See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)

Rated 5 out of 5 stars

Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... See more

Company details

1. Bus and Coach Company

Written by the company

Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Handbal Vereniging Westsite…

Met Handbal Vereniging Westsite Amsterdam naar Overijse (België) geweest. We bleken een probleem te te hebben met de afspraaktijd, maar na een belletje werd dit snel opgelost. Vriendelijke mensen op kantoor, leuke chauffeurs, die heel relaxed zijn en lol hebben in hun werk. Volgende keer weer Gebo.

Reply from Gebo Tours

Wat goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Mooi dat het contact snel werd opgepakt en de chauffeurs de reis gezellig maakten. We staan de volgende keer weer voor jullie klaar!

Rated 3 out of 5 stars

Prima rit, wel iets minder gastvrij

Super bus en prima rit. De chauffeur bleek aan de andere kant van het spoor te wachten, waardoor we even om moesten lopen. We waren niet bekend in deze stad. Dus toen we 7 minuten later aankwamen dan afgesproken was de chauffeur redelijk geïrriteerd en gaf hij aan dat hij eigenlijk al wilde wegrijden. Jammer dat hij niet even belde waar we bleven, dan hadden we dit kunnen doorgeven. Dit gaf wel een nare bijsmaak en een klein smetje op onze leuke dag. Verder was de rit prima en netjes en heeft hij ons gebracht op de locaties waar we moesten zijn.

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je feedback. Jammer dat het begin wat onduidelijk verliep — we bespreken dit intern zodat we daar alert op kunnen blijven. Fijn om te horen dat de rest van de rit goed is gegaan!

next time weer

communicatie tussen school en Gebo ging goed en werden elke keer netjes geholpen. dag van de schoolreis liep ook goed maar was even spannend omdat 2 andere bussen wat later kwamen. chauffeurs waren heel aardig en hielpen ook met alles daar ben ik ze dankbaar voor.
next time weer

June 11, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie goed verliep en dat de chauffeurs zo behulpzaam waren. We kijken uit naar de volgende keer!

top busbedrijf

Alles top geregeld een duidelijke offerte een mooie bus en een aardige chauffeur

June 7, 2025

Reply from Gebo Tours

Superleuk om te lezen, bedankt! Jullie zijn altijd welkom bij ons.

Positieve ervaring

De communicatie vooraf was erg prettig. De chauffeurs waren vriendelijk en gezellig naar de kinderen toe. Erg fijn, vonden ook de leerlingen.
Vooraf was gecommuniceerd over de ophaalplaats. Helaas stonden de bussen in eerste instantie toch op de verkeerde plaats. Gelukkig werd dit snel opgelost, waardoor we nog mooi op tijd konden vertrekken.

June 16, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat jullie rit zo goed is bevallen – daar doen we het voor! Dank voor jullie begrip rondom de ophaalplek, gelukkig kon de reis alsnog vlot van start. Graag tot een volgende keer!

Prima geregeld!!!

We hadden een totaalpakket, met de bus en entree voor Sybrandy‘s speelpark. Het was goed geregeld met een fijne chauffeur.

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat het schoolreisje naar Sybrandy’s speelpark goed is bevallen. Graag tot een volgende keer!

Scoolreis

De bussen waren keurig op tijd. Vriendelijke en ervaren chauffeurs. De bussen waren schoon en de airco werkzaam:) Alle gordels waren aanwezig en werkte naar behoren.

June 12, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een leuke review, dank je wel! We doen ons best om jullie de volgende keer weer net zo goed te helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne rit met aardige chauffeur

Fijne rit met aardige chauffeur. Bus was netjes dus dik voor elkaar!

June 14, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie fijne review! We helpen jullie graag een volgende keer weer.

Uitstekende service

Iedere keer weer hele fijne chauffeurs. Ook de laatste rit was weer top. Altijd op tijd. Afspraken worden nagekomen. En gunstige tarieven. Dus heel blij met de uitstekende service.

Reply from Gebo Tours

Fijn om te horen dat onze chauffeurs en service steeds goed bevallen. Dank voor jullie vertrouwen!

Goede busrit gehad

Goede busrit gehad. Zeer aardige chauffeurs, keurig op tijd. De prijs was veruit de scherpste van alle offertes!

June 13, 2025

Reply from Gebo Tours

Wij zijn erg blij dat onze chauffeurs vriendelijk waren en de rit op tijd verliep. We doen graag ons best om service en prijs goed te combineren. Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Al jarenlang gebruiken wij deze bussen…

Al jarenlang gebruiken wij deze bussen om naar ons christelijk jeugdkamp te gaan.
Dit jaar was dit weer perfect geregeld, dank daarvoor!

June 9, 2025

Reply from Gebo Tours

Fijn dat ook dit jaar alles weer goed geregeld was. Bedankt voor jullie vertrouwen door de jaren heen.

Schoolkamp

Goede busreis gehad met leerlingen van groep 8 naar de haven Harlingen en terug voor ons jaarlijkse schoolkamp op Vlieland.

June 2, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat goed om te horen dat de busreis prettig is verlopen! We hopen dat jullie hebben genoten van het schoolkamp op Vlieland en staan graag weer klaar voor een volgend avontuur.

Vriendelijk en behulpzaam

Paul was onze buschauffeur. Vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft gaat hij volgend jaar weer mee!

June 2, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden waren over Paul! We geven het compliment zeker aan hem door. Wie weet rijdt hij volgend jaar inderdaad weer met jullie mee!

Rated 5 out of 5 stars

Bussen mooi op tijd voor excursie met…

Bussen mooi op tijd voor excursie met school. Vriendelijke chauffeurs

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. We hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Schoolreisje

Schoolreisje met 2 stops, alles verliep van een leien dakje. Top geregeld!

Reply from Gebo Tours

Wat leuk om te horen dat alles zo vlot verliep! Fijn dat jullie genoten hebben van het schoolreisje – tot de volgende keer!

Rated 1 out of 5 stars

Asociaal gedrag van een chauffeur

Asociaal gedrag van een chauffeur. Zit de hele weg al op onze bumper. De weg is een 80 km weg. Rijden 80 en er is veel verkeer waardoor harder rijden niet mogelijk.is. Echt ongewenst gedrag. Dit met de naam van het bedrijf waar je voor rijdt vol in beeld. Dit soort mensen mogen geen chauffeur zijn en zeker geen mensen vervoeren. Ongelooflijk.

June 13, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen! We nemen dit soort signalen serieus en bespreken dit intern met onze chauffeurs om scherp te blijven op veilig en netjes rijgedrag.

Amsterdam

Op dinsdag 27 mei zijn we met 2 bussen van Zwolle naar Amsterdam geweest. 1 bus kwam helaas te laat, maar verder hebben we de reis als prettig ervaren. Contact met de buschauffeur was top.

May 27, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat de reis goed is verlopen en het contact met de chauffeur positief was. Jammer van de vertraging, we nemen het mee. Graag tot een volgende keer!

Met Hemelvaartsdag naar Normaal

Met Hemelvaartsdag met een bus vol naar Normaal 💪🏻 Bus was keurig op tijd, chauffeur heel meegaand zelf toen we op de terugweg twee personen misten even rechtsomkeert gemaakt 👌🏻 Samen uit en samen thuis. Goed geregeld en een goede prijs 🏆

May 29, 2025

Reply from Gebo Tours

Fantastisch om te horen dat jullie reis zo goed is bevallen. We zijn blij dat de chauffeur flexibel en betrokken was – samen uit, samen thuis is precies zoals het hoort.

Voetbaltoernooi Hemelvaart.

Met Hemelvaart weer naar internationaal voetbaltoernooi in België.
Voor de 3e keer met Gebotours en wederom een prachtig weekend. Chauffeur Nico was top.
Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

May 29, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat geweldig om te horen dat jullie weer zo’n topweekend hadden met Gebotours! Nico en het team waarderen jullie positieve feedback enorm. Op naar de volgende keer!

Busreis naar luchthaven

op 22 mei en 26 mei een busreis gehad van Apeldoorn naar vluchthaven Dusseldorf
was een aangename rit met een hele vriendelijke en behulpzame chauffeur

May 22, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie positieve feedback! Fijn om te horen dat jullie busreizen naar de luchthaven comfortabel waren.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look