Matifyer Reviews 19

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Deze deurmat maakt de entree van mijn…

Deze deurmat maakt de entree van mijn huis zo gezellig! De mat was makkelijk op maat te maken, de hoekjes waren eenvoudig af te snijden voor een perfecte pasvorm. Daarnaast is hij goed schoon te maken en blijft hij mooi liggen. Heel blij mee!

March 1, 2026

Slechte service

Ontzettend lang moeten wachten op onze deurmat. Slecht contact te krijgen en na eindelijk contact te hebben gekregen dat het model van ons niet op voorraad was, kregen we een 50% kortingscode wat netjes was. Na weer een poos gewacht te hebben, nu de verkeerde maat binnen gekregen. Erg onkundig.

February 20, 2026

Wat een goede ervaring

Wat een goede ervaring! Mooie mat ontvangen maar bleek toch niet de juiste maat. Bleek eigen fout maar klantenservice heeft echt fantastich meegedacht met een oplossing! En deurmat zelf is echt prachtig! Aanrader! Zowel de mat als de klantenservice😊 dank marloes van matifyer!

February 13, 2026

Super service

We konden moeilijk kiezen uit al die mooie patronen. Uiteindelijk de arcade brown besteld custom size. Na een snelle levering deze ontvangen. Super mooie mat, helaas was deze niet recht afgesneden met een centimeter verschil.
Dit per mail aangegeven en binnen een dag een mail terug met gelijk de oplossing, er wordt een nieuwe mat verzonden en de oude mag je houden!
Wat een super service en een erg mooie mat! Blij mee!

December 20, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Eind goed, al goed

4/12: na eerst een slechte review (zie hieronder) pas ik deze aan. Blijkbaar waren mijn mails in de spam terechtgekomen en zijn er issues met het toeleveringsbedrijf. Matifyer was heel open in de verdere communicatie en zeer klantvriendelijk. De matten zijn ondertussen onderweg.
Met dank aan Trustpilot, want anders had men nooit geweten dat ik (en nog anderen) er alles aan doen om met hen in contact te komen. Mijn bestelling stond bijvoorbeeld al als 'afgehandeld' bij het toeleveringsbedrijf. Het ligt dus aan een samenloop van omstandigheden waardoor er sinds enige tijd problemen zijn. Shit happens: nu nog proactief gaan communiceren naar mensen met een lopende bestelling en we zijn er!

2/12:Na 2 keer contact proberen zoeken via email (waar gewoon niet op gereageerd wordt), is het raden of en wanneer ik mijn bestelling zal ontvangen. Als jullie zo weinig geven om jullie klanten qua communicatie, dan hou ik mijn hart vast over de kwaliteit van de matten waar een serieus prijskaartje aan hangt. Dit kan beter en vooral: ik zou heel graag weten of en wanneer ik mijn reeds betaalde bestelling zal ontvangen. Hier zijn geen excuses voor: dit is lachen met je klanten en euro's opstrijken zonder enige verantwoordelijkheid. Ik ben zelf ook ondernemer en dit is een grote no-go uit respect voor je klanten. Doe beter, matifyer!

December 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik wil heel graag in contact komen met…

Ik wil heel graag in contact komen met dit bedrijf maar het lukt niet. Ze reageren niet op mails en mijn product staat nog steeds in productie. Op de FAQ komt ik niet verder omdat er nergens een telefoonnummer staat. Graag hoor ik of mijn product nog komt, of dat ik word opgelicht??

November 18, 2025

De site is overzichtelijk

De site is overzichtelijk, bestellen ging makkelijk en ik kreeg meteen updates over de levering. De mat kwam goed verpakt aan en ligt nu prachtig bij de voordeur. De kleuren zijn precies zoals op de foto’s en de textuur voelt luxe. Ook mijn man, die normaal nooit op zulke dingen let, vond hem mooi 😄

October 29, 2025

Bestel hier niet!

Eind setpember heb ik een mat besteld maar nog geen updates gehad over productie of verzending. Ik heb contact proberen te zoeken met de webshop maar krijg alleen maar autoreply's die verwijst naar FAQ waar precies 0 info staat.

October 19, 2025

Geen communicatie

Een maand geleden een bestelling geplaatst. Er zou binnen 2-3 weken een bericht komen over wanneer de bestelling verstuurd zou worden. Daarna niets meer gehoord van het bedrijf. Ik heb tweemail gemaild, en eenmaal het contactformulier ingevuld met de vraag een update te willen over mijn bestelling. Geen communicatie mogelijk, heel erg slecht.

October 21, 2025

Mat nooit aangekomen

Ik heb 10 septemvber een Mat besteld. Het is nu ruim een maand later en nog niets gehad. De Klanten service geeft ook geen reactie. 85 EURO dus kwijt

October 14, 2025

Hi Floor,

We hebben dezelfde dag nog een reactie op je mail gestuurd en uitgelegd dat het wachten is op nieuwe voorraad vanuit onze productiepartner. We hebben je ook aangeboden om je bestelling te annuleren.

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met mijn mat

Super tevreden met mijn mat! De print is precies zoals op de foto, de kleuren zijn mooi en helder en zoals op de foto's. Hij ligt stevig, glijdt niet weg. Alleen duurt de verzending iets langer dan verwacht, maar verder top!

September 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen contact mee te krijgen

Bedrijf gemaild met vraag om samples te bestellen. Automatisch antwoord met reactie dat ze vakantie hebben en binnen 3 dagen proberen te reageren. Begrijpelijk natuurlijk. 3 weken later echter nog steeds geen respons. Nogmaals gemaild om te vragen of ze mijn bericht ontvangen hebben: weer geen reactie.
Daarnaast hebben ze elke dag sale, die ook alleen op die dag geldig is. De volgende dag is de sale er gewoon weer.

September 14, 2025

Hoi Danny,

Ik zie geen mail van je met een sample aanvraag; heb je dit naar het juiste e-mailadres gestuurd? Dit is hi@matifyer.com

Rated 3 out of 5 stars

Meer mooi dan kwalitatief

Een leuke mat met origineel creatief design ontvangen. De kwaliteit van de mat voldoet alleen niet aan de verwachtingen die de hoge prijs hadden geschept. Het rubber is dun en de kleur vervaagt snel. Dus alleen doen als je per se het mooie design hebben wilt.

July 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen geld terug gekregen na retourneren (vooralsnog)

Mat besteld maar voldeed niet aan mijn verwachtingen. Vervolgens moet je lang wachten op een mail met adres waar je de mat naar kunt terugsturen. Nu vier weken later (en meerdere mails te hebben gestuurd) nog steeds geen geld terug of reactie gekregen. Leuk design, maar zou hier geen mat gaan bestellen

July 22, 2025

Hoi Judith,

Er is destijds iets misgegaan met onze mail, maar we hebben het samen goed opgelost en je geld natuurlijk gewoon netjes teruggestort.

Kijk verder.

2 behoorlijke dure matten besteld, met een levertijd van 2 a 3 weken. Helaas zijn we inmiddels ruim 3 weken verder, en heb ik niets ontvangen. Ik heb 2x een mail gestuurd maar hier wordt simpelweg niet op gereageerd. Mensen, bestel ergens anders!

June 26, 2025

Hi Camilla,

We hebben contact via de mail gehad en je bestelling geleverd, zelfs nog met een gratis standaardmat omdat het langer duurde dan gebruikelijk. Hopelijk is het naar tevredenheid opgelost nu :-)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look