Inhouse Fotografi Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe positiv oplevelse med fotografen, Mads! Han formåede at guide hele familien igennem sessionen. Mads var imødekommende, professionel og han vidste præcis, hvordan han skulle agere, både ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var lidt skeptisk i starten, men Søren gjorde et helt perfekt stykke arbejde. Han giver sig god tid og lytter til hvad man siger, samtidig føler man sig hjertelig velkommen. Han tager også en hel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde virkelig en god oplevelse hos Inhouse Studios lige fra start. Vi blev taget godt imod af alle medarbejdere og oplevede generelt bare rigtig god service. Vi fik taget par-billeder af Søren,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik vores børn fotograferes, vores fotograf have stor overblik over 3 livlige børn. Kom med gode ideer. og vi fik taget nogle gode billeder. Jeg skulle bruge 1 billede til gave kom hjem med to. Vi ga... See more

Company details

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Super oplevelser

En superoplevelse med kreative løsninger og et yderst engageret personale. Omgivelserne og lokalerne er fantastiske og resultatet blev meget bedre end vi turde håbe på. Vi vil til enhver tid anbefale Inhouse til andre.

December 19, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Superseje billeder af vores 4-årige dreng! :)

Søren tog nogle superseje billeder af vores 4-årige dreng! :)
De blev vanvittigt gode (har selvfølgelig også lidt med motivet at gøre ;o)), og det var SÅ svært at vælge, hvilke billeder vi skulle have med hjem til væggen! Virkelig god oplevelse!

October 7, 2014

Oerskud!

Vi har tidligere brugt andre fotografer i byen til vores børn! Trængt, hektisk og paying byveje minute! Oplevelsen blev tit lidt discount-agtig - hvilket prisen SLET ikke var! InHouse er ikke billigere - men her er PLADS, HYGGELIGT, og fotograferne virker overskudsaftige i et ikke-stressrelateret miljø... Skønt! Og vi kommer gerne igen!☺️

June 17, 2014

Super service.

Har fået taget billeder flere gange, og vender gerne tilbage. Rigtig dygtige fotografer, spænde baggrunde og vinkler og masser af ideer og inputs til flotte billeder

June 17, 2014

Overskud

Man bliver altid godt behandlet altid mødt med et smil, og mest af alt er der altid tid til en og med små børn er det bare alt afgørende.

February 9, 2014

Perfekt! :)

Man kan få det som man vil have det. Og de er altid super skarpe til at komme med ideer og inputs til fotograferingen. Altid professionelle og man føler sig i sikre og erfarne hænder.

February 5, 2014

Stor tålmodighed!

Det kræver sit at tage fine billeder af en 5 måneder gammel baby - og efterfølgende at stå model til moderens lange overvejelser omkring hvilke billeder der nu er de bedste…men det kan altså lade sig gøre hos Inhouse Fotografi ;-) Vi er meget taknemmelige og tilfredse!
Og mødre, må man naturligvis gerne amme hos Inhouse Fotografi!

January 31, 2014

Fantastisk fotografer!!

Inhouse har nogle dygtige, kreative og ikke mindst tålmodige fotografer!! De har nogle skønne lokaler, og de er virkelig venlige overfor både børn og voksne! Vi har brugt dem i 3 omgange nu, og vi har bestemt ikke brugt dem for sidste gang!

January 28, 2014

Super godt sted!

Sød fotograf der tog sig god tid til at få et perfekt billed af to små børn. Vi kommer igen en anden gang :-)

January 28, 2014

Overskud og engagement

Med en lille spralbasse på 6 mdr. der tisser på tæppet, er bange for blitzen og har så ringe armmuskler, at han ikke kan stå i armstræk - lykkedes det uden problemer at få fantastiske billeder i kassen - vi glæder os til at hente dem i kommende uge.

Vi har allerede bestil tid igen i marts :)

January 24, 2014

Kan kun anbefales

Jeg har fået taget mdrs billeder af vores søn af Staun og to gange af Daniel, vi er så tilfredse. :-)
De tager sig god tid til en før-under- og efter fotograferingen. De kommer med gode ideer og er heller ikke afvisende overfor ens egen.
Prøver gerne nye stillinger/baggrund og lys undervejs.

Det eneste minus; billederne er så gode at det er meget svært at vælge.

December 20, 2013

Forrygende fantastisk

Mine drenge blev foreviget som jeg aldrig har oplevet dem før - jeg er glad, overvældet og vild med billederne.

Fantastisk service fra man træder ind af døren. Kan varmt anbefales

December 19, 2013

Børnetække og fantastisk resultat

Vi fik fotograferet vores tre-årige datter hos Inhouse og på trods af at hun egentlig ikke ville, lykkedes det fotografen at få blødt hende op og fik nogle fantastiske billeder ud af det. Han forstod lige hvordan han sku tale til hende for at lette stemningen og vi forældre var helt overflødige.

December 18, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse. Børnene var ellevilde :-)

Var lidt skeptisk i starten, men Søren gjorde et helt perfekt stykke arbejde.
Han giver sig god tid og lytter til hvad man siger, samtidig føler man sig hjertelig velkommen. Han tager også en hel del billeder i forskellig perspektiver/positioner
og er god til at få lavet en helt perfekt opsætning.
Vi er super tilfredse med resultatet men også med selve oplevelsen.
Søren...Du er 100% anbefalelsværdig !

December 13, 2013

Take a closer look