Nie polecam. Apteka, która oferuje produkty, których nie ma na stanie. Realizacja blisko tydzień a po interwencji dostaje automatycznego maila, że zamówienie zostaje anulowane bo apteka (punkt odbior... See more
See what reviewers are saying
Jestem częstym klientem apteki online DOZ ale zaczęło się przeciągać w długie terminy czekania na zwykły syrop na kaszel czy inne suplementy Chyba takie specyfika powinny być w aptece na bieżąco... See more
Nie polecam!!!!! Apteka w której rozpocząłem roczną receptę od specjalisty z dnia na dzień się zamknęła. Po telefonie na infolinię pani mi ,,poradziła,, żebym sobie poszedł do lekarza prywatnie zapł... See more
Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa. Panie farmaceutki pomagają jeżeli ma się problem zdrowotny. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to czasami zdarza się, że jakiś lek, suplement zn... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Dotyczy apteki DOZ w Rybniku/Kaufland
Dotyczy apteki DOZ w Rybniku/Kaufland.
Bardzo dziękuję za troskliwą obsługę, poświęcony czas i kulturę osobistą Pań Farmaceutek.
Konieczność przeliczania jednostek insuliny, mnogość leków na receptę nie spowodowała obniżenia jakości obsługi. Troska o dobro pacjenta, przyjmującego leki jest bezprecedensowa.
Nie polecam. Apteka przyjmuje zamówienia na leki które są na receptę, wysyłają informację że lek jest gotowy do odbioru. W momencie dojechania do punktu i okazuje się że jednak w recepta jest wymagana mimo że takowej informacji nie było !!! Lepiej omijać szerokim łukiem !!!
obsługa w aptece na Gagarina 6 w…
obsługa w aptece na Gagarina 6 w Warszawie poniżej wszelkiej krytyki, pani ok 50tki, opryskliwa i naburmuszona, widac że jest tam za karę
Nie polecam. Zamiast produktu o pojemności 390 ml otrzymałam 200 ml . Odpowiedź z działu obsługi po paru dniach. Finalnie otrzymałem rabat 15% na kolejne zakupy. Nie skuszę się. Odradzam zakupy w tym sklepie.
Tragiczny kontakt
Tragiczny kontakt, telefon nie wiadomo po co dodany jak nic nie można załatwić Pani odsyła do pisania wiadomości na email 🤨 który tak naprawdę jest tak samo nie potrzebny jak i ten telefon. W sytuacji problemowej brak kontaktu zbywanie i nic więcej. Zamówiłam produkt zapłaciłam z góry nie mam ani produktu ani zwrotu pieniędzy. Zamówienie z dnia 02.08.24 do tej pory nie wyjaśnione dziś jest 19.08.24
Kontakt
Kontakt z farmaceutą czy e-mail podany jedynie po to, aby pozornie pokazywać, że konsument ma możliwość kontaktu z apteką. Opcje nie działają, brak zainteresowania oprócz wiadomości od bota.
Często robię zakupy na stronie internetowej doz. Ceny są niższe niż w aptekach stacjonarnych. Asortyment dobry. Nigdy nie miałam problemu z datami ważności. Polecam.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.