See what reviewers are saying
Jestem częstym klientem apteki online DOZ ale zaczęło się przeciągać w długie terminy czekania na zwykły syrop na kaszel czy inne suplementy Chyba takie specyfika powinny być w aptece na bieżąco... See more
Nie polecam!!!!! Apteka w której rozpocząłem roczną receptę od specjalisty z dnia na dzień się zamknęła. Po telefonie na infolinię pani mi ,,poradziła,, żebym sobie poszedł do lekarza prywatnie zapł... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Nie polecam. Apteka, która oferuje produkty, których nie ma na stanie. Realizacja blisko tydzień a po interwencji dostaje automatycznego maila, że zamówienie zostaje anulowane bo apteka (punkt odbioru) ma obecnie problemy techniczne, co jest ściemą.
Mogę złożyć zamówienie z wyborem innej apteki (choć produkt został wycofany z oferty). Zabawa w aptekę a nie świadczenie profesjonalnych usług. Rozumiem, że coś może się skończyć ale tego typu rzeczy weryfikuje się zaraz po otrzymaniu zamówienia a nie po tygodniu, jak klient się upomni. Na rynku na szczęście jest duży wybór aptek, które podchodzą do klienta z szacunkiem.
Jestem częstym klientem apteki online…
Chyba takie specyfika powinny być w aptece na bieżąco aby je otrzymać po zamówieniu
Taki syrop jest potrzebny już a nie czekać tyle czasu
To nie te czasy jak tu nie to gdzie indziej kupię
Nie polecam!!!!!
Nie polecam!!!!!
Po telefonie na infolinię pani mi ,,poradziła,, żebym sobie poszedł do lekarza prywatnie zapłacił za wizytę i przyszedł do apteki jeszcze raz. Zapłacił za wizytę, na której dostanę receptę płatną 100%, a moja recepta refundowana u nich przepadła. Ciekawe czy w ten sposób nie handlują lekami.
Nie polecam. Apteka nie przedstawia opinii produktów. Do swojej historii zakupów mam tylko wgląd do 6 miesięcy wstecz. A ze swojego doświadczenia wiem, że sprzedają suplementy diety które mogą rujnować zdrowie.
Bardzi żle
Bardzi żle. Już ponad miesiąc czekam na zwrot pieniędzy. A firma ogóchła . Powinna iść do laryngologa. Nie zamawiajcie tam nic. Ja zrezygnowałam z kosmetyków i słuch zaginoł. Coraz więceǰ na stronach internetowych jest nie uczciwych sprzedawców. Czekam też na zwrot pieniedzy od firmy ToScanio. Na razie bez rezultatów
Ocena doz.pl
Najgorsza firma jeżeli chodzi o zamówienia internetowe.Nie da się zamówić przez internet z odbiorem w aptece!!!!
Przebitka na witaminie c z cynkiem dla…
Przebitka na witaminie c z cynkiem dla dzieci jest dwukrotna- masakra. Zawsze zamawiałam online za 15,99, stacjonarnie zapłaciłam 30….
Robicie w balona starszych ludzi, którzy nie zamawiają online. Obciach.
Uwaga na nieuczciwą promocję "rabat na…
Uwaga na nieuczciwą promocję "rabat na start" tej firmy. Pobrałem ich aplikację do smartfonu. Przysłano mi mailem hasło upoważniające do rabatu 15 zł przy pierwszym zamówieniu. Gdy złożyłem zamówienie ponad 200 zł z dostawą do paczkomatu, to rabat na start okazał się nieaktywny. Sam regulamin promocji jest bardzo niejasny, skomplikowany dla klienta. Wycofałem w efekcie zamówienie i pobraną aplikację.
Nie polecam sklepu
Nie polecam sklepu, zamówienie jest kompletowane, wysyłane a później anulowane (bez przesłania informacji). Można czekać w nieskończoność na lek (…)
Dzień dobry chciałbym się podzielić…
Dzień dobry chciałbym się podzielić następującą opinią oczywiście apteka realizując swoje programy nie raczy w trakcie składania zamówienia informowania klienta tym iż leki bez recepty są realizowane osobno. Oczywiście co się z tym wiąże pobierane są opłaty za podwójne zlecenie za dostarczenie pomimo iż zaznacza się uzyskanie faktury VAT ta oczywiście jest nie dołączana do zamówienia. Trzeba pisać do nich osobne e-mail wiadomości podawać nr zamówień itp a to dla
Starszych ludzi jest utrudnieniem więc lepiej chyba wybrać bardziej solidną aptekę internetową nic naciągaczy
Zdecydowanie nie polecam zakupów online…
Zdecydowanie nie polecam zakupów online w DOZ.pl. Zamówienie kompletowane przez kilka dni, status „w transporcie”, a po przyjeździe do apteki okazuje się, że połowy produktów nie ma i nikt wcześniej o tym nie poinformował. System wprowadza w błąd – gdybym wiedział o brakach, zamówiłbym gdzie indziej, zamiast tracić czas na czekanie i dojazd do punktu.
Psy zbyt mile widziane.
Apteka świetna, jednak we Wrocławiu na Ołowianej 11 klientka przyszła w dniu 1.04. 2026 w godzinach popołudniowych z psem kudłatym i wraz z farmaceutą tego psa głaskała, aż się sierść sypała. Do apteki przychodzą chorzy ludzie z alergiami po leki, a nie żeby jeszcze dostać więcej alergenów. Mam nadzieję, że chociaż farmaceuta umył potem ręce. Szok, czego ludzie bezmyślni z tymi psami już nie wyrabiają. Pragnę nadmienić iż nie był to oczywiście pies towarzyszący inwalidzie tylko kudłata chihuahua.
Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa
Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa. Panie farmaceutki pomagają jeżeli ma się problem zdrowotny. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to czasami zdarza się, że jakiś lek, suplement znika z oferty. Ceny są bardzo przystępne jeżeli zamawia się przez Internet. Zdecydowanie niższe niż w aptekach stacjonarnych.
Apteka DOZ galeria Neptun - drożyzna
Maść procto-hemolan po 43 zł gdzie w każdej innej po średnio 24- 26 zł masakra ,nie polecam tej apteki potencjalnym klientom ( o cenach w innych aptekach dowiedziałem się po dokonaniu zakupu)
Porażka
Porażka! 4 dni od zamówienia i nawet nie zaczęli kompletować zamówienia. Ceny wyższe niż w innych aptekach. Więcej nie skorzystam i nie polecam.
Niska dostępność produktów
Wiele produktów pokazuje się jako dostępne, dopiero przy zapłacie jest informacja o braku dostępności. Brak szacunku dla czasu klienta. Ogólnie strata czasu.
Bardzo dobrze zaopatrzona apteka,panie…
Bardzo dobrze zaopatrzona apteka,panie bardzo uprzejme,dobre porady.W przeciwienstwie do innej panie wiedza co to jest napar i wszystko wytlumacza
Zakupy internetowe
Kupowanie na ich stronie internetowej to koszmar.
Przykład: do wyszukiwarki wpisuję witamina b6 i otrzymuję sześć stron śmieci które chcą mi wcisnąć, dopiero na 7 stronie pojawia się witamina b6 w tabletkach.
Notoryczny brak produktów
Często zamawiamy w doz internetowo ale od jakiegoś czasu około 3/4: produktów nie ma. A na zamówienia czekam już tydzień
Produkty nie Wysłali
Produkty nie Wysłali, a kasę z konta pobrali.
Pieniądze przepadły a przesyłki NADAL BRAK
Zamówiony towar 20 stycznia a dziś 12 LUTY I PRZESYŁKI NIE MA I NIE BĘDZIE
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.