De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... See more
Company replied
Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)
Company replied
Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... See more
Company replied
Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... See more
Company replied
Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!
Den Hulst, 134, 7711 gt, Nieuwleusen, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Met Handbal Vereniging Westsite Amsterdam naar Overijse (België) geweest. We bleken een probleem te te hebben met de afspraaktijd, maar na een belletje werd dit snel opgelost. Vriendelijke mensen op kantoor, leuke chauffeurs, die heel relaxed zijn en lol hebben in hun werk. Volgende keer weer Gebo.

Reply from Gebo Tours
Super bus en prima rit. De chauffeur bleek aan de andere kant van het spoor te wachten, waardoor we even om moesten lopen. We waren niet bekend in deze stad. Dus toen we 7 minuten later aankwamen dan afgesproken was de chauffeur redelijk geïrriteerd en gaf hij aan dat hij eigenlijk al wilde wegrijden. Jammer dat hij niet even belde waar we bleven, dan hadden we dit kunnen doorgeven. Dit gaf wel een nare bijsmaak en een klein smetje op onze leuke dag. Verder was de rit prima en netjes en heeft hij ons gebracht op de locaties waar we moesten zijn.

Reply from Gebo Tours
communicatie tussen school en Gebo ging goed en werden elke keer netjes geholpen. dag van de schoolreis liep ook goed maar was even spannend omdat 2 andere bussen wat later kwamen. chauffeurs waren heel aardig en hielpen ook met alles daar ben ik ze dankbaar voor.
next time weer

Reply from Gebo Tours
Alles top geregeld een duidelijke offerte een mooie bus en een aardige chauffeur

Reply from Gebo Tours
De communicatie vooraf was erg prettig. De chauffeurs waren vriendelijk en gezellig naar de kinderen toe. Erg fijn, vonden ook de leerlingen.
Vooraf was gecommuniceerd over de ophaalplaats. Helaas stonden de bussen in eerste instantie toch op de verkeerde plaats. Gelukkig werd dit snel opgelost, waardoor we nog mooi op tijd konden vertrekken.

Reply from Gebo Tours
We hadden een totaalpakket, met de bus en entree voor Sybrandy‘s speelpark. Het was goed geregeld met een fijne chauffeur.

Reply from Gebo Tours
De bussen waren keurig op tijd. Vriendelijke en ervaren chauffeurs. De bussen waren schoon en de airco werkzaam:) Alle gordels waren aanwezig en werkte naar behoren.

Reply from Gebo Tours
Fijne rit met aardige chauffeur. Bus was netjes dus dik voor elkaar!

Reply from Gebo Tours
Iedere keer weer hele fijne chauffeurs. Ook de laatste rit was weer top. Altijd op tijd. Afspraken worden nagekomen. En gunstige tarieven. Dus heel blij met de uitstekende service.

Reply from Gebo Tours
Goede busrit gehad. Zeer aardige chauffeurs, keurig op tijd. De prijs was veruit de scherpste van alle offertes!

Reply from Gebo Tours
Al jarenlang gebruiken wij deze bussen om naar ons christelijk jeugdkamp te gaan.
Dit jaar was dit weer perfect geregeld, dank daarvoor!

Reply from Gebo Tours
Goede busreis gehad met leerlingen van groep 8 naar de haven Harlingen en terug voor ons jaarlijkse schoolkamp op Vlieland.

Reply from Gebo Tours
Paul was onze buschauffeur. Vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft gaat hij volgend jaar weer mee!

Reply from Gebo Tours
Bussen mooi op tijd voor excursie met school. Vriendelijke chauffeurs

Reply from Gebo Tours
Schoolreisje met 2 stops, alles verliep van een leien dakje. Top geregeld!

Reply from Gebo Tours
Asociaal gedrag van een chauffeur. Zit de hele weg al op onze bumper. De weg is een 80 km weg. Rijden 80 en er is veel verkeer waardoor harder rijden niet mogelijk.is. Echt ongewenst gedrag. Dit met de naam van het bedrijf waar je voor rijdt vol in beeld. Dit soort mensen mogen geen chauffeur zijn en zeker geen mensen vervoeren. Ongelooflijk.

Reply from Gebo Tours
Op dinsdag 27 mei zijn we met 2 bussen van Zwolle naar Amsterdam geweest. 1 bus kwam helaas te laat, maar verder hebben we de reis als prettig ervaren. Contact met de buschauffeur was top.

Reply from Gebo Tours
Met Hemelvaartsdag met een bus vol naar Normaal 💪🏻 Bus was keurig op tijd, chauffeur heel meegaand zelf toen we op de terugweg twee personen misten even rechtsomkeert gemaakt 👌🏻 Samen uit en samen thuis. Goed geregeld en een goede prijs 🏆

Reply from Gebo Tours
Met Hemelvaart weer naar internationaal voetbaltoernooi in België.
Voor de 3e keer met Gebotours en wederom een prachtig weekend. Chauffeur Nico was top.
Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

op 22 mei en 26 mei een busreis gehad van Apeldoorn naar vluchthaven Dusseldorf
was een aangename rit met een hele vriendelijke en behulpzame chauffeur

Reply from Gebo Tours
Learn more about other kinds of reviews.