Ingen støtte, ingen hjælp - har ikke ord til at beskrive dette selskab...
See what reviewers are saying
Jeg har været på en 15 uger lang tur til Vietnam og Indien. Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med EXIS og vil på det kraftigste fraråde andre at bruge dem. Allerede inden min re... See more
Jeg har lært på min rejse med EXIS at man skal undersøge hvem man rejse med grundigt inden. Kommunikation er meget vigtig mener jeg, tror dog at EXIS har en anden holdning til dette, da jeg har opleve... See more
6 uger som engelskunderviser i Indien Jeg rejste til Indien i 6 uger for at være frivillig engelsk underviser. Det er en af de mest mindeværdige rejser jeg nogensinde har været på. EXIS gjorde et go... See more
Information provided by various external sources
EXIS har mere end 30 års erfaring med meningsfulde udlandsophold. Med EXIS kan du komme på spændende ophold i udlandet. Vi hjælper med frivilligt arbejde, praktikophold og sprogkurser i udlandet. EXIS giver dig muligheden for at opleve verden på en hel...
Dronningensgade 23, 5000, Odense, Denmark
- exis.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg rejste i 2015 gennem Exis på…
Jeg rejste i 2015 gennem Exis på sprogskole til Rambouillet, Frankrig. Jeg havde et glimrende ophold, og har stadig kontakt til min værtsfamilie den dag i dag fire år efter. Exis var meget hjælpsomme under hele forløbet. Kan varmt anbefales.
EXIS var min billet til en unik og autentisk rejse
EXIS blev min billet til et unikt og autentisk bekendtskab med Cambodja.
EXIS hjalp med at arrangere min rejse til Cambodja i 2010. Jeg oplevede EXIT som en professionel organisation med stærke samarbejdsaftaler og personligt engagement. Samtidig oplevede en stor fleksibilitet, der gjorde det muligt for mig at forme min tur undervejs.
Jeg skulle oprindeligt være i Cambodja i 3 mdr., men jeg endte med at være der i 6 mdr. i alt. Jeg var ikke klar til at tage hjem til Danmark. Med EXIS' hjælp og gode relationer til lokale organisationer var det muligt for mig uden videre at forlænge mit ophold. Jeg arbejdede først på en skole i Phnom Penhs slumkvarter og senere på en NGO. Det var spændende, hårdt og meningsfuldt arbejde. Samtidig havde jeg undervejs mulighed for at holde ferier og tage på weekendturer rundt i landet og til hhv. Thailand og Vietnam.
Efter snart 10 år er det stadig den rejseoplevelse, der har gjort det største indtryk på mig og lært mig ting om en anden kultur, som jeg ikke ellers havde fået indsigt i. Jeg tænker ofte på turen, og jeg har stadig kontakt til den værtsfamilie, som jeg boede hos.
Fantastiske Nepal i 3 mdr
Jeg var i Nepal i 3 mdr. i 2013 og det var en virkelig god oplevelse, som stadig præger mit liv i dag. EXIS var nemme og gode at kommunikere med og gav samtidig stor fleksibilitet og mulighed for at gøre det til en selvstændig rejse. Værtsfamilien var skøn at bo hos og fik en god relation til dem i løbet af opholdet, så jeg følte mig hjemme.
Klosteret hvor jeg underviste var en kæmpe stor god oplevelse. Dem kom jeg ind på livet af, fik mine første erfaringer med meditation og prøvede at leve som munk i en kortere periode. Skolen hvor jeg også underviste var fin, selvom man kunne mærke at det var de mere velstillede børn det gik her.
Der var flere helligdage i løbet af opholdet der gjorde, at jeg også kunne lave andre planer i løbet af opholdet - igen meget fleksibelt.
Alt i alt en varm anbefaling herfra til den selvstændige rejselystne der gerne vil have en lokal oplevelse og give noget igen til lokalsamfundet.
En helt fantastisk rejse med Exis
En helt fantastisk rejse med et kompetent og meget professionelt rejseselvskab.
Jeg var i Nepal og Vietnam i henholdvis 3 og 5 måneder med Exis i 2013 og havde en helt fantastisk tur. Både før, under og efter var Exis meget hjælpsomme, støttende og lyttende i forhold til udfordringer/feedback. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Exis!!
10 fantastiske uger i Nepal
Jeg var i 2018 i Nepal i 10 uger og det var den mest utrolige og fantastiske oplevelse. Jeg arbejdede i mine 10 uger på en skole, munkekloster og to forskellige børnehjem. Jeg boede hos en lokal familie ikke mere end 20 minutter gåafstand væk fra centrum i Kathmandu. Familien var enorm sød og hjælpsomme i alle situationer. Efter mine første 3 uger i Kathmandu var der en måned lang helligdags ferie som gjorde at jeg ikke ville kunne arbejde i Kathmandu. Dog sørgede min værtsfamilie og koordinator hurtigt for at jeg ville have noget at lave og jeg tog i 2-3 uger til byen Pokhara og arbejdede på et børnehjem. Disse 2-3 uger var de mest fantastiske på hele min tur. Min koordinator i Nepal sørgede for at jeg blev hentet da jeg ankom i Pokhara og at jeg fik et værelse at bo i, uden at skulle betale noget for denne ændring. Når man rejser til et uland som Nepal er hygiejne og maden ikke i samme dur som her i Europa men det var på ingen måde slemt og gjorde oplevelsen meget mere autentisk.
Det jeg var mest tilfreds med ved at rejse med EXIS var, hvor selvstændig du får lov til at være. Der var enormt meget fleksibilitet omkring alt hvilket jeg personligt synes var virkelig fantastisk. Hver gang jeg spurgte enten EXIS eller min koordinator om det var muligt at ændre noget var det altid muligt. Det var virkelig fedt hvor samarbejdsvillige både EXIS og min koordinator var. EXIS var enormt gode til at skrive og spørge hvordan jeg havde det og hvordan det gik, hvilket gjorde at jeg følte mig mere sikker.
Jeg har været enormt glad for min beslutning om at rejse med EXIS og hvis jeg nogensinde vil være frivillig i udlandet igen er det helt klart EXIS som jeg vil rejse med.
Hvis man er interesseret kan man se min YouTube video om mine 10 uger i Nepal "My 10 weeks in Nepal"
I Nepal med Exis
Jeg var i Nepal med Exis i 2013, og det er stadig min fedeste rejseoplevelse. Her underviste jeg på skolen rundt om hjørnet og et kloster om aftenen. Man får lov at være meget selvstændig, og samtidig var det min oplevelse, at alt var ret fleksibelt. Eksempelvis var der en hel del helligdage mens jeg var afsted, og derfor fik jeg mit arbejdsophold forlænget med en uge uden ekstra afregning. Tror ikke, at jeg havde fået en nær så autentisk oplevelse med et andet rejseselskab. Hvis du er klar på at være selvstændig (selvfølgelig i selskab med andre Exis-rejsende), så vil jeg klart anbefale Exis.
Jeg var på et frivilligt mijø-projekt i…
Jeg var på et frivilligt mijø-projekt i USA omkring 2013 gennem EXIS hos ACE (American Conservation Experience) Det var en fed tur
Jeg kan varmt anbefale at rejse ud i verden med Exis
I 2016 tog jeg syv uger på sprogskole i Rambouillet for at blive bedre til fransk, og det var en stor fornøjelse.
Exis havde en fin beskrivelse af skolen, undervisningen, værelserne osv. Prisen for opholdet var bestemt også rimelig. De var desuden søde til at sende mails, mens man var afsted, for at høre, om alt var okay, og om opholdet indtil videre havde levet op til forventningerne - og det havde det jo helt bestemt!
Alt i alt havde jeg supergod oplevelse med Exis, og jeg vil derfor varmt anbefale andre at rejse med dem.
Med hjerte og hjerne til Costa Rica
I 2016 tog jeg med EXIS som formidler til Costa Rica for at "gå i skole" og lære spansk. Jeg ønskede at bo hos en rigtig Tica-familie, så jeg blev tvunget til at tale spansk hele dagen. Det blev en oplevelse for livet! Jeg har aldrig oplevet en bedre undervisning med fantastiske lærer, der virkelig kunne variere deres undervisning, som altid tog udgangspunkt i virkelighed lige omkring mig. Der var ingen "døde" perioder - hele tiden var de "på". Min lille familie var også den helt rigtige for mig. Her fik jeg venner for livet.
I 2017 måtte jeg så afsted igen! Denne gang gik turen til Guatemala. Her boede jeg noget, jeg nok mere kunne kaldes et pensionat, end en familie. Nu er jeg ved at være en ældre kvinde (ca 70 år), så jeg oplevede mig lidt for gammel til at bo sammen med helt unge, og jeg ønskede heller ikke at bo sammen med danskere. Men det var min oplevelse, at de øvrige beboere havde det rigtig sjovt. Skolen her i Guatemala var også virkelig god! Meget engagerede lærere og sjov lille skole midt i en by, der var samlingspunkt for unge rejsende. Men min kærlighed til Costa Rica er intens. Derfor måtte jeg afsted igen. Jeg kom hjem i mars 2019. Endnu en stor oplevelse i skolen ICLC i den lille by Carrillos. Endnu en skøn familie (en dejlig kvinde på min egen alder samt hendes store familie). Jeg har tabt mit hjerte til den form for "ferie" - skole med fantastiske lærere i smukke omgivelser, familier med store hjerter. Hvis man er til fest og farver, er Carillos nok ikke stor nok, men så skal man måske sket ikke tage på en sådan rejse.
Jeg var afsted i 2016 med EXIS
Jeg var afsted i 2016 med EXIS til Nepal, hvor jeg skulle undervise som engelsklærer. ALT planlægningsmæssigt og udarbejdelsen af vores rejse var så fint! Super søde og professionelle arbejder! Der blevet taget hånd om alle de deltaljer vi ønsket ift. rejsen. Vi havde den bedste værtsfamilie, som hentet os i lufthavnen og tog os med til dvs arrangementer. Vi havde en del kontakt med EXIS, som tjekkede op på os. Det var virkelig rart!
Vi var også på en trekkingtur i bjerge som EXIS havde planlagt. Igen en virkelig god oplevelse. Kan kun anbefales hvis man er i Nepal.
Jeg kunne sagtens finde på at bruge EXIS igen og anbefaler gerne til andre unge mennesker🙋
Sprogskole i Frankrig
Jeg kan helt klart anbefale sprogskole opholdet i Rambouillet, som EXIS arrangerede for mig i 2014.
Der var deltagere fra Australien, Asien, Sydamerika og Europa. Jeg fik to gode venner dernede, som jeg kunne tage på udflugter med blandt andet til Paris.
Vi havde 2 lærere, som var utroligt dygtige til at få undervisningen til at virke spændende. Undervisningen var også varierende og tog aktuelle emner op som f.eks. var årsdagen for invasionen i Normandiet et emne. Men vi har også gennemgået grammatikken, vi var i laboratoriet, vi hørte om Frankrigs historie, vi havde gruppearbejder,
Jeg fik undervisning 4 timer om formiddagen og 2 timer om eftermiddagen. Herudover havde jeg 1 time privatundervisning. Jeg kan klart anbefale den ekstra time, da jeg blev tvunget til at tale fransk en hel time med en lærer.
Jeg boede hos en ældre fransk dame, der kun talte fransk. Hun talte langsomt, så jeg kunne forstå hende, og hun tog mine to venner og mig med på en tur til Chartres, hvor vi så domkirken. Jeg ville vælge at bo privat igen, fordi det er godt at tale fransk hele tiden, selvom man selvfølgelig skal indordne sig lidt, når man bor privat.
I det hele taget var det et rigtigt godt organiseret ophold, og jeg kan kun anbefale EXIS som arrangør.
Konge service
Jeg brugte EXIS 3 gange i 2016, da jeg var både i Guatemala, England og Spanien.
De var yderst professionelle og havde gode særdeles gode kontakter i Guatemala, hvilket gjorde, at jeg fik en uforglemmelig rejse, fik den bedste værtsfamilie, og slet ikke behøvede at bekymre mig om den farlige side af Guatemala, som ellers er så tydelig og næsten det eneste man hører om landet! Derudover, sørgede de for et par arrangerede ture igennem min koordinator i landet til billige penge.
I England og Spanien gik jeg på sprogskole, og her gjorde deres kontakter også, at jeg fik en uforglemmelig tur og venskaber for livet.
Tak til EXIS for deres professionelle service og for altid at være let at komme i kontakt med, hvis jeg havde spørgsmål under mit ophold.
Jeg kan kun varmt anbefale EXIS som…
Jeg kan kun varmt anbefale EXIS som organisation for frivilligt arbejde.
Jeg har været i Sri Lanka gennem EXIS tilbage i 2011, hvor landet kun lige var åbnet op efter 30 års borgerkrig. Det var den mest fantastiske oplevelse med indkvartering hos to forskellige lokale familier, idet jeg havde valgt både at undervise buddiske munke først og herefter arbejde på et elefanthjem inde i junglen. Der var styr på det og den valgte koordinator i landet var meget professionel og sørgede godt for os frivillige.
Jeg benyttede mig af EXIS igen i 2017, hvor jeg var i Vietnam og arbejde med handicappet børn. Igen en fantastisk oplevelse og med styr på tingene.
Det vigtigste at pointere er, at hvis man forventer dansk struktur og orden, når man rejser i udviklingslande og arbejder frivillig, så bør man nok genoverveje, om det virkelig er noget for én. EXIS organiserer og opsætter de trygge rammer, når man rejser med dem og arbejder frivilligt. Det pågældende lands levestandard, miljø og kultur må ikke forveksles med rejser i vestlige lande og dette er ikke noget, som nogen organisation er herre over.
Begge gange at jeg har været afsted, har EXIS ydet super god service og rådgivning forinden turen ift. valg af land og arbejde. De lytter til ens behov og ønsker, og herigennem kommer med gode forslag til lande at besøge.
EXIS priser er også lavere end andre, idet de bruger mange penge på PR. Begge gange at jeg har været afsted og sammenlignet EXIS' priser med andre frivillige, som var igennem andre organisationer og havde valgt præcist det samme som jeg - betalte alle meget mere end jeg.
Vil til hver en tid anbefale EXIS og kun bruge dem, hvis jeg skal afsted igen :-)
Mvh.
Vibeke
Godt
Godt! Meget trygt, hvis man rejser for første gang eller ikke vil stå for alt bøvlet selv.
Sprogskole i Alicante
Sprogskole i Alicante
Tilbage i 2014 var jeg på sprogskole i to uger i Alicante for at lære spansk.
Sprogskolen var rigtig god, med gode lærere der kunne formidle stoffet. Og det var fedt at komme i en klasse hvor alle var på samme niveau.
Jeg boede med en spanier med hendes datter, men det var noget svært at kommunikere, da jeg var ny til spansk og de overhovedet ikke talte engelsk.
Men alt i alt en fed oplevelse.
-Erik
Jeg rejste alene ud med exit til Indien…
Jeg rejste alene ud med exit til Indien for snart 7 år siden og det er stadig en tur jeg husker tilbage på med stor glæde. Alt gik som smurt, ingen problemer overhovedet
Jeg rejste til Indien i 6 uger for at…
6 uger som engelskunderviser i Indien
Jeg rejste til Indien i 6 uger for at være frivillig engelsk underviser. Det er en af de mest mindeværdige rejser jeg nogensinde har været på. EXIS gjorde et godt stykke arbejde og jeg kunne kontakte dem måde på mail og via telefon hele rejsen (dog var det ikke nødvendigt). Dog vil jeg anbefale at hvis man tager til Indien så skal man sørger for at tage 2-3 stykker afsted eller sikre sig at der er andre jævnalderne hos værtsfamilien. Det er nemlig forholdsvist hårdt både fysisk (pga. varmen) og psykisk (pga. kulturchock og fattigdom) at opholde og arbejde sig i Indien. Jeg boede heldigvis hos en dejlig indisk familie sammen med to andre danske piger på min alder. Dog er det ikke EXIS's skyld at mit ophold var 'hård', hvilke jeg også havde prøvet at forberede mig så godt som mulig på. I sidste ende kan jeg varmt anbefale EXIS til rejse og frivilligt arbejde.
God kontakt og hjælp
Jeg har kun gode ting at sige om Exis. Jeg var i Tanzania i to måneder og havde god kontakt til hjemmekontoret såvel som de lokale koordinatorer. Hvis der var problemer var de super hurtige til at svare og hjælpe med diverse problemer. At rejse med dem, kan varmt anbefales.
Ecuador
Jeg brugte Exis, da jeg og en ven rejste til Ecuador. Vi ønskede dels at lære spansk og arbejde frivilligt - Exis hjalp med at få os ind på en sprogskole og efterfølgende i arbejde på en skole i et udsat område :-)
Alicante for at læse spansk
Jeg var i Alicante for at læse spansk og boede i en stor lejlighed med studerende fra Europa. Sprogskolen var rigtig god med dygtige undervisere og formidlingen gennem Exis fungerede rigtig godt. Hjemmesiden gav god viden inden afrejse og de var rigtig søde til at besvare spørgsmål. Man skal ikke forvente at bo "lækkert", der er det man skal bruge, men det er ikke høj standard.