IQ Living Reviews 172

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... See more

Rated 4 out of 5 stars

Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Detta var något som jag sökt!! Hade hem en möbelsnickare för att få hjälp med en soffa, men han kunde inte göra något åt soffan. Därför blev jag så glad. Detta är en liknande idé som jag tänkte på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lå... See more

Company details

1. Home Improvement Store

About IQ Living

Written by the company

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Skeptisk ( med en iskias der gør av )…

Skeptisk ( med en iskias der gør av ) bestilte jeg den til at lægge under hynder og surprice - den virker dælme

Hurtig levering - whats not to like

August 25, 2025

Reply from IQ Living

Vi er så glade for, at det hjælper dig, og at du er tilfreds! Vi ønsker dig en god dag.

Med venlig hilsen, Lisa
IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra produkt som motsvarade mina…

Mycket bra produkt som motsvarade mina förväntningar!

August 14, 2025

Reply from IQ Living

Vad kul att du är nöjd och att ditt köpt har motsvarat det du tänkt dig. Du är varmt välkommen tillbaka till oss som kund och tveka inte att höra av dig om du har några frågor i framtiden! Mvh Lisa IQ Living

Rated 3 out of 5 stars

Väldigt nöjd med produkten

Väldigt nöjd med produkten, men dåligt förpackad. Kartongen var öppen när jag hämtade den. Sån tur var så var allt kvar iallafall.

July 29, 2025

Reply from IQ Living

Hej Veronica! Vad roligt att du är nöjd med produkten och att den är precis som du tänkt dig! Sedan vad tråkigt att förpackningen inte höll vid leverans. Vi ska självklart se över detta.

Vi glada att produkten är till belåtenhet och att du är nöjd med ditt köp! Du är varmt välkommen tillbaka till oss som kund! Mvh Anna IQ Living

Genial løsning

Genial løsning. Jeg tjekkede først Trustpilot, for at være sikker på, om det nu kunne være rigtigt. Flotte anmeldelser og jeg købte og fik min i dag. Fungerer så fint 😀. Jeg købte måske en lidt for blød sofa, - nu er den perfekt. Varme anbefalinger herfra

August 11, 2025

Reply from IQ Living

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at løsningen fungerer så godt for dig, og at sofaen nu er helt perfekt 😀

Venlig hilsen
Clara hos IQ Living

Rated 4 out of 5 stars

Precis så bra som förväntat!

Hej IQ Living!
Vill gärna meddela er - och därmed de som ser er reklam - att jag är väldigt nöjd med mitt köp, det blir verkligen stor skillnad...stabilare och åter bekväma sittdynor i soffan. 👍🏽
Jag såg reklamen på insta och gick i på er hemsida för att läsa o se närmare. Jag har en större vinkelsoffa och köpte det längre stödet ...till att börja med... och nu när jag vet och kan intyga hur bra det fungerar...kommer jag att beställa även den kortare "soffdynestabiliseraren".
Med bästa hälsning!
/ Angela

July 28, 2025

Reply from IQ Living

Tack för ditt fina omdöme Angela! Det var kul att höra😊

Hoppas även den mindre storleken fungerar lika bra för dig!

Hälsningar,
Jonathan på IQ Living

Bra produkt

Snabb leverans och soffan känns definitivt nyare, inte lika nedsutten som innan.

July 30, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din fina recension och vad roligt att den fick din soffa att bli nyare än innan! Vi tackar även för att du valt oss som företag och du är varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden! Mvh Anna IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Dessa underlägg gjorde fakriskt…

Dessa underlägg gjorde fakriskt underverk för vår soffa.

August 1, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din fina recension och vad roligt att du är nöjd! Vi önskar dig en fin sommar och välkommen åter till oss. Mvh Anna IQ Living

Rated 4 out of 5 stars

Passade nästan perfekt hade dock behövt…

Passade nästan perfekt hade dock behövt en sits till ,går det att ordna

August 2, 2025

Reply from IQ Living

Hej! Vad roligt att du är nöjd! =) Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper dem dig med allt du behöver. Ha en fortsatt fin sommar. Mvh Anna IQ Living

ny soffa

det var det bästa för våran soffa, underbart nu sitter man som folk igen

July 29, 2025

Reply from IQ Living

Hej Tommy! Så himla roligt att det blev bra. Hoppas du får många fina dagar i din soffa. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Anna IQ Living

Soffunderlägg.

Det största dynunderlägget passade perfekt i vår gamla soffa. Soffan känns ny igen.

July 24, 2025

Reply from IQ Living

Hej! Vad roligt att du är nöjd med ditt köp! Vi önskar dig en fin sommar. Mvh Anna IQ Living

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans.

July 22, 2025

Reply from IQ Living

Hej! Vad roligt att du är nöjd med ditt köp! Vi önskar dig en fin sommar! Mvh Anna IQ Living

JORDNINGSLAKAN

Groundlife / IQ Living

Fantastiskt kundtjänst och företag
som hjälpt mig med min beställning
på allra bästa sätt!
Guje

July 24, 2025

Hej! Tack för dina fina ord! Ha en fin dag! Mvh Anna IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt för min gamla soffa !

Perfekt för min gamla soffa !
Mycket nöjd med mitt köp.

July 23, 2025

Reply from IQ Living

Härligt att det blev precis som du önskade. Tusen tack för ditt omdöme!

Min hammock från 70-talet fick ett nytt liv

Jag vill framför allt lyfta fram Lisa på kundservice, som hjälpte mig att smidigt byta storlek från Small till Large. Ser fram emot fler sköna dagar i hammocken.

July 11, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din omtänksamma recension Berit. Det betyder mycket! Hoppas att du får stor användning för produkten💛

Hälsningar Lisa på IQ Living

Bra köp

Bra kvalitet känns på tyngden att den är stabil. Svensktillverkad. Tittade på på Amazon och där fanns en i trä från Kina som kostade 600 kronor och.dåligt omdöme såsom att kuddarna glider m.m

July 4, 2025

Reply from IQ Living

Vad kul att du tycker att produkten känns stabil och välgjord. Tack för att du delar med dig av din upplevelse Susanne!

Soffdynestöd

Supernöjd med köp, snabb leverans och mottagarna nöjda med resultatet.

July 5, 2025

Reply from IQ Living

Vad roligt att höra att du är så nöjd! Det betyder mycket för oss, och tack för att du delar med dig😊

Rated 5 out of 5 stars

Min soffa var i det skicket som den i…

Min soffa var i det skicket som den i reklamen, ingen stöd för ryggen längre, använde kuddar som stöd !
Hade funderingar på ny soffa men vad som behövdes var just stöd för dynorna !!! Extra stjärna för snabb leverans

June 28, 2025

Reply from IQ Living

Vad härligt att höra att soffdynestödet gjorde så stor skillnad😃 Tusen tack för ditt omdöme!

Snabbt och bra.

July 4, 2025

Reply from IQ Living

Underbart att höra⭐️ Tack för ditt fina omdöme!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look