jeg har haft en virkelig god oplevelse med KLEIN VVS i forbindelse med renovering af mit badeværelse. Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver... See more
See what reviewers are saying
KLEIN vvs har upåklageligt ændret varme, vand og ventilation i vores nye lejlighed og været meget fleksibel i samarbejdet med de øvrige håndværkere. Jeg har brugt og bruger også KLEIN VVS i mit firma... See more
Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, så den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at h... See more
Martin og hans svend hjalp med en midlertidig løsning til vand og varme ifm. vores igangværende kælderrenovering. De leverede en god, pragmatisk løsning, som vil fungere fint, indtil de skal hjælpe me... See more
Company replied
Written by the company
Hos KLEIN VVS er vores mål at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Vi er dedikerede til at skabe en positiv oplevelse og opfylde dine behov på en pålidelig og professionel måde. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores virksomhed. Vores mission er at levere førsteklasses VVS-tjenester og skabe langvarige kundeforhold. Vi stræber efter at være en pålidelig og respekteret VVS-virksomhed, der er kendt for vores kompetence, pålidelighed og forpligtelse til kundetilfredshed. Vi sætter pris på din feedback og ønsker at høre, hvordan din oplevelse med KLEIN VVS har været. Del din mening og anmeldelse på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og opfylde dine forventninger endnu bedre. Vi værdsætter din ærlige feedback og bruger den til at styrke vores virksomhedsprofil og servicekvalitet.
Sabroesvej 2, 8600, Silkeborg, Denmark
- +45 70 55 55 44
- info@kleinvvs.dk
- kleinvvs.dk
Service og faglighed i top.
Har brugt KLEIN VVS flere gange - servicen er i top og resultatet ligeså.

Reply from KLEIN VVS
Super god opstart på vores hus med vvs…
Super god opstart på vores hus med vvs arbejdet, og lækkert at martin går op i at det hele ser godt ud i teknikrummet👌

Alt forløb perfekt
Klein VVS var god til at kommunikere med os, han holdt aftalen og leverede ti tiden.

Konge service
Konge service, super arbejde, virkelig tilfreds med det jeg har fået udført ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan klart anbefale Klein til alle der skal bruge en vvser 🙌🏻

Alle aftaler blev overholdt
Alle aftaler blev overholdt, der blev oplyst om arbejdet og de udfordringer som tilstødte undervejs.
Selvstændig initiativ og handling fra Klein VVS, så opgaven ikke blev udsat.
Fornuftige priser med en detaljeret, overskuelig faktura.
Stor ros til Klein VVS

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. En venlig VVS-mand, som havde styr på, hvad han lavede. Det gik alt sammen som smurt, og jeg kan kun anbefale ham! Vil klart benytte mig af Klein VVS igen, hvis jeg får brug for det :)

Reply from KLEIN VVS
Service og arbejde i top kvalitet 👌
Superb service
Superb service! Martin er rigtig dygtig , og er villig at hjælp. Det var nemt og hurtig at handler. Stor anbefelinger !! :)

Reply from KLEIN VVS
Martin er dygtig og samvittighedsfuld
Martin er dygtig og samvittighedsfuld. Han sørger for min VVS fremover.
Grundig og hurtig respons.
Martin får mine bedste anbefalinger

Professionel og behagelig VVS-oplevelse
Vi kontaktede Klein VVS grundet andres anbefalinger heraf og efter at have beskrevet vores problem via mail, kontaktede Martin Klein os allerede dagen efter og tilbød at komme forbi og se på det. Grundigt og effektivt fik han fejlfundet problemet og havde samtidig flere idéer til løsninger deraf. Udover en professionel VVS-oplevelse så er Martin et yderst behageligt og lyttende menneske, som har vores fineste anbefalinger.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Et lille firma med ordentlighed, faglighed og en meget menneskelig og ærlig Martin. De bedste anbefalinger herfra.

Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, lige fra vi ringede, til arbejdet blev udført. Vi kan kun give Martin bedste anbefalinger

Ku ikk ha været bedre!
Hurtig udrykning, god service og flot arbejde 🙂 helt klart min foretrukne vvser fremadrettet. De varmeste anbefalinger herfra 🙂👌

Reply from KLEIN VVS
Hurtig respons og top kvalitet
Hurtig respons. Ringede og Martin ankom efter blot en time.
Omhyggelig og effektiv.
Kan varmt anbefale Klein VVS

Dygtigt og omhyggeligt VVS arbejde
Martin er dygtig og samvittighedsfuld. Han sørger for min VVS fremover.
I kan roligt tage kontakt til Martin - KLEIN VVS.
Klaus