Ta firma to jakiś żart który dawno powinien zniknąć z rynku. Brak wysyłki towaru przez ponad tydzień pomimo tego że deklarują wysyłkę w 24h. A co najgorsze zero kontaktu czy to mail czy tel totalne ol... See more
See what reviewers are saying
Ta firma się nie poprawi, ponieważ na tyle negatywów co mają to klientów ignorują. Również zostałam oszukana przez ten sklep, więc polecam szczerym sercem aby klienci mijali tego sprzedawcę szerokim... See more
Zamówiłam pompę hydroforową 29.04.2026 niestety do dnia dzisiejszego pompa nie dotarła. Nie odpowiadają na meile. Nie można się dodzwonić. Ani pompy ani pieniędzy. Nie polecam.
Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot który zamówiłam dotarł , ale było połamane opakowanie a był to prezent. Na maila Panowie nieodpowiadali więc zadzwoniłam i zapytałam że czy mogę liczyć na wymianę... See more
Nie polecam firmy FIGOT .PL zamówienie…
Nie polecam firmy FIGOT .PL zamówienie doszło niekompletne , opłacone a produktu 2 w zamówieniu brak. Nie odbieraja telefonu , właściwie to walka z wiatrakami Hanna
Nie kupujcie w tym sklepie!!!
Nie kupujcie w tym sklepie!!!! Obsługa nie przyzwoita - nie przysyłają zamówionych części i nie oddają pieniędzy!!!
Raczej nie polecam sklepu
Raczej nie polecam sklepu: usuwają bez pytania rzeczy z koszyka, o inne się pytają czy mogą usunąć bo nie ma ich w sklepie. Wysyłają towar niezgodny z zamówieniem i nic sobie z tego nie robią. Katolicy i tyle. Nie wspomnę że sprzedano mi wiertło do ziemi za 80 parę złotych, a ja je widzę na sklepie chyba 20 złotych tańsze. Ceny zaporowe (aby ludzie kupowali tylko jeśli są do tego zmuszeni). Pompy z 25 metrami kabla do dziś nie przysłali, a napisał że może wymienić na zgodną z zamówieniem
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.