Vi har efterhånden handlet en del gange med GT Motors. Denne gang var det med salgschefen Mathias, som fik alt til at forløbe nemt og trygt. Vi afleverede vores gamle bil og købte en anden hos GT Moto... See more
See what reviewers are saying
Købte vores Kadjar i marts 2024. Mødte yderst venligt personale som gennemgik bilen før prøvetur. Efter nogle dage havde vi besluttet os for at handle. Fik en aftale hvor der var god tid til at gennem... See more
Vi har i 2023 købt en brugt Touran hos GT Motors A/S. Hele salgsprocessen har været yderst behagelig og 100% transparent. Ved gennemgang gjorde vi opmærksom på nogle små æstetiske fejl, som blev udbed... See more
Written by the company
GT Motors A/S stræber efter at blive din yndlingsbilforhandler! Følg med i vores hverdag på vores Facebookside eller besøg vores hjemmeside: www.gtmotors.dk
Præstegårdsvej 2, 4760, Vordingborg, Denmark
- 88620888
- info@gtmotors.dk
- gtmotors.dk
No recent history of asking for reviews
Kun ros til drengene fra gtmotors !
Kun ros til drengene fra gtmotors !
Lige fra mail til samtale og rundvisning af Mathias, en mand som man slet ikke var i tvivl om gad sit arbejde !
Det blev ikke til nogen handel idag, men hvor ville jeg gerne købe en bil af jer 💪
Tak for konge service 👌
Anbefales!
Vi har netop købt en Tesla af GT motors. Lasse gav os en usædvanlig god oplevelse og vi endte da også med at lave en fin handel.
Alle dele af vores handel; ankomst, prøvekørsel, forhandling, handel og endelig overdragelse var gennemført ordentlig i ordet bedste forstand.
Den mand er værd at handle med.
Super oplevelse med GT Motors
Så en bil på Bilbasen som GT Motors havde til salg ,ringede og sagde jeg var interesseret i bilen ,aftalte med Lasse at vi ville komme forbi dagen efter , blev mødt af Lasse der havde gjort bilen klar til prøvekørsel som aftalt.vi kom tilbage og aftalte vi gerne ville købe bilen og vi ønskede at give vores bil i bytte. Aftalte at vi skulle komme den følgende tirsdag og bytte. Al fungerede og det vi havde aftalt med Lasse var i orden.
Jeg kan virkelig anbefale GT Motors , en god oplevelse hele vejen igennem.
5 STORE stjerner til GT Motors!
5 STORE stjerner til GT Motors!
Hentede i sidste uge min nye brugte bil hos GT Motors og det var en sand fornøjelse.
Mathias var utrolig rar og imødekommende og tog sig rigtig god tid til at besvare alle mine spørgsmål.
Bilen stod knivskarpt til leveringen og kører som en drøm.
GT Motors kan varmt anbefales.
Tak for handlen🤝🏽
Super god service og altid højt humør!
Super god og ærlig service hos GT Motors A/S da vi skulle købe bil. Altid højt serviceniveau og godt humør. Nem og hurtig handel + hurtig levering af bilen der stod knivskarpt :)
Super service og tryg handel hos GT Motors
Jeg har for nylig købt brugt bil hos GT Motors hvilket var en helt og aldeles fremragende oplevelse. Mathias og Lasse tog sig god tid og ydede super service i forbindelse med fremvisning, registrering, nyt syn/service, brugtvognsattest og alle andre elementer i en handel der føltes tryg hele vejen igennem. Den købte bil stod til en skarp pris ifht til andre forhandlere og kører upåklageligt. GT Motors gav også en fair pris for byttebil der indgik i handelen. Vil varmt anbefale GT Motors som bilforhandler:)
GT motors ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gik ind med drømme om at købe en elbil. De havde en Tesla stående og jeg spurgte om jeg kunne prøve den (514 hk til en 20 årig). Mathias smilede pænt og gav mig nøglerne. Efter turen var jeg solgt og GT-motors gav mig en helt igennem fantastisk service igennem hele handlen. Mange tusind tak for jeres gode service. GT-motors kan varmt anbefales til alle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fin behandling.
Købte for et stykke tid siden bil hos GT Motors, fik en god behandling af sælgeren.
Vil til hver en tid anbefale andre at handle bil dette sted.
Prøver en bil søndag middag
Prøver en bil søndag middag, får skrevet slutseddel og aftaler at vi skriver under senere. Kører så hjem, hvorefter vi får sms med at bilen er solgt fordi en anden køber vil have finansieret i stedet for at betale kontant, som vi ville. (Kan åbenbart bedre betale sig for gtmotors).
Køb din bil på afbetaling og kom forrest i køen hos gt
Sidder tilbage med en underskrevet slutseddel på en bil der er solgt.
Dårlig service

Reply from GT Motors A/S
Detalje orienteret med rettidig…
Detalje orienteret med rettidig omhu,sådan vil jeg kort
beskrive Hr Lasse Olsen.
Hilsen Peter Bech Kokkedal.
Helt igennem en fantastisk bilhandel…
Helt igennem en fantastisk bilhandel oplevelse. Fik en meget fair pris for min bil, uden at der var tale om køb af en anden bil hos dem i starten.
Det endte med at jeg også handlede bil hos dem da de havde en bil jeg var interesset i, handlen var utrolig smertefrit, meget behagelig stemning i forretningen.
Har altid haft en horn i siden på bilhandler, men må sige at Mathias og Lasse har bevist at der også findes goe og behagelige bilhandler.
Kun en ting at sige herfra: tak for handlen :-)
Super dejlig oplevelse 😃
Super dejlig oplevelse 😃 vi følte os velkommen fra første øjeblik, og fik en perfekt service af Mathias. Han brugte god tid på at vise os biler, og da vi havde valgt, gav han sig igen god tid til at gennemgå købet og bilen med os. Vi giver vores bedste anbefalinger.
Fantastisk sted at købe bil
Fantastisk sted at købe bil. Service i 1. Klasse og fantastisk personale.
Hvis du ønsker dig mere end bare en sælger så køb din bil hos GT Moters, for her får du både en bil og to fantastiske gutter som venner
5 stjerner til GT Motors:-)
Har haft fornøjelsen af at sælge min bil i kommission hos Lasse fra GT Motors - og kan kun sige at det har været en fornøjelse:-) Bilen blev solgt meget hurtigt, og til den pris vi have aftalt:-) Så klart 5 ud af 5 stjerner fra mig til GT Motors.
Super fantastisk service fra Mathias.
Super fantastisk service fra Mathias.
Har købt en super billig bil som kører som en drøm.
Tusind tak for den hurtige og profesionelle hjælp til at finde min drømmebil.
Bh. Daniel.
Super sted at handle
Hat lige købt en bil hos GT motors. Super glad for bilen. Service niveau er verdens bedste.
GT Motors⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er jo bare service i TOPKLASSEN! Køb din bil fra GT Motors⭐️🚗
Tryg og behaglig handel
Super fin service ved GT motors. Har lige købt en Golf VII ved dem.
En tryg og god handel med APPlus brugtvognsattest ved købet.
Lasse og Mathias er virkelig flinke og meget service minded.
Jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale GT motors.
Fantastisk service
Fantastisk service, flinke, rare og gode mennesker.
Personlig og yderst professionel behandling
Jeg modtog personlig og yderst professionel behandling ved mit bilkøb hos GT Motors. Som førstegangs bilejer var det vigtigt for mig, at føle mig i trygge hænder og det gjorde jeg bestemt hos GT Motors. Alle mine spørgsmål blev godt besvaret og Lasse tog sig af alt det praktiske, så jeg kunne køre hjem i min nye bil på dagen. Tusind tak for god behandling og en god handel. Jeg er meget glad for min nye bil!