Dom Mistrza Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Szukałam czegoś na małą działkę pod miastem. Weszłam na stronę i od razu wiedziałam, że to jest dokładnie to, czego potrzebuję. Zamówiłam drewniany domek o powierzchni 25 m². Dostawa była punktualna,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Witam, od 4 lat jestem szczęśliwą posiadaczką własnego domu drewnianego "winnipeg" wybudowanego we współpracy z zespołem Domu Mistrza, więc myślę, że po takim czasie jestem w stanie wystawić obiektywn... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Na świecie panuje bardzo krzywdzący stereotyp, że domy zbudowane z drewna są nietrwałe. To nieprawda. Domyślam się, że po części mogłaby to być wina wykonawcy i materiałów, których postanowił użyć. Na... See more

Company details

1. Log Cabins
  2. Log Home Builder

Written by the company

Tworzymy miejsce, w którym życie jest pełne harmonii. Naszą nadrzędną zasadą jest więcej natury, mniej chaosu, dlatego z naszą pomocą każdy może stworzyć własną oazę. Od pierwszego dnia szukaliśmy nowych sposobów, aby zawsze stać po stronie naszych klientów, z elegancją i uśmiechem dopasowując naszą branżę do ich potrzeb. Drewno to naturalny, ekologiczny, trwały i bardzo estetyczny materiał budowlany. W Domu Mistrza szczerze wierzymy, że drewno jest najlepszym wyborem do budowy domów.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

50 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

To miał być po prostu dodatkowy budynek…

To miał być po prostu dodatkowy budynek na działce, coś w rodzaju praktycznego uzupełnienia przestrzeni. Z czasem okazało się jednak, że domek stał się naszym ulubionym miejscem na działce i chętnie spędzamy tam wolne chwile. Jest przytulnie, ładnie i bardzo funkcjonalnie, a całość daje poczucie dobrze wydanych pieniędzy. Widać, że projekt był przemyślany, a wykonanie solidne. Jeśli ktoś marzy o swojej małej oazie spokoju, to naprawdę warto rozważyć takie rozwiązanie.

Rated 5 out of 5 stars

Porównywałem kilka ofert i finalnie…

Porównywałem kilka ofert i finalnie tutaj cena wygląda sensownie względem jakości. Po czasie widzę, że to była dobra decyzja, bo domek trzyma formę, nic się nie rozchodzi i wszystko działa jak trzeba. Wolałem dopłacić i mieć spokój.

April 2, 2026

Zaskoczyło mnie

Zaskoczyło mnie, że instrukcje są logiczne i dobrze opisane, krok po kroku. Dzięki temu montaż poszedł sprawniej, niż zakładałem, i nie było chaosu. Widać, że ktoś to przygotował z myślą o normalnym użytkowniku, a nie „dla formalności”.

March 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Po mieszkaniu w bloku ten domek to jak…

Po mieszkaniu w bloku ten domek to jak oddech świeżego powietrza. W środku jest cicho, można się wyciszyć, poczytać, posiedzieć bez bodźców. Dla mnie to nie tylko zakup, ale mała inwestycja w zdrowie psychiczne.

April 13, 2026

Miałem obawy

Miałem obawy, że na żywo domek będzie wyglądał zwyczajnie i że katalog trochę podkręca efekt. Okazało się jednak, że w rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej, szczególnie elewacja i detale wykończenia. Wszystko wygląda schludnie i proporcjonalnie. Goście, którzy nas odwiedzają, od razu zwracają uwagę na wygląd i klimat tego miejsca. To miłe uczucie widzieć, że wybór naprawdę się obronił.

Rated 5 out of 5 stars

Nie planowałem korzystać z domku zimą

Nie planowałem korzystać z domku zimą, ale już pierwsze chłodniejsze wieczory pozytywnie mnie zaskoczyły. W środku bardzo szybko robi się przyjemnie ciepło, a drewno tworzy naturalny, przytulny klimat. Nawet przy minimalnym ogrzewaniu można komfortowo posiedzieć czy popracować. To sprawia, że sezon użytkowania realnie się wydłuża. Idealne rozwiązanie na jesienne weekendy i spokojne wieczory poza miastem.

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

U mnie największym stresem był termin

U mnie największym stresem był termin, bo musiałem zsynchronizować urlop, przygotowanie podłoża i całą logistykę na działce. Obawiałem się, że pojawią się opóźnienia albo brak informacji i wszystko się posypie. Na szczęście firma dotrzymała ustaleń, a informacje o postępach dostawałem na bieżąco. Dzięki temu mogłem wszystko spokojnie zaplanować bez nerwów i improwizacji. W dzisiejszych czasach taka organizacja naprawdę robi wrażenie.

Rated 5 out of 5 stars

Po dostawie od razu widać było różnicę…

Po dostawie od razu widać było różnicę w jakości drewna i wykonania. Nic nie wygląda tanio, drzwi i okna pracują płynnie, a cała konstrukcja jest stabilna. To daje poczucie, że domek nie jest „na jeden sezon”, tylko na lata.

March 26, 2026

Najbardziej cieszy mnie taras

Najbardziej cieszy mnie taras, bo to tam spędzamy większość czasu. Kawa rano, kolacja wieczorem, a latem nawet praca z laptopem na świeżym powietrzu. Domek stał się centrum weekendów i spotkań, a nie tylko „budką na działce”.

March 31, 2026

Bałem się

Bałem się, że będzie ciasno, ale układ wnętrza jest zrobiony bardzo rozsądnie. Każdy metr ma sens, nic się nie marnuje, a domek daje poczucie większej przestrzeni, niż wskazuje metraż. To fajne rozwiązanie, jeśli ktoś chce coś kompaktowego, ale wygodnego.

March 28, 2026

Od pierwszej rozmowy czułem

Od pierwszej rozmowy czułem, że nikt nie próbuje mi nic „sprzedać na siłę”. Bardzo to doceniam, bo nie lubię nachalnego podejścia i marketingowych sztuczek. Doradca odpowiadał konkretnie, dopytywał o moje potrzeby i proponował sensowne rozwiązania dopasowane do sytuacji. Miałem poczucie normalnej, partnerskiej rozmowy, a nie typowej sprzedaży. Dzięki temu projekt był naprawdę dopasowany do mnie, a nie do sztywnego katalogu.

March 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Najbardziej pozytywnie zaskoczyła mnie…

Najbardziej pozytywnie zaskoczyła mnie jakość materiałów. Nic nie wygląda tanio ani prowizorycznie, wszystko jest solidne i dobrze wykończone. Drzwi i okna działają płynnie, a całość sprawia wrażenie dopracowanej.

March 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Domek miał służyć jako miejsce do pracy…

Domek miał służyć jako miejsce do pracy zdalnej i to był bardzo dobry pomysł. Poprosiłem o większe okna, dzięki czemu wnętrze jest jasne i spokojne. Praca w takim otoczeniu to zupełnie inna jakość niż siedzenie w mieszkaniu.

March 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Najbardziej stresował mnie termin…

Najbardziej stresował mnie termin dostawy, ponieważ musiałem dokładnie zsynchronizować wszystko z wcześniej zaplanowanym urlopem i przygotowaniem działki. Obawiałem się, że pojawią się opóźnienia albo niejasności, które skomplikują cały proces. Na szczęście firma dotrzymała wszystkich ustaleń, a ja byłem na bieżąco informowany o każdym etapie realizacji i szczegółach logistycznych. Dzięki temu mogłem wszystko spokojnie zaplanować bez nerwów i improwizacji. Całość przebiegła bardzo sprawnie, bez chaosu i niepotrzebnego stresu, co w dzisiejszych czasach naprawdę nie jest takie oczywiste.

February 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zamówiłem domek głównie jako schowek na…

Zamówiłem domek głównie jako schowek na narzędzia ogrodowe, ale finalnie wygląda tak dobrze, że wielu znajomych myśli, że to mini domek wypoczynkowy. Jest pojemny, praktyczny i estetyczny, a do tego świetnie wpisuje się w ogród.

February 14, 2026

Serdecznie polecam model Milk

Serdecznie polecam model Milk, który przekroczył moje najśmielsze oczekiwania. To nie tylko domek drewniany, w który można spędzić wolny czas w weekend, on idealnie nadaje się na dłuższe wypady. Pojęcie domku drewnianego całkowicie się zmieniło po tym zakupie. Jego urok i przytulność sprawiają, że stał się domem rodzinnym.

January 27, 2026

To był dobry zakup

To był dobry zakup. Chociaż, ja zamówiłam projekt „Sanabria” z pewnymi modyfikacjami. Chciałam, aby metraż był nieco większy tak, aby zmieściła się w nim sypialnia. Domek jest doskonały na weekendowe wypady, dlatego zależało mi na miejscu do spania. Wszystko zostało zrobione zgodnie z moimi życzeniami. Myślę, że mogę go polecić.

January 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Takiego domku potrzebowałem Jestem…

Takiego domku potrzebowałem Jestem bardzo zadowolony. Miesiąc temu kupiłem domek Tulare. Ma klasyczny wygląd, co jest fajne. Ale jeszcze bardziej podoba mi się pokój na górnym piętrze w stylu loftu. To coś, co skłoniło mnie do zakupu, zawsze podobał mi się taki styl. Naprawdę przyjemnie spędza się w nim czas.

January 22, 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look