See what reviewers are saying
Var lidt skeptisk i starten, men Søren gjorde et helt perfekt stykke arbejde. Han giver sig god tid og lytter til hvad man siger, samtidig føler man sig hjertelig velkommen. Han tager også en hel... See more
Vi havde virkelig en god oplevelse hos Inhouse Studios lige fra start. Vi blev taget godt imod af alle medarbejdere og oplevede generelt bare rigtig god service. Vi fik taget par-billeder af Søren,... See more
Fik vores børn fotograferes, vores fotograf have stor overblik over 3 livlige børn. Kom med gode ideer. og vi fik taget nogle gode billeder. Jeg skulle bruge 1 billede til gave kom hjem med to. Vi ga... See more
Søndergårdsalle 9, 8700, Horsens
- 75620115
- info@inhousefotografi.dk
- inhousefotografi.dk
No recent history of asking for reviews
En kæmpe positiv oplevelse med…
En kæmpe positiv oplevelse med fotografen, Mads! Han formåede at guide hele familien igennem sessionen. Mads var imødekommende, professionel og han vidste præcis, hvordan han skulle agere, både ved fotografering af en 2 årig, 16 årig og os forældre - både sammen og hver for sig.
Vi havde en meget positiv oplevelse og fik lavet de flotteste billeder og fik en virkelig god behandling.
Tak til inhouse og en særlig stor tak til Mads.
Virkelig god og tryg oplevelse!
Vi fik taget par-billeder af Søren, og var nervøse, da vi ikke er vant til at stå foran et kamera. Men Søren gjorde rummet trygt og hjalp os godt på vej, så vi fik taget billeder i den afslappede og hjemlige stil vi ønskede!
Kæmpe anbefaling herfra!
Utrolig lige til med et godt resultat
Utrolig lige til med et godt resultat
Fra første kontakt, har det bare været nemt at være kunde hos Inhouse, med en super fedt resultat. Vi har fået taget billeder af de møbler vi sælger, og Søren var hurtig til at fange en stemning og et udtryk som er spot-on det vi søgte. Så tak, vi kommer helt sikkert igen.
Varm anbefaling
Kanon god service, varm og imødekommende fotograf.
Kompetent fotograf, samt giver sig rigtig god tid, hvilket er dejligt, når man skal have billeder af en nyfødt.
Kan klart anbefale Inhouse fotografi
kun Ros herfra 😊
Fik fotograferet vores tre piger i alderen 4 mdr til 7 år. Vores fotograf var vildt god og fik det bedste udtryk frem i hver af børnene. Vi kommer helt sikkert igen når vi snart skal have lavet familiefotos 😊
De bedste anbefalinger herfra!
De bedste anbefalinger herfra!
Søren fra Inhouse Fotografi, Horsens, tog billeder ved vores bryllup. Vi havde en rigtig god oplevelse under fotograferingen og er meget tilfredse med de fine billeder, vi har fået leveret.
Outstanding!
Sikke en oplevelse!! Har fået en super behandling både ved selve fotograferingen og da vi efterfølgende skulle vælge billeder. Og sikke billeder, Søren fik taget. De er super gode!!
Det eneste jeg kan sige er: På gensyn!
Flotte billeder
Rigtig flotte billeder og søde og venlige fotografer. Selvom min søn ikke var i stemning til at blive fotograferet fik vi alligevel nogle flotte billeder ud af besøget :)
Rigtig god oplevelse - for hele familien
Rigtig god oplevelse at tage hele familien med til In House Fotografi - alle følte sig rigtig godt tilpas og vi fik nogle rigtig skønne billeder ud af det.
Vi har flere gange fået taget billeder hos Inhouse fotografi, senest var i efterårsferien hvor de havde tilbud. Hver gang har været en super oplevelse, som har resulteret i gode billeder hver gang.
Den eneste ulempe er at flere billeder er så gode, at det kan være svært at vælge. Men det er kun positivt og kendetegnet for en dygtig fotograf
Super god service
Jeg skulle bruge 1 billede til gave kom hjem med to. Vi gav det andet væk til børnenes farmor, fordi vi blevet meget glade for at der lå en lille usb nøgle med vores to fantastiske billeder. Rigtig mange tak vi ses en anden gang :)
Fedt
Mange år siden vi har benyttet fotograf, topklasse billeder. Alt overholdt i form af leverings dato. Godt humør og med respekt for det enkelte menneske.. KVALI... :)
God tid og nærværende fotograf
Vi kom 12 mand til gruppefoto. På trods af 6 børn i alderen 0-8 år, var det en cool og yderst kompetent fotograf. Tog den tid der skulle til både før under og efter fotografering. Og et super resultat til følge. Vil klart anbefale!
Professionel fotograf
God service, meget flotte og livlige billeder, god og professionel behandling og en farmor som siger, at det er de bedste billeder af sine børnebørn, som hun har fået i flere år.
Topkompetence inden for fotografi
Dygtige og indlevende personligheder, og topkompetence inden for fotografi
Ser muligheder i alt
Kan varmt anbefale denne fotograf til alle.!!!
Rådgivning i første klasse.
Mega god fotograf
Super fotograf, der fik min pige på 4 til ikke at være generet, super foto.
Vi kommer gerne igen, samtidig vil jeg også sige tak for vores pige billeder fra børnehaven :-)
Super oplevelse
Jeg får taget kvartalsfotos af min datter. Indtil videre da hun var 1 og 4 måneder. Det har været nogle rigtig gode oplevelser, hvor jeg har haft oplevelsen af, at der var ro og al den tid i verden vi har brug for. Fotograferne er super søde og kreative. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gå taget billeder der.
Super fotograf. Super til at vejlede i billed valg.
Super fotograf . Vi kommer helt sikkert igen😊
stakkels fotograf.
Vi ville have et billede af vores tre store teenagere...det lykkedes med en meget tålmodig og dygtig fotograf.
Vi har fået et billede der stemningsmæssigt passer perfekt til vores børn.