Company replied
Recent hebben we twee matten besteld bij Fabfoyer: één mat op maat en één standaard mat in dezelfde kleur en print. Deze matten kwamen een dag na elkaar bij ons binnen. Bij aankomst zagen we dat... See more
Company replied
FabFoyer is een webshop vol unieke en kleurrijke design deurmatten. Leverbaar in maatwerk en standaard maten. Altijd uniek in huis ontworpen geproduceerd in België. Persoonlijk contact, een leuke interactie op onze socials en een goede klantenservice vinden wij belangrijk. Stap jij ook binnen op een toffe deurmat?
landbouwlaan 114, 5351 LA, Berghem, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onwijs snel en goed geholpen. Ik wilde graag een custom made mat omdat de designs allemaal wat druk werken in ons kleurrijke huis. Layla heeft goed meegedacht en we hadden heel snel al het door ons bedachte ontwerp in onze mailbox. Aanrader!

Reply from Fabfoyer
We hebben twee matten van Fabfoyer, heel blij mee! Goed advies gekregen.
De kleuren zijn heel mooi en de kwaliteit is goed.

Reply from Fabfoyer
Al 5 matten gekocht. Ook als cadeautje voor anderen. Wat een prachtige en handige matten! Lopen goed droog, makkelijk schoon te stofzuigen en als grote plus+ wasbaar. Perfect

Reply from Fabfoyer
Wij hebben al 3 matten van Fabfoyer en zijn er zo blij mee! De kwaliteit is heel mooi, en op de ontwerpen zijn we verliefd. Het contact gaat ook heel makkelijk. Ze geven goed advies! Nogmaals super bedankt en we kunnen niet wachten op het volgende ontwerp!

Reply from Fabfoyer
Idd contact gehad en gaan dit oplossen.
Heel fijn krijg een nieuwe deurmat.
Hopelijk kan ik die snel in ontvangst nemen.
Update!
Net de mooie mat ontvangen, en nu wel recht.
Dank voor de goede service Fabfoyer!

Reply from Fabfoyer
We zijn echt zo blij met onze matten van Fabfoyer. De maatwerk mat bij voordeur ligt er al heel lang en blijft super mooi! En we zijn een gezin van 5 & een hond😊!
Ideaal dat je standaard maten kan wassen.

Reply from Fabfoyer
Prachtige mat, krijg er veel complimenten over! Ik merk wel nu na enige tijd dat hij minder goed droogt. Verder helemaal top

Reply from Fabfoyer
Fijn contact, keurige verzending en prachtige mat!😍

Reply from Fabfoyer
Wij hebben onze eerste deurmat al een klein jaar liggen en hij is nog altijd heel mooi. Ja we moeten hem weleens wassen, maar gelukkig kan dat en ziet de mat er dan weer als nieuw uit. De matten zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een mooie uitstraling aan de entree. Echt een aanrader voor wie zijn entree een persoonlijke en stijlvolle touch wil geven. Wat ik ook zo leuk vind is dat er steeds weer nieuwe ontwerpen verschijnen, hierdoor blijf ik nieuwsgierig. Ook het feit dat het een klein bedrijfje is, maakt het extra leuk, je merkt dat elk design met aandacht en liefde gemaakt is.

Reply from Fabfoyer
Ik heb een droogloop mat op maat. De mat kwam goed verpakt thuis. De kleuren en het patroon zijn prachtig en precies als op de website. De mat ligt nu een paar maanden en is nog net zo mooi. Ik ben heel tevreden.

Reply from Fabfoyer
Ontzettend leuke matten die je huis echt even opfleuren! Inmiddels hebben we er twee in het huis en de kwaliteit is top. Zeker een aanrader.

Reply from Fabfoyer
Ik heb een deurmat op maat besteld, maar was perfect, moest hem iets bijsnijden, en de kwaliteit en print is top. Het ligt er nu een paar maanden in en iedereen die binnenkomt vind hem prachtig, lekker vrolijke kleuren, makkelijk te reinigen, en ondanks dat ik 3 kinderen en 3 katten heb blijft hij super mooi!

ZO mega blij met mijn matten!! 🦓 🩶🤎🖤

Reply from Fabfoyer
Prachtige deurmat! De hal heeft zo een make-over gekregen. Iedereen geeft er complimenten over. Het rode ruitdesign met streepje geeft meteen een warme, klassieke uitstraling. De kwaliteit is zo goed! Stevig, praktisch en stijlvol, precies wat ik zocht!

Reply from Fabfoyer
Deze matten kwamen een dag na elkaar bij ons binnen. Bij aankomst zagen we dat de kleuren van elkaar afweken. Ook bleek de op maat bestelde mat niet op maat terwijl er een optie was bij bestelling waarin we hebben aangegeven dat de exacte maat van belang is omdat we deze in een uitsparing moesten plaatsen.
Om bovenstaande redenen heb ik contact opgenomen met de klantenservice omdat ik dit, voor prijzige matten niet vind kunnen.
Zij reageerden dat een kleurafwijking normaal was omdat ze blijkbaar met een andere kwaliteit stof werken (erg vreemd!). Daarnaast gaven ze aan dat er in kleine letters op de site staat dat maatwerk blijkbaar nooit maatwerk kan zijn door het krimp proces. Toch vind ik het dan raar dat er met het bestellen gevraagd wordt of de exacte maat van belang is.
Kortom, je betaald een flinke prijs voor een maatwerk mat die geen maatwerk blijkt te zijn en krijgt ook nog eens een afwijkende kleur.

Reply from Fabfoyer
Ik bestelde een mat bij Fab Foyer en werd helaas geconfronteerd met enkele teleurstellingen rondom de levering en communicatie. Op de website stond dat de matten na 11 augustus zouden worden uitgeleverd. Uit de bevestigingsmail bleek echter dat ook de productie pas na die datum zou starten. Dit had ik graag vooraf geweten, vooral omdat een familielid uit het buitenland bij ons was op bezoek om ons nieuwe huis te zien. Door de misinformatie op de site nam ik de gok, denkend dat de mat enkel later zou worden verstuurd, niet dat hij later geproduceerd zou worden.
Na contact te hebben opgenomen kreeg ik het bericht dat de fabriek bij was wat betreft bestellingen en dat de mat redelijk snel, en naar verwachting 21 augustus, geleverd zou worden (uiteraard zonder daadwerkelijke toezegging gezien de normale levertijden). Uiteindelijk ontving ik de mat echter pas op 4 september. Tijdens deze periode was er geen tussentijdse communicatie, wat ik erg jammer vond. Vergelijk bijvoorbeeld een bedrijf als Veneta, waar je geregeld updates krijgt over de voortgang van je bestelling.
Wat ik ook teleurstellend vond, is dat ik Fab Foyer wees op de misleidende informatie op de site. Dit werd erkend, maar niet aangepast. Dit wekt bij mij de indruk dat het bedrijf bewust informatie achterhoudt, zelfs wanneer ze hierop worden gewezen.
Over de mat zelf kan ik wel positief zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is niet volledig in balans; de mat is een stuk dunner dan de duurdere matten van de bouwmarkt. Je betaalt vooral voor de originaliteit en de print. De mat is echter erg mooi en kan goed op maat worden geknipt. Bij het knippen komen wel veel vezels/haartjes los, maar eenmaal gelegd ziet het er prachtig uit in huis.
Al met al: ondanks de gebrekkige communicatie en vertraging ben ik tevreden met de mat. Dit is inmiddels onze tweede Fab Foyer-mat en mocht het bedrijf achter de schermen hun processen verbeteren, dan zal het zeker niet de laatste zijn.

Reply from Fabfoyer
Super mooie deurmat en hele fijne hulp gehad.
Ik had per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven en kon er een stukje bij kopen met korting.
Via een foto die ik stuurde werd er heel goed met mij mee gedacht en kreeg ik een stuk dat precies op het patroon aansloot!
Mijn volgende mat ga ik zeker weer hier bestellen.

Reply from Fabfoyer
Een hele fijne ervaring gehad met Fabfoyer. Ontzettend leuk, goed advies en supersnelle reactie! Wat een geweldig mooie nieuwe mat hebben wij nu liggen! Het is een echte eye catcher, brengt kleur en tegelijkertijd rust in onze keuken! Veel beter dan die saaie donkere matten. Ik ben nu al aan het kijken voor een tweede exemplaar:). Dank Fabfoyer!

Reply from Fabfoyer
Wij hebben nu een tijdje een deurmat van Fabfoyer liggen en zijn er nog steeds super blij mee! Onze hal is er meteen veel gezelliger op geworden en het is een feestje om thuis te komen. Daarnaast is de kwaliteit van de mat ook heel erg goed (en dat is echt niet overal zo).
Het contact met Fabfoyer was ook erg prettig (we hadden wat vragen ivm het opmeten).
Ik ben al weer voor een tweede mat aan het kijken :-):-)

Reply from Fabfoyer
Wauw! Mega blij met de deurmatten van FabFoyer! Snelle levering en super contact via Whatsapp!

Reply from Fabfoyer
Learn more about other kinds of reviews.