spełniliśmy z żoną swoje…

Nareszcie spełniliśmy z żoną swoje zamiary o ucieczce z miasta i przeniesienie się bliżej natury w naszym wyśnionym drewnianym domu. Dom Mistrza pomógł nam zrealizować nasze plany w 100%. Dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi mamy dom, który jest tak samo funkcjonalny, jak i piękny. Każdego dnia cieszymy się z przestrzeni, którą stworzyliśmy wspólnie z ich pomocą.

July 7, 2025

Witam

Witam, od 4 lat jestem szczęśliwą posiadaczką własnego domu drewnianego "winnipeg" wybudowanego we współpracy z zespołem Domu Mistrza, więc myślę, że po takim czasie jestem w stanie wystawić obiektywną opinię. Jest ona w pełni pozytywna, z małymi mankamentami zgłaszanymi po drodze, które nie wynikały z wad produktu, ale raczej z mojej przesadnie pedantycznej natury.

November 7, 2024

Rated 1 out of 5 stars

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem! U teściów w Białymstoku zrobili fuszerkę że szok. Kontakt z firma w przypadku reklamacji bardzo utrudniony.
Nie korzystajcie z ich usług bo spustoszenie portfela i zszargane nerwy murowane! I Jeśli ktoś chciałby obejrzeć jak ta firma "buduje" i jak "załatwia" sprawy reklamacyjne to z chęcią pokaże zarówno domek jak i opowiem jak te litewskie cudaki wodzą klienta za nos.
Dodam też że na rozprawie sądowej się nie stawił żaden przedstawiciel firmy. Sprawę oczywiście przegrali.
Inną sprawą jest to czy komornik ściągnie pieniądze za wykonane przez teściów na własny koszt poprawki. Pamiętajcie państwo że to Sp. Z o o . i odpowiada do wysokości jej majątku...a majątku może nie być i jest z Litwy a to nie ułatwia sprawy.
Biuro w Polsce w Białymstoku jest to tzw. Wirtualne Biuro, które obsługuje jedynie korespondencję. I powiedziano nam że tam też są winni im sporo pieniędzy za obsługę a płacić nie chcą....
Niech was nie zwiodą pozytywne komentarze- są kupione kontakt na FB pod moim imieniem i nazwiskiem
Przestrzegam
Andrzej

October 27, 2023
Unprompted review

Dzień dobry,

Wyrażamy ubolewanie z powodu negatywnych doświadczeń z naszą firmą. Czy mógłby Pan przesłać mi swoje dane kontaktowe? Przekażemy je naszym menedżerom, aby skontaktowali się z Panem bezpośrednio.

Jakość

Szukaliśmy małego domku na podwórku dla naszych gości, kiedy zaczęliśmy się rozglądać, zobaczyliśmy, że konkurenci oferują domki ze ścianami jak z papieru za tę samą cenę, a tutaj była jedyna firma, która skupiła się na jakości domku

March 20, 2024

Wszystko jest w porządku

Projektują, budują domy i doradzają we wszystkim. Polecamy dla.

February 8, 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look