Dure deurmat en slechte kwaliteit
Dure deurmat en slechte kwaliteit, als je toch besluit te bestellen, kies dan donkere kleuren, wij hebben er een met licht roze druk en is na een week al vol met donkere vlekken van het zand
Badmat bestelt. Heb hem inmiddels een paar maanden. Is ontzettend dun waardoor hij constant kreukelt en we er iedere keer over struikelen. Daarbij doet hij absoluut niet waarvoor hij bedoelt is. Hij blijft na 1x douchen dagenlang kletsnat en droogt voor geen meter. Gaat de prullenbak in en ga op zoek naar een nieuwe badmat, jammer want print is leuk en mat zacht.
Deurmat mag echt niet als deurmat verkocht worden. Is gewoon rubber met een printje en absorbeert helemaal niks. Wat een miskoop zeg.
Jammer dat ik niet eerst de reviews op Trustpilot heb gecheckt. De deurmat is inderdaad van slechte kwaliteit, het is vilt op rubber. Geen droogloopmat. De print is wel erg mooi en ik heb netjes geleverd gekregen wat ik heb besteld. Daarom toch nog 2 sterren. En een miskoop rijker.
Hele slechte kwaliteit producten.
Had een kookplaatbeschermer en deurmat besteld. Normaal check ik hier eerst altijd, maar nu helaas niet gedaan. Ik had nog geen bevestiging dat de bestelde artikelen in productie gingen, dus toch maar even trustpilot gecheckt. Gelijk contact opgenomen om de bestelling te annuleren, helaas was dat niet mogelijk, omdat de producten toen wel in 1x gereed waren. Dit is echt een dure miskoop geweest, kookplaatbeschermer gaat nog wel, wel heel erg dun in vergelijking met de reguliere beschermers. Maar de deurmat....... hoe kan je het überhaupt een deurmat noemen, is gewoon vilt op een zwarte plaat geplakt. Een geel vaatdoekje werkt nog beter. Dit is echt rotzooi.
Ik heb een deurmat besteld. Best duur. Is gewoon rubbermat met vilt erop geplakt. Is het geld echt niet waard
Badkamermat ziet eruit als goedkope temu kwaliteit. Na 1x wassen op handwas, was de vorm er helemaal uit. Bovenkant print was lubberig en daardoor trok de mat krom. Ik kreeg het niet meer mooi plat.
Het blijkt een ondeugdelijk product te zijn, want als ik een badmat niet op handwas kan wassen, dan voldoet het niet aan de criteria om deugdelijk genoemd te worden.
Als ik bij Shein of Wish bestel kan ik dit verwachten. Maar niet als ik een badmat van 40,- koop.
De reactie was op mijn klacht "alle recht om teleurgesteld te zijn inde badmat, iedereen zijn ding".
Hele bijzondere manier van klantenservice. Ik heb gelukkig mijn geld minus verzendkosten retour gekregen. Betaald voor niks. Hier koop ik niks meer.
Na 2 weken mijn bestelling nog niet ontvangen. Erg jammer!
Antwoorden op de e-mais zijn wel snel.
Blij met de keukendoeken.
Deurmat waardeloos, amper in gebruik maar is nu al pillig en faal.
Badmat gekocht een maand geleden. De kwaliteit is slecht, blijft zeiknat en ziet er erg goedkoop uit. Geen aanrader.
Learn more about other kinds of reviews.