See what reviewers are saying
Jeg har for nylig købt brugt bil hos GT Motors hvilket var en helt og aldeles fremragende oplevelse. Mathias og Lasse tog sig god tid og ydede super service i forbindelse med fremvisning, registrering... See more
Written by the company
GT Motors A/S stræber efter at blive din yndlingsbilforhandler! Følg med i vores hverdag på vores Facebookside eller besøg vores hjemmeside: www.gtmotors.dk
Præstegårdsvej 2, 4760, Vordingborg, Denmark
- 88620888
- info@gtmotors.dk
- gtmotors.dk
No recent history of asking for reviews
Trygt og professionelt bilsalg
Vi har efterhånden handlet en del gange med GT Motors. Denne gang var det med salgschefen Mathias, som fik alt til at forløbe nemt og trygt. Vi afleverede vores gamle bil og købte en anden hos GT Motors. Dejligt med en forhandler, som ikke er smart i en fart eller giver anledning til bekymringer ved en handel.
Jeg købte en bil fra GT Motors for 14…
Jeg købte en bil fra GT Motors for 14 dage siden, og fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse. Jeg havde en klar aftale om, at hvis servicebogen ikke var overholdt, kunne jeg aflevere bilen tilbage. Da det viste sig, at servicebogen ikke var komplet, holdt GT Motors straks deres aftale og overførte hele købesummen tilbage uden problemer.
Det er ikke hver dag, man møder en bilforhandler, der både er ærlig og overholder sine aftaler til punkt og prikke. Serviceniveauet har været helt i top gennem hele processen, og jeg har følt mig tryg og godt behandlet fra første øjeblik.
Jeg kan på det varmeste anbefale GT Motors til alle, der overvejer at købe en bil. Det er tydeligt, at her er tale om en forretning, hvor ærlighed og kundeservice er i højsædet. Jeg ville ikke tøve med at handle her igen.
Et stort femtal herfra.
Jeg var forbi i april for kigge på hvad de havde på lager.
Efter god vejledning fandt vi sammen lige den bil jeg stod og manglede.
Vil man ha service og en god handel i…
Vil man ha service og en god handel i et firma så er gt motors stedet købte en bil for godt en mdr siden og selv om handelen var afsluttet vel vidende at der ikke var vinterdæk med til bilen så ringede ejer af gt motor til mig 2 dage efter selv om vi intet havde aftale omkring vinterdæk at han havde fundet 4 super fine brugte vinterfælge med dæk som passede på den bil jeg havde købt som jeg bare kunne hente for free det er sku da service kan kun sige handler helt sikkert bil hos jer igen 😊👍👍👍
Købte vores Kadjar i marts 2024
Købte vores Kadjar i marts 2024. Mødte yderst venligt personale som gennemgik bilen før prøvetur. Efter nogle dage havde vi besluttet os for at handle. Fik en aftale hvor der var god tid til at gennemgå bilen. Vi kan kun anbefale GT Motors i Vordingborg. Tak til Mathias for en god oplevelse.
Virkelig dygtige og særdeles…
Virkelig dygtige og særdeles hjælpsomme. Kan klart anbefales?
YiT
Kristian
Ærlige, top professionelle & hamrende god service
Jeg er blæst helt bagover, hvor god servicen er hos GT Motors A/S.
Vi er på udkig efter en ny bil, som matcher vores behov.
Ved et tilfælde opdager vi at GT Motors A/S har lige den bil vi søger - til engro salg.
Jeg ringer og får fat i Mathias og fra første sekund i samtalen følte jeg mig tryg. Han er ikke en klassisk sælger, som bare prøver at sælge mig en bil - han er et rigtig godt menneske.
Mathias gjorde det klart fra start at den ikke var kigget efter endnu, den var blot sat til salg.
Jeg låner den i nogle timer og vi får kigget den igennem hjemme hos os selv.
Vi finder desværre nogle fejl og jeg køre tilbage med den igen.
Da Mathias har været ærlig overfor mig, er jeg selvfølgelig også ærlig overfor ham. Så jeg fortæller ham at vi gerne vil have bilen, men at der er nogle fejl.
Mathias går med ud og kigger og anerkender med det samme de fejl jeg nævner.
Vi kan selv lave de ting og Mathias nævner at fordi vi selv kan lave det, så er han tryg i at sælge os den med de fejl.
Det er mit klare indtryk at Mathias ikke havde solgt mig bilen, med de fejl, hvis ikke vi kunne lave det selv.
Vi finder en god pris sammen.
Selv da handlen er gået igennem og jeg skal til at køre, så siger Mathias at jeg altid kan ringe hvis nu der er noget han kan hjælpe - også selvom der ikke er garanti på bilen.
Super fed bemærkning at få med derfra :-)
Selve processen, fra start til slut, har været så nem, grundig og tryg. Det har været en rigtig god oplevelse at handle med Mathias og kan kun varmt anbefale stedet til alle andre.
Mathias kan sagtens klare at få endnu en pris for månedens medarbejder ;-)
Mange mange tak for en rigtig god oplevelse.
Helt igennem god service.!
Helt igennem god service, hvor vi følte os set og hørt igennem hele processen.
Vi kom som førstegangskøbere, og var samtidig interesseret i en elbil, som også var ukendt territorie.
Vi havde udset os en bil på forhånd og da vi kom ned til prøveturen, fik vi super god vejledning og gennemgang af hvad bilen kan - super fedt.!
Vi får en slutseddel med hjem med underskrift, og afventer GO fra banken.
Da vi kontakter Mathias igen, med ønske om at lade handlen gå igennem, sætter gang i processen, og vi får lov at hente bilen fredag kl.18 uden for åbenstiden - det kalder jeg at møde kunden i øjenhøjde.
Skal du købe bil, får GT motors mine varmeste anbefalinger.
Vi har købt elbil hos GT Motors
Vi har købt elbil hos GT Motors. Det var en fin proces, med kvalificeret vejledning. Alle aftaler blev overholdt.
Lasse og Mathias er nogle super friske gutter.
Hvis jeg kunne ville jeg gi 10 stjerne til GT Motors da jeg fornylig købte en brugt bil af Mathias. Var lidt uheldig, at der var flere ting ved motoren der gik i stykker på bilen, så var lidt ked af at skulle ringe til Mathias, da det kostede langt over 25.000 kr. at lave den, men det tog Mathias i stiv arm, han sagde bare at det skal vi ha´ lavet. Et stort og varmt tak til Mathias. Vi er meget glade for bilen og handler også gerne vores næste bil hos GT Motor. Tak Mathias, for en super service og god oplevelse :-)
Håber vi ses en anden gang
hilsen Tanja og Finn
De glade ejere af en ny (brugt) Volvo !
Vi havde den store fornøjelse at gøre handel med Mathias, han var sød og imødekommende fra start af. Top professionel og man følte sig tryg i at skulle købe bil hos dem. Vi kan klart anbefale at kigge forbi GT Motors !
Særdeles god service
Har lige købt en rigtig god brugt bil hos GT Motors og det har været en særdeles god oplevelse hele vejen igennem.
Sælger Mathias har ydet virkelig god service, prøvetur efter lukketid, 100% ærlig, udbedret småfejl som lovet og afleveret til aftalt tid.
Vi kan absolut anbefale andre at købe bil her.
Bilkøb
Vi købte en Kia Ceed i December 2022. GT motors havde egentlig lukket, men åbnede for os, så vi kunne få en prøvetur. Vi fik handlet og efter at GT havde klargjort og synet bilen, hentede vi den. Alt var som aftalt og i det hele taget en god og betryggende oplevelse.
Eksperter med faglig stolthed og integritet
Vi har i 2023 købt en brugt Touran hos GT Motors A/S. Hele salgsprocessen har været yderst behagelig og 100% transparent. Ved gennemgang gjorde vi opmærksom på nogle små æstetiske fejl, som blev udbedret uden problemer. GT Motors har integriteten på rette sted, og jeg føler mig helt tryg ved, at de hjælper hvis der skulle opstå problemer. Stor anbefaling herfra.
Skulle enlig ned med en ven.
Skulle enlig ned, med min ven som har haft købt bil hos GT motors. En lækker golf som jeg slev har fået en god opleves i. Vi kommer så ned og snakker lidt hos GT, med Lasse, Mathias og Frederik, og det jo næsten bedre end psykolog hjælp for man føler sig bare så velkommen om man er der for at købe bil eller ej. For så en rundvisning, i biksen og får set mig lidt lun på en anden golf. Snakker lidt med dem og ender med at få lov til en prøve tur, og ja må indse det skal være min bil. Mathias så for klaret alle detaljerne og jeg for så købt den lækker sag af en bil.
Bilen bliver tjekket plejet og allerede to dage efter står den knivskarp og klar til at rulle ud af biksen. Dejlig opleves at få, når man nu skal handle bil. Vil klart anbefale andre at kigge forbi, hvis man ligger inden med tanken om nye bil.
5 stjerner her fra og forsæt det god arbejde:).
Super service fra GT Motors
Super service og rådgivning fra Mathias, lige fra fremvisning af bil,til levering, samt gennemgang af vores nye Golf Gte.
Vi takker for super behandling.
Mvh. Tine og Christian Hansen.
Mormor med fart på
Kan kun give de varmeste og bedste anbefalinger af Mathias og Lasse, hvor man altid føler sig velkommen, tryg og velinformeret om køretøjet. Takker for altid god behandling.
Verdens bedste bilforhandler
Helt fantastisk oplevelse at handle med GT Motors!
Vi både solgte og købte bil her og hele forløbet har været mere end perfekt!
Vil til hver en tid anbefale alle der skal købe eller sælge bil at kontakte GT🙏
Mange tak🏎️
Vi var på udkig efter en Tesla model y…
Vi var på udkig efter en Tesla model y samt havde vi en bil vi skulle have solgt. Kommunikationen var i verdensklasse og købs forløbet flød glidende som en pakke Lurpak på en sommerdag. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med disse friske gutter.
Michael
En meget tilfreds køber!
Sumblim og ekstraordinær service
En bedre service tror jeg bestemt ikke findes. Fik lavet den rareste aftale med Lasse. Efter en måned med bilen, smiler jeg bestemt ligeså meget hvis ikke mere.
De sætter alt deres tid af til kundens behov og ønsker, og der er ikke noget de ikke kan hjælpe med. Det var rart og behageligt fra start til slut. Der var tid til at drikke kaffe og sludrer, og der blev ikke kigget på klokken.
Det er faktisk svært at sætte ord på den hjertevarme service man får her. Den skal opleves. For den er bestemt det hele værd.
De her skønne mennesker burde vinde en pris for deres kundeegenskaber.
Alt i alt en 10/10 oplevelse.
Ikke sidste gang jeg kommer forbi. Klar anbefaling!
Kæmpe highfive !!