Company replied
De reis is goed maar het was erg veel lopen Slecht vonden wij de informatie over de heen-en terugreis. Wij kwamen in de avond aan waar de overige reisgenoten er al veel eerder waren.onze terugrei... See more
Written by the company
Koning Aap is een Nederlandse reisorganisatie die al meer dan 40 jaar avontuurlijke groepsreizen organiseert naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam werkt een team van gepassioneerde reisspecialisten dagelijks aan het samenstellen van unieke reiservaringen.
Wij geloven dat reizen méér is dan alleen een bestemming bezoeken. Daarom brengen onze reizen je dichter bij de lokale cultuur, natuur en bevolking. Met een breed aanbod van rondreizen, familiereizen en avontuurlijke pioniersreizen ontdek je meer dan 90 landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa op een authentieke manier.
Betrouwbaar en erkend
Koning Aap is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je reis goed beschermd is en je met een gerust gevoel kunt boeken.
Heb je met ons gereisd? We horen graag hoe jouw ervaring was. Jouw review helpt andere reizigers bij het kiezen van hun volgende avontuur.
Entrada 223, 1096EG, Amsterdam, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Duizelingwekkende rondreis Ladakh
Als je een reis voor ogen hebt waarbij natuur op de voorgrond staat, moet je je bij deze reis realiseren dat de eerste week die je doorbrengt om aan de hoogte te wennen in India, daar niets mee te maken heeft. Mijn eerste ontmoeting met India was voor mij een nachtmerrie van stinkend en hysterisch verkeer, heel veel in de auto zitten en vooral veel haasten. Eenmaal in Leh wordt het beter, maar je moet wel je ogen sluiten voor het één en ander; heel veel plastic vuil overal en de neiging van de Indi:ers om overal een kermis van te maken, zoals bijv. rond het prachtige Pangong meer. Verder wordt je gedud wel beloond na een week met adembenemende berglandschappen en prachtige kloosters. Maar de reistijd van 3 weken is eigenlijk te kort voor de hoeveelheid bezienswaardigheden die er in gepropt zitten. Geen moment rust overdag. De hotels onderweg waren best goed maar uitgerekend het hotel in Leh, waar je het meest verblijft, was ongezellig en het restaurant had hooguit de helft te bieden van wat er op de kaart stond vermeld. Wat betreft de mensen; iedereen was er vreselijk aardig en beleefd. Dus als je spectaculaire natuur wilt zien en oude kloosters en van Indiaas eten houdt, is het zeker een aanrader. Maar als je iemand bent die snel overprikkeld raakt, zou ik me er toch maar eens goed in verdiepen. Want de tekst van Koning Aap vermeldt alleen de positieve dingen. Manali was wellicht ooit idyllisch gelegen, maar is nu een nachtmerrie van verkeer geworden. Dit om maar een voorbeeld te noemen.
Ik heb nu een aantal keren geboekt bij Koning Aap en steeds met heel veel tevredenheid. Duidelijke communicatie en mooie reizen. Echt top.

Reply from Koning Aap
Geweldige reis door Japan. Elke dag was een feest van nieuwe ontdekkingen op bijzondere plekken. Let wel: het was een reis, geen vakantie waar je van uitrust. Een goede conditie en ruime interesse voor cultuur en natuur is voorwaarde.

Reply from Koning Aap
Snelle afhandeling van het dossier en bijkomende vragen.

Reply from Koning Aap
Het was een topreis, waar alles klopte. De route, de reisbegeleider, de groep. En dat nog in een onontdekt land (Moldavie).

Reply from Koning Aap
Wij zijn al vele jaren gebruikers van het aanbod van koningaap, altijd tevreden met de service.

Reply from Koning Aap
Madagascar heeft me echt betoverd. Toffe reisgenoten en een hele toffe kamergenote. Was avontuurlijk en dus echt mijn ding. Ook de gids en chauffeur waren zeer bekwaam.

Reply from Koning Aap
Het was absoluut een super bijzondere reis. Echter vond de reviews misleidend voor wat er aan faciliteiten ter plekke werd geleverd. De publicaties van de (rustigere) twee weekse reis naar Japan heeft bij mij een verkeerd beeld geschetst. Er was geen privévervoer, er werd veel gelopen (was voor mij geen issue echter voor een deel van het reisgezelschap zeker wel). De reisleiding vertelde dat de nadruk van deze reis op het bezoeken van tempels lag. Dit heb ik nergens goed terug kunnen lezen voor het boeken. Had bijv. graag meer natuur en authentieke plekjes willen zien. Dit wordt als meerwaarde uitgebreid beschreven bij de reviews juist omdat er gebruik wordt gemaakt van eigen vervoer en de reisleiding die de connecties en de weg al jaren kent daar. Het bleek dat ook enkele bezienswaardigheden beter van tevoren geboekt hadden kunnen worden ivm de grote animo.

Reply from Koning Aap
De reis is goed maar het was erg veel lopen
Slecht vonden wij de informatie over de heen-en terugreis. Wij kwamen in de avond aan waar de overige reisgenoten er al veel eerder waren.onze terugreis moesten we een dag later doen en hebben daarvoor veel taxikosten gemaakt omdat in de ochtend spits reizen met de trein naar het vliegveld geen doen is.Niemand van onze groep wist dat dat de bedoeling was voor groepen met minder dan 10 personen.
Daarnaast kreeg een groep van vijf personen wel een taxi aangeboden.
Dat is meten met twee maten

Reply from Koning Aap
Goede reisbegeleider. Wat er belooft wordt, maken ze waar.
Je krijgt waar voor je geld. Goede hotels en uitstekende informatie

Reply from Koning Aap
Ik ben altijd geholpen geweest door vriendelijk personeel en altijd bereid om als er een probleem is dat op te lossen.
Doe zo door👍
Mijn volgende reis met jullie is in september naar Indonesië
Ik verheug me erop
Groetjes
Lia

Reply from Koning Aap
Goed geregelde groepsreis door Japan met fijne begeleiding. Lekker van de gebaande paden af.

Reply from Koning Aap
We hebben een reis gemaakt door Zuid India met een geweldige gids uit India en met de meest fijne gezellige groep ever🥰
En natuurlijk Zuid India, wat een prachtig stuk van dat land!

Reply from Koning Aap
Ik boekte een groepsreis, maar met afwijkende reisdata. In voorafgaand contact met Koning Aap-medewerker werd goed gelet op mijn wensen en kreeg ik opties op maat waaruit ik kon kiezen.

Reply from Koning Aap
Een organisatie die beter geen groepsreizen organiseert. Ondermaatse reis qua reizen eten en verblijven

Reply from Koning Aap
Eerlijke en correcte uitleg over reisprogramma op website. Vriendelijk en correct personeel op kantoor. Goede opvolging tijdens voorbereiding reis. Vluchten correct geboekt. Zeer goede reisbegeleider ter plaatse. Goede keuze hotels. Zeer goed reis programma. Prijs/kwaliteit oké.

Reply from Koning Aap
Ik heb al verschillende verre groepsreizen met Koning Aap gemaakt en ik was iedere keer bijzonder tevreden zowel over de organisatie als over de reis zelf als over de gids!

Reply from Koning Aap
Op zich ging het boeken prima maar jammer dat we deze mail pas krijgen aan het einde van onze Centraal-Azië reis

Reply from Koning Aap
Learn more about other kinds of reviews.