Vi har efterhånden handlet en del gange med GT Motors. Denne gang var det med salgschefen Mathias, som fik alt til at forløbe nemt og trygt. Vi afleverede vores gamle bil og købte en anden hos GT Moto... See more
See what reviewers are saying
Jeg har for nylig købt brugt bil hos GT Motors hvilket var en helt og aldeles fremragende oplevelse. Mathias og Lasse tog sig god tid og ydede super service i forbindelse med fremvisning, registrering... See more
Købte vores Kadjar i marts 2024. Mødte yderst venligt personale som gennemgik bilen før prøvetur. Efter nogle dage havde vi besluttet os for at handle. Fik en aftale hvor der var god tid til at gennem... See more
Vi har i 2023 købt en brugt Touran hos GT Motors A/S. Hele salgsprocessen har været yderst behagelig og 100% transparent. Ved gennemgang gjorde vi opmærksom på nogle små æstetiske fejl, som blev udbed... See more
Company details
Written by the company
GT Motors A/S stræber efter at blive din yndlingsbilforhandler! Følg med i vores hverdag på vores Facebookside eller besøg vores hjemmeside: www.gtmotors.dk
Contact info
Præstegårdsvej 2, 4760, Vordingborg, Denmark
- 88620888
- info@gtmotors.dk
- gtmotors.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastisk
Fantastisk service hele vejen igennem! Jeg har lige købt min første bil hos en forhandler og jeg kunne ikke have drømt om en bedre kundeservice, end den jeg fik hos Lasse og GT Motors.
Kan varmt anbefale GT Motors til alle fremtidige købere og sælgere!
Solgt og købt bil hos GT Motors
Jeg solgte min bil og købte en anden hos Lasse. Kort tid efter vi købte bilen, begyndte den at have en mislyd. Vi kontakter Lasse, som var meget hurtigt til at få den på værksted, hvor fejlen blev udbedret. Dejligt med en bilsælger, som er høflig og overholder aftaler, selv når det koster firmaet penge.
I forbindelse med at jeg skulle flytte
I forbindelse med at jeg skulle flytte, lejede jeg en bil hos GT Motors A/S. Hele procesessen omkring udlejning, samt selve bilen, var der intet at sætte en finger på. Meget behagelig oplevelse! Jeg vil helt sikkert benytte GT Motors A/S igen.
Har aldrig oplevet noget lignende...
Har aldrig oplevet noget lignende...
Købte en Polo hos GT-Motors og servicen var simpelthen sublim. Tak!
God service!
Efter vi havde købt bil hos GT Motors, drillede radioen lidt, så vi skulle have gang i garantien. Men der var kun god service fra Lasse’s side, som sørgede for, at det hele blev fikset i en fart og fulgte godt op på os undervejs. Han fortjener kun stor ros for den gode behandling, vi har fået!
Jeg havde den bedste oplevelse da jeg…
Jeg havde den bedste oplevelse da jeg købte min nye bil hos GT Motors. Jeg takker for både god behandling og handel. Jeg kan KUN anbefale at købe din nye bil hos GT Motors. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse fra start til slut…
Fantastisk oplevelse fra start til slut - varmeste anbefalinger herfra.
Tak for en god handel.
Tak for en god handel.
Kan kun anbefale GT Motors hvis du skal købe bil.
Kan klart anbefale Lasse og GT Motors
Kan klart anbefale Lasse og GT Motors. Det har været en tryg og god købsoplevelse fra start til slut.
Tak for handlen
Tak for handlen
Lasse gør det super godt
Kan kun anbefale at købe bil hos GT Motors
Fed forhandler!
Lasse er et forrygende menneske som efterlod mig med et indtryk af stor troværdighed. Han prøver ikke at prakke én noget på eller at pynte på noget. Det var en god oplevelse at handle med ham!
Tak til Lasse for en god og tryg…
Tak til Lasse for en god og tryg handel. Føler mig i den grad godt behandlet og kan kun anbefale at købe bil her :)
Tryg og tillidsfuld handel.
Vi købte vore nye bil hos GT motors, hvilket var en super dejlig handel. Vi ringede på bilen om formiddagen, og grundet vi skulle køre en lang vej for at se bilen, tilbød Lasse at lave en videogennemgang af bilen, inden vi kørte ned for at se den. Alt så fint ud, så vi tog ned og fik en prøvetur i den, og alt var som det skulle være. Lasse fik gjort bilen klar med det sammen, så vi kunne få den med hjem med det samme. Lasse er en utrolig tillidsfuld sælger, og giver dig mulighed for at gå bilen godt igennem, uden at han står og puster dig i nakken. Så stor ros til Lasse og GT motors, og det er sikkert ikke sidste gang, at vi køber bilen igennem GT motors og Lasse.
Nem og ærlig bilhandel
Jeg fandt en bil hos GT Motors som jeg fandt meget interessant. Lasse svarede hurtigt på min henvendelse og tilbød en fornuftig pris på min daværende bil, samt foreslog et par lånedage i den nye for at se om den passede ind i min hverdag.
Efter beslutningen blev taget sørgede Lasse for alt det praktiske, både kontakt til låneudbyder i den gamle bil, samt låneudbyder til den nye, og efterlod ingen tvivl eller ubesvarede spørgsmål. Følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet og har på intet tidspunkt fortrudt min beslutning.
Alt i alt en ekstraordinær positiv oplevelse, som lever op til forventningerne + lidt ekstra.
Fik GT Motors til at sælge min nyere…
Fik GT Motors til at sælge min nyere brugte bil. Lasse solgte den på bare 1 uge. Så en super god oplevelse og service kan klart anbefale GT Motors
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.