Jeg kan varmt anbefale Thomas til alle, der står over for at skulle have skiftet vinduer. Fra første kontakt til opgaven var afsluttet, har hele forløbet været professionelt og trygt. Thomas ha... See more
Company replied
Vi har fået udskiftet vinduer og døre i vores hus. Vi fik Thomas til at udarbejde et tilbud, og han lavede en yderst fair pris. Vi er både tilfredse med rådgivningen, arbejdet og resultatet. Vinduerne... See more
Company replied
Thomas har skiftet fem store vinduer og tilhørende vinduesplader hos os. Alle aftaler og tider er blevet overholdt. Har sammen med sin makker udført et flot arbejde, og vi er meget tilfredse med r... See more
Company replied
Leder du efter en tømrer i Holbæk? Så tag fat i Holbæk Tømrer Service ApS. Vi er specialister i vinduer og dører, men laver også gerne andre opgaver.
Bakkekammen 60, 4300, Holbæk, Denmark
No recent history of asking for reviews
Thomas har været utrolig ordentlig, punktlig og god til at holde mig informeret undervejs, så jeg altid vidste, hvad der skulle ske. Derudover leverede han et rigtig flot stykke arbejde med de nye vinduer, og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger.
Prisen var fair, og jeg har følt mig godt behandlet gennem hele processen. Det er tydeligt, at Thomas lægger stor vægt på både kvalitet og god kundeservice.
Tak for et rigtig godt samarbejde. Jeg ville uden tøven vælge Thomas igen og giver ham mine bedste anbefalinger.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Topoplevelse, fair pris (skriftligt tilbud), alle aftaler overholdt, flot arbejde, og Thomas har solid viden og erfaring, som han gerne deler. Thomas kan man have tillid til også som fremmed i ens hjem. Derudover er han en hyggelig fyr - og det gør jo ikke noget….

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi fik hurtig en aftale i stand hvor Thomas fra Holbæk Tømrer service, gav os råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af terrassedøre både i stuen og 1. sal samt udskiftning af vinduer forskellige steder i huset. Derefter blev der udarbejdet et godt tilbud med respekt for vores økonomi. Selve arbejdet kan vi ikke sætte en finger på. Hurtigt, ordentligt og effektivt. Vi kan varmt anbefale Holbæk Tømrer Service.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Holbæk Tømrer Service i forbindelse med et nyt tag på vores sommerhus. Fra start til slut var der styr på både rådgivning og forventningsafstemning – vi følte os trygge gennem hele processen. Thomas tog sig tid til at forklare mulighederne og komme med gode, ærlige anbefalinger, hvilket gjorde det let at træffe den rigtige beslutning.
Selve arbejdet blev udført både professionelt og til tiden – og resultatet taler for sig selv. Flot håndværk, sans for detaljer og en byggeplads, der altid blev holdt pæn og ryddelig. Vi kan varmt anbefale Holbæk Tømrer Service til andre, der leder efter en dygtig og pålidelig tømrer!

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har haft HTS til at skifte flere vinduer på vores hus.
Vi har haft en god oplevelse og fået en god service i forbindelse med udskiftning af vinduerne.
HTS har været god til at kigge forbi først og rådgive om Velfac vinduer

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
God og professionel kommunikation og fik lavet løsningen præcis som jeg drømte om!
Resultatet blev super godt, lavet pænt og der var ryddet godt op efter arbejdet.
En god oplevelse og lækkert resultat, jeg vil bestemt bruge Holbæk Tømrer Service en anden gang 🌟🌟🌟🌟🌟

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Thomas har skiftet fem store vinduer og tilhørende vinduesplader hos os.
Alle aftaler og tider er blevet overholdt.
Har sammen med sin makker udført et flot arbejde, og vi er meget tilfredse med resultatet både ude og inde.
Undervejs dukkede uforudsete problemer op, som egentlig ikke var tømrerarbejde, men Thomas fik kontaktet de rigtige folk og dermed løst problemerne. Stor ros for det.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har haft besøg af Thomas for at udføre nogle mindre opgaver. Vi har været utrolig glade for forløbet og resultatet.
Thomas er fleksibel, pligtopfyldende og god til at kommunikere :-)

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi havde glædet os til at få Holbæk Tømrer til at komme ud og hjælpe os med en regnvandsproblem og utæt tag, da vi tidligere har haft dem ude og ordne vores kvist/vinduer med meget positiv resultat, og service.
Vi tog telefonisk kontakt i slutning af uge 41, og fik at vide at det ikke kunne blive i uge 42 (pga. efterårsferie) og uge 43 var helt booket ud - helt forståeligt. Vi aftale at det blev i uge 44, at vi skulle skrive en kort skriftlig besked. Det gjorde vi så online som aftale. I uge 43 havde vi ikke fået svar på, om hvornår det kunne blive i uge 44, så vi tog kontakt igen, og det blev aftalt fredag - men vi ikke noget tidspunkt. Da det blev fredag i uge 44 var både konen og jeg oppe kl. 06:30 og klar, da vi husk fra tidligere (kvist) at de plejer at være tidlig om morgen. Da kl. blev 08:00 var de ikke dukket op endnu. Vi forsøgt at ringe for at høre ankomsttidspunktet kl. 08:00, kl. 08:15 og kl. 08:30, uden at komme igennem. Kl. 08:45 kunne jeg ikke vente længere og tog på arbejde og sendte en sms. Her fik vi så svar, at det ikke blev til noget alligevel denne da, og at det først kunne blive i slutningen af december de kunne kigge forbi, og anbefalede derfor et andet selskab. Det havde været bedre at denne anbefaling var kommet måske allerede i uge 41, så vi ikke måtte længe vente forgæves, men kunne have længe løst problem med regnvandet. Øv - vi har ellers så glade for Holbæk Tømrer, med har fået kontakt til et andet lokalt tømrerfirma, hvor vi har fået utrolig god behandling og vejledning - allerede over telefonen.
Rigtig flot arbejde. God vejledning inden start. Hurtig levering og udførsel. Til tiden og til prisen. Klar anbefaling🙂

En stærk anbefaling herfra
Vi fik Thomas/Holbæk Tømrer Service ApS til at udskifte vores døre, vinduer og sætte nye ydervægge op.
Fra tilbudsfasen til endelig udfærdigelse af arbejdet - har Thomas gjort det med en god gang tålmodighed, forståelse og hjælp med at tænke på nye løsninger + det færdige arbejde er i top.
Super god oplevelse. Vi fik skiftet vinduer, døre og terrassedøre i hele huset. Thomas & Co. kan kun anbefales fordi
- de holder tidsplanen
- de leverer det, de har lovet
-det er kvalitet
-super god service
-som kunde føler man sig tryg og i gode hænder
Vi bruger dem klart igen!
Udskiftning af 12 vinduer og 4 døre - det tog 1½ år fra jeg begyndte at undersøge til udskiftningen blev afsluttet. Thomas støttede mig i hele processen, besvarede alle spørgsmål, var forstående, samvittighedsfuld, pligtopfyldende, rar og kvalitetsbevidst. Thomas gjorde hele processen til en god og positiv oplevelse!

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Rigtigt godt og veludført arbejde med udskiftning af vinduer og diverse tømrerarbejde 😄👍

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Super dygtige og professionelle.
Flot arbejde til tiden. Vi vil helt klart bruge dem igen.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Rigtig god oplevelse, håndværker til at stole på.
De kom som aftalt og lavede et rigtig flot resultat, som vi er meget glade for.
Vi fik skiftet 3 vinduer og én vindueskarm.
Ikke sidste gang vi bruger dem.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har igen haft glæde af Thomas og drengene.
Denne gang til nyt hegn i haven.
Det er som altid et superflot arbejde.
Hurtigt og effektivt.
En flok flinkere gutter skal man lede læge efter.
Vi kan varmt anbefale Holbæk Tømrer Service.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Opmåling, bestilling og montering af næsten alle udvendige vinduer i vores murermestervilla fungerede bare - fra a-z.
God sans for detaljer og kundens behov.
Stort tak herfra