Keukensale.com - Groningen Reviews 12

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

Hoendiep 97 G, 9718 TE Groningen, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend advies bij de aanschaf van een toonzaalkeuken in Groningen. Ook na de aanschaf goede nazorg door Pieter. Ontbrekende items werden zonder dralen en zonder kosten nabesteld.

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Super blij met onze keuken

Super blij met onze keuken. Allereerst hele vriendelijke service gekregen bij het samenstellen van de keuken. Daarnaast ook goeie montage en bezorgservice gehad. Alles is vlekkeloos verlopen en heb een enorm mooie keuken gekregen tegen eens scherpe prijs. Zeker een aanrader!

January 20, 2026

Beste Lars,

Dank voor deze mooie review! Fijn dat alles van service tot montage vlekkeloos is verlopen. Veel plezier met jullie keuken!

Rated 3 out of 5 stars

Schaduw vorming na verwijderen van de stickertjes

Helaas heeft onze keuken vlekjes va de stickertjes die er op zitten als de frontjes geleverd worden. Deze willen er niet af. Met meerdere producten geprobeerd maar het is zeg maar net als bij een auto raam waar een sticker op heeft gezeten. Dit heet sticker afdruk of ghosting. Je blijft dit altijd zijn. We hebben eerder 2 nieuwe frontjes gekregen omdat daar iets niet goed aan was (los van de stickertjes. Alleen hier wouden de stickertjes.. na verwijdering de vlekjes er ook niet af)Keuken sale in Groningen denkt goed mee. We hebben een schoonmaak middel ontvangen, helaas heeft het 0 resultaat. We krijgen nu nieuwe fronten voor de gehele keuken. Maar ik heb er een hard hoofd in aangezien we nu al 2 verschillende hebben gehad met het zelfde probleem. Ik houd jullie op de hoogte

January 16, 2026

Beste Amanda,

Dank voor uw recensie. Wij hebben inmiddels contact met u en zijn bezig met een passende oplossing.

Keukens zijn niet van Duitse top A kwaliteit

In de winkel zijn we goed geholpen en vriendelijk tewoord gestaan door de verkopers. Op de website staat, keukens van Duitse top A kwaliteit (LET OP) dit is niet zo. We hebben de keuken nu 3 jaar in het eerste jaar hadden we problemen met de koelkast lekkage tot gevolg en een compleet nieuwe kast moeten vervangen. Later ging onze aeg combi oven kapot 3 keer monteur moeten laten komen. Later hebben we lekkage gehad bij onze wasbak waardoor onze keukenkast helemaal uitgezet is. Service van keukensale gemaild en zeggen dus dood leuk dat we de schade moeten verhalen op onze verzekering. En nu dus onze aeg inductie kookplaat na 3 jaren al de geest gegeven. Wanneer je dus op trust pilot gaat kijken zie ik tot mijn grote schrik dat er veel meer mensen met problemen met aeg apparatuur. In eerste instantie wilden we geen aeg keuken apparatuur maar werden overgehaald omdat ze samenwerkten en zodoende dus flink zou besparen op de kosten. Dus mensen wees gewaarschuwd.

December 5, 2025

Beste Martin,

Dank voor het delen van uw ervaring.

De gebruikte AEG-apparatuur betreft A-merk kwaliteit, waarbij een verlengde garantietermijn tot 5 jaar mogelijk is, afhankelijk van het aantal aangeschafte apparaten en de geldende voorwaarden. Helaas kan het, ondanks deze kwaliteit, voorkomen dat er meerdere defecten optreden.

Wij hebben destijds de hoge koelkastkast kosteloos voor u vervangen. Eventuele gevolgschade door lekkage valt doorgaans onder de verzekering; desgewenst kunnen wij u voorzien van de benodigde formulieren.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan denken wij uiteraard graag met u mee.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn ontzettend blij met onze…

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Pieter heeft ons ontzettend goed geholpen en hield ons steeds op de hoogte. Ook de monteur was erg vriendelijk. Heel goed geholpen dus met alles en de keuken is prachtig geworden

November 12, 2025

Beste Marieke,

Bedankt voor je reactie! Fantastisch dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Mooi om te lezen dat alles van advies tot montage naar wens is verlopen!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service en betrouwbare organisatie!

Ontzettend goed geholpen in de winkel aan het Hoendiep door Pieter! Hij dacht goed met ons mee en kwam ook met suggesties waar we zelf niet over nagedacht hadden. De daadwerkelijke plaatsing ging ook super goed en snel. Kwamen volgens afspraak. Inductieplaat was tijdens de levering kapot gegaan, en werd heel snel nageleverd.

Al met al fantastische service en een betrouwbare organisatie!

November 18, 2025

Beste Lisa,

Super om te lezen dat alles zo goed is verlopen — van advies tot plaatsing. Fijn dat het snel en netjes opgelost werd. Bedankt voor het vertrouwen!

Slechte service

Begin mei 2023 is onze keuken geplaatst. Na installatie bleek er aan de onderzijde van het aanrechtblad en beschadiging te zitten waar de installateur niets van zei en waar ik zelf achter kwam. Dit is met kit opgevuld maar niet netjes gedaan. Nu kregen wij een verstopping en door deze verstopping zocht het water zich een uitweg en dat gebeurde doordat het tussen de nieuwe en oude pijp door onder het aanrecht kwam met schade aan het laminaat en kortsluiting tot gevolg. Een medewerker van een ontstoppingsbedrijf kwam erachter dat er een 40mm pijp in een 50mm was geplaatst zonder afsluiting. Keukensale hierover aangesproken maar zij geven aan dat er 2,5 jaar garantie is op installatie terwijl er op de site gesproken wordt over 5 jaar en dat wij bij de installateur moesten zijn. Aangegeven dat wij met hun een contract zijn aangegaan en niet met de installateur. De kosten voor reparatie zijn ruim 1100 euro en bij de gods gratie konden wij 200 euro uit coulance krijgen. Dit is 1 keer maar nooit weer via keukensale.

Reactie op bericht keukensale: er is geen persoonlijk contact geweest. Alleen via de mail. Ik heb ook meerdere malen aangegeven dat ik het niet eens ben met de vergoeding. Inmiddels is het voorgelegd bij mijn rechtsbijstand en zij geven aan dat ik heel sterk sta bij een rechtzaak.

November 3, 2025

Beste Astrid,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt ervaren.
Graag lichten we toe dat er inderdaad 5 jaar garantie geldt op de keuken zelf, maar niet op de afvoer. Daarnaast kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor wat er via de afvoer wordt doorgespoeld.

We hebben inmiddels persoonlijk contact gehad en het probleem naar ons beste weten opgelost. Juist daarom vinden we het extra jammer om deze recensie te lezen. Mocht je nog iets willen bespreken, dan ben je uiteraard altijd welkom in onze showroom.

Rated 4 out of 5 stars

Prima

Goed advies van Pieter. Snelle levering en plaatsing, verder tevreden

October 4, 2025

Beste Sico,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles goed en snel is verlopen.

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met onze nieuwe keuken

Heel blij met onze nieuwe keuken, strak erin gezet, goede service, vriendelijk en meedenkend personeel van de winkel tot installateurs en monteurs, dik tevreden.

October 3, 2025

Beste Thijs,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de keuken én de service van begin tot eind. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring keukensale groningen

Met afstand de meest slechte dienstverlening die ik ooit heb meegemaakt.
Na een half jaar en 4 bezoeken van een installateur van keukensale groningen is het nog niet gelukt om de keuken netjes af te werken.
Zelfs het naleveren van een prullenbak in de keuken duurt hier schijnbaar een half jaar.
Fouten kunnen gebeuren maar dit bedrijf is in het hele proces helaas ook geen moment pro actief geweest om de problemen op te lossen. Ik heb nog niet eerder een recensie geschreven over een bedrijf maar ik gun niemand de stress en frustratie om hier je keuken geïnstalleerd te krijgen. Ik zou vooral verder kijken.

June 11, 2024

Beste Mr Meijer,

Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft gehad.

Momenteel zijn we in contact met u om een gepaste oplossing te vinden. We doen ons uiterste best om dit recht te zetten en uw tevredenheid te waarborgen.

Rated 2 out of 5 stars

Heb nu 7 jaar mijn keuken van…

Heb nu 7 jaar mijn keuken van Keukensale,
de eerste jaren niet veel van de keuken gebruikt gemaakt omdat ik over ver werkte. Toch na een paar jaar gingen er al apparaten stuk.
- kookplaat
- oven(2x)
- koel- vriescombinatie
- en nu net de vaatwasser
Een tijd geleden zijn de oven en inductie gemaakt omdat dit onder garantie viel.
Niet veel later begon de oven weer met vocht achter het glas.
Gezien de vaatwasser niets meer deed een witgoedmonteur laten komen voor de vaatwasser, en die man vertelde dat er te weinig ventilatie in de keuken was ingebouwd waardoor apparaten hun warmte niet kwijt kunnen.
Hierdoor is de vaatwasser aan de onderkant uitgezet waardoor die op spanning kwam te staan, na een tijdje kan hier dus lekkage door komen en kan met moeite gevonden worden waar de lek weg komt; kortom, een nieuwe vaatwasser nodig dus.
Hij vertelde dat de keuken niet goed zijn warmte kwijt kan doordat er nergens ventilatie is, waaronder dus bij de oven, waardoor er vocht blijft komen bij de oven.

Wij gingen er van uit dat als we een keuken gingen kopen, hier over nagedacht zou worden.
Dit was helaas niet het geval.
Dit is een grote ontwerp fout!

Geen aanrader.

March 25, 2024

Beste Ger,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons. We zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.

Graag ontvangen wij hiervoor uw contactgegevens. Deze kunt u sturen naar groningen@keukensale.com. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom.

Rated 4 out of 5 stars

Tevereden klant

Omdat er zoveel keus is, wisten wij het gewoon niet meer om de juiste keuzes te maken. Gelukkig wisten Pieter en Maycel precies wat bij ons paste. Samen is er dus een mooi ontwerp gemaakt. Ben erg benieuwd hoe het er straks uit gaat zien.

February 17, 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie toonzaalkeuken voor een scherpe prijs

June 20, 2022

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look