figot.pl Reviews 85

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ta firma to jakiś żart który dawno powinien zniknąć z rynku. Brak wysyłki towaru przez ponad tydzień pomimo tego że deklarują wysyłkę w 24h. A co najgorsze zero kontaktu czy to mail czy tel totalne ol... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ta firma się nie poprawi, ponieważ na tyle negatywów co mają to klientów ignorują. Również zostałam oszukana przez ten sklep, więc polecam szczerym sercem aby klienci mijali tego sprzedawcę szerokim... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zamówiłam pompę hydroforową 29.04.2026 niestety do dnia dzisiejszego pompa nie dotarła. Nie odpowiadają na meile. Nie można się dodzwonić. Ani pompy ani pieniędzy. Nie polecam.

Rated 2 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

FIGOT.PL

Witam,
Dopiero teraz zmalałem ten portal. Najpierw zadzwoniłem czy w dzień zamówienie wyślą wertykulator (czwartek) bo przez weekend chciałem ogarnąć ogród- niestety w poniedziałek rano widzę w info z DPD że towar nie wyszedł. Piszę do nich o 16 że noszę się z wycofaniem zamówienia jeśli się nie skontaktują. Za 40 min mam emaila z DPD że towar został odebrany do wysyłki. Ciekawe kiedy do mnie dotrze i co będzie w środku;)

April 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Radzę nie kupować w tym sklepie…

Radzę nie kupować w tym sklepie .naciągacze i oszuści . Kupiłem u nich produkt zapłaciłem .Produkt nie przyszedł .Upomniałem się otrzymałem odpowiedź, że pozostał ostatni produkt,który jest uszkodzony. Zakup został anulowany . Następnie sklep wystawił produkt ponownie lecz o 100 zl drożej . Nie polecam naciągacze . Podbijają ceny .

March 18, 2024

Witam

Witam, zamówiłem zestaw narzędzi blacharskich. Zestaw otrzymany nie odpowiada ofercie firmy:( Czekam na odpowiedz na reklamację.

January 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Wszystko ok

Zamówiłem wczoraj na święta. Paczka dotarła dziś. Solidnie zabezpieczone grubym kartonem

December 19, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot…

Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot który zamówiłam dotarł , ale było połamane opakowanie a był to prezent. Na maila Panowie nieodpowiadali więc zadzwoniłam i zapytałam że czy mogę liczyć na wymianę na nowy i lepsze zabezpieczenie - nie było żadnych bąbelków. Po prostu wrzucone do foliopaku. Oni na to że oni tak wysyłają i lepiej nie będzie. To poprosiłam o zwrot pieniędzy. Więc ta dwójka to właśnie za ten zwrot.

November 28, 2023

Nożyce do żywopłotu …

Jeśli macie co kolejek kupić zróbcie to u kogoś innego nawet jeśli przedpłacie uniknięcie czekania na swoje pieniądze w razie zwrotu lub reklamacji nerwów i straconego czasu nie polecam i nie mam zamiaru tu kupowac

September 1, 2023

Uwaga na tą firmę

Uwaga na tą firmę! Obiecali wysłać towar tego samego dnia w którym Złożyłem zamówienie, potwierdzałem dostępność i termin wysyłki przed zamówieniem telefonicznie bo był to prezent. Niestety nie wysłano paczki, po 5 dniach roboczych brak kontaktu i zero odzewu na maile z prośbą o wysyłkę i wyjaśnienia. Jawnie naciągają ludzi. Pozostaje walka o odzyskanie pieniędzy.

October 11, 2023

Nie Polecam!

Najpierw podali złe wymiary przesyłki przez cos kurier ją przetrzymywał i dostawa przedłużyła się o 2 dni.
Jak już otrzymałem produkt to zauważyłem że obudowa jest porysowana, a szczotka satyniarki nosi ślady użytkowania.
Więcej z usług tej firmy nie skorzystam

July 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Figot i elektrogin jedno…

Figot i elektrogin jedno gów.o!sprzedają wadliwy towar lub wysyłają tanie badziewie,telefony na allegro wyłączone,zwrot utrudniony szkoda że nie można dodać zdjecia towaru jaki otrzymalam!totalnie olewanie klientów, bardzo mocno odradzam!nie pozdrawiam!

May 26, 2023

Oszusci

Dlaczego ta firma nadal sprzedaje, kupiłam plyn do WC 2x5l, przyszło 2x2l, nie odbierają telefonu. Kwota 114zł poszła się ...nie zostawię tego tak. Zmienię opinię i opis, jeśli firma wywiąże się ze swoich zobowiązań.

May 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Zamówienie anulowane, brak wyjaśnienia.

Towar nie został wysłany, zamówienie anulowane bez podania przyczyny. Ciekawe czy będzie problem ze zwrotem środków. Brak jakiegokolwiek kontaktu i słowa wyjaśnienia. Nie tak funkcjonują sklepy online w XXI wieku.

May 2, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look