Jeg kan varmt anbefale Thomas til alle, der står over for at skulle have skiftet vinduer. Fra første kontakt til opgaven var afsluttet, har hele forløbet været professionelt og trygt. Thomas ha... See more
Company replied
Vi fik hurtig en aftale i stand hvor Thomas fra Holbæk Tømrer service, gav os råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af terrassedøre både i stuen og 1. sal samt udskiftning af vinduer forskel... See more
Company replied
Thomas har skiftet fem store vinduer og tilhørende vinduesplader hos os. Alle aftaler og tider er blevet overholdt. Har sammen med sin makker udført et flot arbejde, og vi er meget tilfredse med r... See more
Company replied
Leder du efter en tømrer i Holbæk? Så tag fat i Holbæk Tømrer Service ApS. Vi er specialister i vinduer og dører, men laver også gerne andre opgaver.
Bakkekammen 60, 4300, Holbæk, Denmark
No recent history of asking for reviews
Holbæk Tømrer Service skiftede for nyligt vinduerne i min lejlighed og det var udelukkende en positiv oplevelse, lige fra indhentning af tilbud til at vinduerne var monteret. Man er ikke et sekund i tvivl om at Thomas gør alt hvad han kan for at yde en god service, så jeg vil helt sikkert bruge dem igen hvis jeg skal have andet lavet.

Fantastisk stykke arbejde!
Thomas og hans super lærling var sublime! De var sågar færdige før tid.
De kom til tiden, lavede et godt stykke arbejde, var fleksible og hjalp med små ekstra opgaver.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Holbæk tømrerservice har skiftet alle døre og vinduer i lejlighed. Lige fra start til slut har både rådgivning, kommunikation og information været helt fantastisk. Absolut konkurrencedygtige priser. Resultatet er super flot. Vil helt klart anbefale Thomas til alt og alle.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Jeg har fået en god service og godt håndværk, af nogen meget venlig mennesker.
Jeg kan varmt anbefalede dem.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Holbæk Tømrer Service har udskiftet 3 terrassedøre hos os, og de har udført et super professionelt stykke arbejde. De var lynhurtige fra de fik bestillingen til dørene kunne tages i brug. Vi kan varmt anbefale Thomas & Co. Thomas yder fremragende rådgivning og problemløsninger. Helt reelle priser. Vi ser frem til godt samarbejde fremadrettet og flere spændende projekter.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Jeg har brugt Holbæk tømrerservice til bygning af skur. Arbejdet er udført til fuld tilfredshed (kommunikation, rådgivning, arbejdet og resultatet). Jeg giver Holbæk Tømrerservice mine bedste anbefalinger.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Holbæk Tømrer Service har skiftet tag hos mig.
Hele forløbet omkring tilbudsgivning og udførsel har været af høj kvalitet og jeg er meget tilfreds med det færdige resultat.
Alle aftaler er overholdt og prisen er fornuftig.
Jeg kan kun give HTS min bedste anbefaling og har tænkt mig at bruge dem næste gang jeg skal have udført tømrerarbejde

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Holbæk Tømrer Service får vores bedste anbefalinger. Vi har samarbejdet med Thomas i et års tid og oplever at hans firma leverer et professionelt projektforløb startende med at afdække alle kundernes behov og ideer, efterfulgt af rådgivning med kvalitetsløsninger inden for kundernes budget. Han overholder sine aftaler. Munkholm El-service ApS, Frank Hansen

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Fint arbejde vil også bruge Holbæk tømrer service til næste etape

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Professionel, pålidelig og godt håndværk. Har brugt Holbæk Tømrer Service til vindues og gavlrenovering til fuld tilfredshed.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Fik lagt nyt tag på af Holbæk Tømrer Service ApS og det tog 1 dag så var arbejdet færdig og der er ikke én finger at sætte på arbejdet.
Super flot og professionelt udført.
Meget dygtig og hurtig og god kommunikation.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har netop fået afsluttet arbejdet med at få udbedret vores hus efter en vandskade. Arbejdet er udført af Holbæk Tømrer Service (HTS) og helt og aldeles til vores fulde tilfredshed. HTS har både overholdt økonomiske estimater og tiden - og har samtidigt koordineret såvel maler- og elarbejde, således at forløbet har været tidsmæssigt optimalt.
Vi har endvidere oplevet at få en rigtig god rådgivning og kan give HTS vores bedste anbefalinger.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har fået udskiftet vinduer og døre i vores hus. Vi fik Thomas til at udarbejde et tilbud, og han lavede en yderst fair pris. Vi er både tilfredse med rådgivningen, arbejdet og resultatet. Vinduerne fra Velfac er super flotte. Thomas overholder aftaler og giver gerne vejledning ud over den pågældende opgave. Vi kunne sagtens finde på at bruge Holbæk Tømrer Service til andre opgaver.

Reply from Holbæk Tømrer Service ApS
Vi har fået lagt et flot gulv af Holbæk Tømrer Service. Højt niveau og meget profesionelle!
Som daglig leder på Vækstfabrikken Holbæk brugte vi Thomas til en køkkenrenovering, som vi var meget tilfredse med.
Holbæk Tømrer Service har hjulpet os med vores altan i foråret 2018 og det var vi meget tilfredse med.
Holbæk Tømrer Service ApS har udskiftet mine vinduer og terrassedør med Velfac produkter. Jeg er utrolig glad for resultatet.
Jeg var ikke klar over, hvilken kvalitet Velfac var før jeg fik det introduceret og jeg er SÅ glad for at jeg valgte det, da det både er pænt og i super kvalitet.
Thomas har hele vejen igennem været utrolig hjælpsom og informeret mig korrekt og grundigt, hvilket er dejligt, når man nu ikke selv ved så meget.
Jeg kan virkelig anbefale, at I kontakter Thomas og Holbæk Tømrere Service ApS, hvis I skal have udskiftet vinduer og/eller døre.
Jeg har været håndværker siden 1995 og stiller derfor store krav til udførelse i eget hjem. Holbæk Tømrer Service lever op til alle krav, overholder aftaler, er dynamisk og udfører arbejdet med et smil.
Jeg vil til hver en tid anbefale Holbæk Tømrer Service!
I forbindelse med udskiftning af skotrender og renovering af skifer tag har vi brugt Holbæk Tømrer Service ApS. Arbejdet blev udført som aftalt og til tiden, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet – især da vi tidligere har haft andre tømrer til at ordne vores tag uden at resultatet blev som ønsket – det er det nu.
Vi anbefaler derfor Holbæk Tømrer Service ApS til alle som har brug for en god og dygtig håndværker. Det er helt sikkert, at vi vil ringe til Holbæk Tømrer Service ApS næste gang vi har brug for en tømrer.
Birkelunden Udlejning