Inhouse Fotografi Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe positiv oplevelse med fotografen, Mads! Han formåede at guide hele familien igennem sessionen. Mads var imødekommende, professionel og han vidste præcis, hvordan han skulle agere, både ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var lidt skeptisk i starten, men Søren gjorde et helt perfekt stykke arbejde. Han giver sig god tid og lytter til hvad man siger, samtidig føler man sig hjertelig velkommen. Han tager også en hel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde virkelig en god oplevelse hos Inhouse Studios lige fra start. Vi blev taget godt imod af alle medarbejdere og oplevede generelt bare rigtig god service. Vi fik taget par-billeder af Søren,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik vores børn fotograferes, vores fotograf have stor overblik over 3 livlige børn. Kom med gode ideer. og vi fik taget nogle gode billeder. Jeg skulle bruge 1 billede til gave kom hjem med to. Vi ga... See more

Company details

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

fantastisk oplevelse

Innhouse er et sted hvor man får en god behandling og hvor de giver sig tid til deres kunder... Nu skulle jeg have taget billede af min søn på 1mdr. Og vi ved alle at det skal gå efter deres præmisser... Men det tog de pænt og man følte sig ikke stresset fordi det ikke lige gik som smurt... Det er en dejlig fælde og få når man har med småbørn og gøre!!! Stor ros!!

December 13, 2013

super gode fotografer

helt perfekt, super gode billeder ville klart anbefale til andre in house er stedet,perfekt kundebehandling.

October 31, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Professionelt

De kan deres kram.
Tager nogle flotte billeder, har en god kontakt med børnene og er meget imødekommende.
Det er dyrt, men det er det jo at få taget billeder.

October 22, 2013

Professionel

Meget professionel håndtering af et graviditets foto, hvor jeg ikke havde meget tøj på. Følte mig tilpas. Og fotografen gav sine egen mening og gav god inspiration :)

October 18, 2013

Professionelt og nytænkende

Jeg valgte i første omgang Inhouse Fotografi, fordi jeg gennem venner samt annoncer havde set nogle fantastiske og alt andet end traditionelle billeder. Lige min stil.

Besøget hos Inhouse Fotografi levede helt op til mine forventninger – yderst professionelt lige fra starten, hvor kunden og dennes ønsker er i højsæde.
På selve fotograferingsdagen blev jeg spurgt, om jeg havde gjort mig nogle overvejelser, vedr. opstilling, baggrunde mv. på billederne. Jeg havde med vilje ikke kigget på andre billeder, for ikke at blive begrænset af mine egne ideer. Fotografen (Daniel) fik dermed frie hænder - en opgave han løste til perfektion.

Det er skønt at se, når ens børn får lov til at være børn og udfolde sig på deres måde med grin samt fjolleri, og på trods af en vis generthed fra en af mine børns side, formåede Daniel at vinde tilliden og åbne op for den indre charme. Billederne taler for sig selv – han har fanget dem i deres rette element og givet billederne mine børns personlighed.

Giv dig selv en fantastisk gave og besøg Inhouse Fotografi – det kan jeg varmt anbefale.

October 7, 2013

Fantastiske billeder

Det var virkelig en god oplevelse at få taget konfirmationsbilleder hos Inhouse. Vores datter følte sig næsten som deltager i "Top-Model". Vores fotograf havde god tid til os og var meget kreativ i sine opstillinger. Vi fik mange flotte konfirmationsbilleder, både de klassiske som mor og far gerne vil ha, og "model-billeder" som konfirmanden er rigtig stolt af.

July 1, 2013
Rated 3 out of 5 stars

God oplevelse, da vi endelig fik den fotograf vi havde bestilt hos

Generelt gode oplevelser hos inhouse, men vi er særligt begejstrede for en fotograf til vores børn (Daniel). Hvilket er grunden tilsat vi altid beder om at få ham. Det er aldrig et problem når vi bestiller tiden, men vi har desværre oplevet mange gange at der så er en anden der overtager fotograferingen, lidt frustrerende når man i forvejen har nogle børn som er knap så begejstrede for det.

June 23, 2013
Inhouse Fotografi logo

Reply from Inhouse Fotografi

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse af Inhouse Fotografi.

Vi er kede af, at du to gange har haft fotograferinger hos os, hvor den valgte fotograf ikke var disponibel. Vi er normalt meget opmærksomme på at, vores kunder skal have en rigtig god oplevelse hos os, og derfor beklager vi rigtigt mange gange. Men vi er glade for, at du har haft nogle gode oplevelser hos os igennem tiderne.

Inhouse Fotografi

Kreativt Fotografering

Har fået taget foto til konfirmation af vores datter og der blev nogle dejlige billeder ud af fotosession hos Inhouse. Der var en god variation af motiver og mange gode udtryksformer i billederne.
Vores ønsker til billederne er blevet til fuld opfyldt og der var en god stemning omkring fotograferingen.
Til aller jer som vil gøre brug af Inhouse, så bliver I ikke skuffet over resultatet.

June 10, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Den absolut bedste fotograf!

Har fået lavet månedsbilleder gennem et år af min baby, og resultatet er fantastisk. Billederne er perfekt taget, og de beundres af alle :o)
Kan varmt anbefale andre at bruge Inhouse Fotografi, som har de absolut bedste fotografer i medarbejderstaben!

June 4, 2013

SUPER FED OPLEVELSE_VILD FLOTTE BILLEDER

vi havde hele familien og ikke mindst konfirmanden Maria en super god oplevelse da vi var hos Inhouse og få taget billeder...de gav sig god tid til os..kom med mange gode ideer og lyttede til vores ideer...og billederne blev bare fantastiske...der er helt sikkert en grund til vi er kommen igen og igen

May 28, 2013

Fantastiske billeder

Søren hos Inhouse formåede at tage helt fantastiske billeder af mine krudtugler på hhv. 1 og 3 år. Det største problem var at vælge billeder ud efterfølgende. Jeg har allerede anbefalet Inhouse til venner og bekendte! Hilsen Jonna

May 27, 2013

Super dygtige

Vi har fået nogle flotte konfirmationsbilleder. Super dygtig fotograf (Søren) og god til at få taget nogle skønne billeder. Smilende og venlig overfor os.

May 21, 2013

Take a closer look