KLEIN VVS Reviews 81

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

jeg har haft en virkelig god oplevelse med KLEIN VVS i forbindelse med renovering af mit badeværelse. Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver... See more

Rated 5 out of 5 stars

KLEIN vvs har upåklageligt ændret varme, vand og ventilation i vores nye lejlighed og været meget fleksibel i samarbejdet med de øvrige håndværkere. Jeg har brugt og bruger også KLEIN VVS i mit firma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, så den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at h... See more

Rated 4 out of 5 stars

Martin og hans svend hjalp med en midlertidig løsning til vand og varme ifm. vores igangværende kælderrenovering. De leverede en god, pragmatisk løsning, som vil fungere fint, indtil de skal hjælpe me... See more

Company replied

1. Plumber

Written by the company

Hos KLEIN VVS er vores mål at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Vi er dedikerede til at skabe en positiv oplevelse og opfylde dine behov på en pålidelig og professionel måde. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores virksomhed. Vores mission er at levere førsteklasses VVS-tjenester og skabe langvarige kundeforhold. Vi stræber efter at være en pålidelig og respekteret VVS-virksomhed, der er kendt for vores kompetence, pålidelighed og forpligtelse til kundetilfredshed. Vi sætter pris på din feedback og ønsker at høre, hvordan din oplevelse med KLEIN VVS har været. Del din mening og anmeldelse på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og opfylde dine forventninger endnu bedre. Vi værdsætter din ærlige feedback og bruger den til at styrke vores virksomhedsprofil og servicekvalitet.

4.8

3-star
2-star
1-star

Venlig og tillidsvækkende montør

Venlig og tillidsvækkende montør, fik løst problemet og forklaret hvordan ny styreboks til gulvvarme virker så det virkede enkelt og let at forstå

October 30, 2024

Hej Tina og Anders,
Tak for den fine feedback! Vi ønsker altid at skabe en tryg oplevelse og er glade for, at I føler jer godt vejledt. Mange tak for tilliden! De bedste hilsner fra os hos KLEIN VVS.

meget kompetent rådgivning

meget kompetent rådgivning, hurtig respons, venlige ansatte

September 3, 2024

Hej Mike,
Tak for de flotte ord! Vi er glade for, at vores rådgivning har gjort en positiv forskel. Vi sætter stor pris på tilliden og ser frem til at hjælpe igen! De bedste hilsner fra os hos KLEIN VVS.

Vvs Klein

Har haft besøg af en montør fra Klein vvs I dag flinke mand kunne virkelige sit arbejde god kundeservice hurtig respons et god firma kan varmt anbefale dem ikke sidste gang jeg bruger dem.mvh Knud Christensen.

October 24, 2024

Reply from KLEIN VVS

Tusind tak for de pæne ord, Knud! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse og ser frem til at hjælpe dig igen. Varme anbefalinger betyder meget for os – tak for din tillid! De bedste hilsner fra os hos KLEIN VVS.

Meget professionelt arbejde.

Jeg havde netop overtaget et hus hvor 2 toiletter nærmest ikke virkede, samtidig var der en utæt radiator og det fleste var gamle. Nærmest alle vand og varme rør i huset var fuldstændig tærede efter isoleringen kom af. Det var kun et spørgsmål om tid før der ville opstå endnu en utæthed. Et rør i kælderen var allerede utæt bag ved isoleringen.

Heldigvis kunne Martin hurtigt kigge på opgaven, og her valgte jeg at få skiftet begge toiletter, over halvdelen af radiatorerne blev skiftet ud, og rykket ud under vinduerne, plus jeg fik installeret flere, og i samme ombæring fik jeg installeret varmt vand til 1. salen, ja og så blev nærmest alle vand og varmerør skiftet så jeg var sikker på at få varme til vinter.

Der har været virkelig gode tanker bag hele projektet, og Klein VVS har været meget løsningsorienteret på hvordan det ville blive bedst.

Meget anbefalelsesværdigt firma, og der var pænt ryddet op efterfølgende.

September 11, 2024

Hej Kevin,
Tusind tak for den udførlige og flotte anmeldelse! Vi gør os altid umage for at finde de bedste løsninger og skabe en tryg oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget at høre, at du er tilfreds. Tak for anbefalingen! De bedste hilsner fra os hos KLEIN VVS.

Super

Klein VVS svarer når man ringer til og aftalerne bliver overholdt. De kommer igen næste gang jeg skal brug en VVS'er.

September 27, 2024

Hej Christian,
Tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at vores aftaler og service lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen med næste projekt. De bedste hilsner fra os hos KLEIN VVS.

Super god

Super god, hurtig og professionel service fra Klein vvs. Vi stod med en hasteopgave, og de rykkede ud i løbet af 1 døgn. Arbejdet veludført, og flot rengjort bagefter

August 28, 2024

Kære Lillian,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og professionel service. Vi står altid klar til at hjælpe igen med akutte opgaver.
Vh. Martin.

Rated 5 out of 5 stars

Det er nemt at anmelde, når man får god behandling

Det er en nem anmeldelse at skrive.
Alle aftaler blev overholdt.
Virkelig pænt arbejde i udførelsen
Venlig og endda hyggelige folk og prisen var som aftalt, selvom der var lidt uforudsete ekstraarbejde.

August 23, 2024

Kære Nils,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.
Vh. Martin.

Jeg kan klart anbefale KLEIN VVS

Jeg kan klart anbefale KLEIN VVS
jeg har fået udført noget rør arbejde da vi skulle ha tilkoblet en ny grovopvasker og et osmose/saltanlæg det var bare en "lille" opgave som udviklet sig til at blive en noget større opgave da rørene var tærreret op pga af blanding af galvaniseret og kobberrør så det blev en lidt større opgave hvor Martin lige fra starten var på som den professionelle VVSer gennem gik opgaven og udførte den med et godt resultat og meget behageligt
Så kan klart anbefale KLEIN VVS
Mvh Scandic Silkeborg

August 6, 2024

Reply from KLEIN VVS

Tak for anbefalingen! Vi er glade for, at i er tilfredse med vores arbejde, selvom opgaven udviklede sig. Vores team sørger altid for en professionel og grundig løsning, uanset opgavens omfang. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.
Vh. Martin Klein.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og yderst kompetent VVS…

Professionel og yderst kompetent VVS arbejde udført af Klein VVS. Vi er meget glade for den service vi fik i Badeanstalten Silkeborg

August 20, 2024

Reply from KLEIN VVS

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores arbejde og service. Det betyder meget for os at kunne levere en høj standard, og vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen.
Vh. Martin Klein.

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra. Har modtaget rigtig god service og udførsel fra start til slut. Man kan trygt overlade opgaven til Martin.

July 11, 2024

Kære Ann,

Tusind tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Bedste hilsner,

Flot arbejde

Flot arbejde, Martin overholder det der er aftalt, og er der noget der forhindrer, ham hører man altid fra ham, det er der mange håndværkere der kunne lære noget af.

May 30, 2024

Kære Niels,

Mange tak for din positive feedback! Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores service. Hos os er det vores mål at levere på vores løfter og være tilgængelige, hvis der skulle opstå udfordringer.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Med Venlig Hilsen,

God oplevelse

Hurtig og præcis, stor fornøjelse, glad for vi valgte Martin

June 21, 2024

Kære Malte,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og præcise arbejde. Det betyder meget for os, at du valgte os.

Professionel, Kundeservice, Erfaring, Pålidelighed

Vi er så glade for, at vi valgte Martin Klein til vores VVS-løsninger på nyt badeværelses projekt.

Martin er meget kompetent og arbejdet er udført professionelt. Det gav os tryghed gennem hele forløbet. Alle aftaler blev punktligt overholdt.

Kan trygt anbefale KLEIN VVS og vil helt sikkert bruge Martin igen, når vi får brug for nye VVS-opgaver.

Mvh. Sophie & René

May 28, 2024

Kære Sophie & René,

Mange tak for jeres fantastiske anmeldelse! Det har været en fornøjelse. Det betyder meget for os, at I følte jer trygge gennem hele forløbet.

Vi ser frem til at hjælpe jer med fremtidige VVS-opgaver.

Professionel dygtig VVSer

Fedt med en VVS mand, som har styr på tingene. Fagligheden er i top, og det mærkes hurtigt.
Effektivt fik han løst vores problem, og gav god rådgivning om nye bedre energivenlige løsninger, som vi ikke viste fandtes. Det er serviceminded! Og tilmed i et sprog, som konen forstod. ;-)
Overskuelig regning og fair priser.

Vi er super tilfredse, og vil bruge Klein VVS igen.

May 2, 2024

Kære Lene,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores arbejde.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Professionel og effektiv

Professionel og effektiv. Hjælpsom, og fornuftige løsninger, der ikke stikker af prismæssigt.

May 3, 2024

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores løsninger. Det har været en fornøjelse. Vi ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

Absolut ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Absolut ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vores gulvvarme har drillet i ret lang tid! Det løste Martin i løbet af et enkelt besøg.

Han kiggede samtidig hele anlægget efter, nu han var der, fik justeret og fyldt vand på det - sikke en service.
Martin er yderst kompetent og dygtig til sit fag, det mærker man hurtigt - han for vores allerbedste anbefalinger med herfra ⭐️

April 23, 2024

Kære Mette,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Din anerkendelse af vores service og kompetence betyder meget for os.

Effektivt, smart og smukt

Martin Klein er en fremragende VVSer, der effektivt udfører opgaverne, og laver et færdigt produkt som er helt i top. Løsningerne er smarte, fylder så lidt som muligt og syner smukt. Vi startede med et hus uden fungerende håndvaske, radiatorer og armaturer - og nu virker det hele bare!

Martin er derudover et yderst sympatisk menneske, som er nem at kommunikere med og som tager kunden med til råds når der skal laves æstetiske valg.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

April 16, 2024

Kære Emil,

Mange tak for din varme anbefaling! Det betyder meget for os, at du værdsætter både kvaliteten af arbejdet og kommunikationen undervejs.

Det er rigtig flot arbejde

Det er rigtig flot arbejde
Vi vil bestemt bruge Martin igen en anden gang

April 4, 2024

Kære Lone,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Pålidelig og dygtig!

Martin mere end overholdte alle aftaler og alt fungerer perfekt. Trods ekstra opgave på dagen, klarede han det hele og han fik ovenikøbet, uden problemer, fixet noget som vi ved andre havde fået at vide, var absolut umuligt.
Han forklarer tingene så de er til at forstå, når man ingen forstand har på VVS.
Vi vil helt sikkert bruge ham igen.

March 12, 2024

Kære Catja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det er dejligt at vide, at vi har overgået jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Take a closer look