Ninoofsesteenweg 866, 1703 Dilbeek, BE
Company replied
Heel blij met de kwaliteit van ramen, maar teleurgesteld in de afwerking. Gewoon gesiliconeerd, op sommige plekken tot 2 cm (wat geen zicht is). Reeds meermaals contact opgenomen maar dan spreken ze... See more
Company replied
We hebben zeer snel een afspraak gemaakt. De contact met Olivier Incoletti was zeer aangenaam en professioneel. Alle vragen werden beantwoord. Een oplossing werd grondig onderzocht om ons tevreden t... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Ninoofsesteenweg 866, 1703, Dilbeek, Belgium
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer vriendelijk aangename eerste contacten met Tijl van Kwadro Dilbeek. Uiterst competetieve offertes ontvangen. Bij bezoek in showroom zeer duidelijke gedetailleerde uitleg gekregen over hoe en met welke materialen er gewerkt wordt. Ook zeer duidelijk stappenplan gekregen, zowel mondeling als schriftelijk. De werken moeten nog uitgevoerd worden, ik kijk er met heel veel vertrouwen naartoe.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
We hebben zeer snel een afspraak gemaakt. De contact met Olivier Incoletti was zeer aangenaam en professioneel. Alle vragen werden beantwoord. Een oplossing werd grondig onderzocht om ons tevreden te stellen.
We hebben dan niet lang getwijfeld om een bestelling te plaatsen.
We wachten nu op de plaatsing.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Prima uitleg & begeleiding van Olivier in Schepdaal!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Heel vriendelijk en met kennis van zaken. Volledig vertrouwen in Olivier en zijn team.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Steeds een goede ontvangst en een goede opvolging van ons dossier. Zeer goed geholpen door Olivier.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Vriendelijke ontvangst in de gezellige showroom te Dilbeek door Tijl. Hij gaf geduldig en deskundig advies over de verschillende mogelijkheden mbt de keuze/aankoop van een nieuwe voordeur en garagepoort in PVC. Alle problemen waren bij de oplevering van de baan en ik ben dan ook uiterst tevreden. Ik kan Kwadro warm aanbevelen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Duidelijke uitleg bij de aankoop van ramen en voordeur. Gaat ook voor de beste kwaliteitsproducten. Ik raad het aan

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
J’ai été très bien conseillée par Olivier à Batibouw et ensuite au shoowroom de Dilbeek. Honnête et patient, merci.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Kwadro Dilbeek. Na enkele jaren nu ook onze voorgevel voorzien van nieuwe ramen. Super begeleiding door Olivier Incoletti, hij had ons ook begeleid bij de achtergevel. Zeer tevreden over het complete plaatje nu

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Van eerste bezoek aan showroom Dilbeek en alle tijd, aandacht en advies van Tijl, via plaatsing, de ramen en deuren zelf, afwerking, aftersales en admin. één en al kwaliteit. Toppers bij KwadrO in mens en materiaal.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
De reden waarom wij zo tevreden zijn is de dat de afgesproken tijdspanne perfect is nagekomen, de werken zijn perfect uitgevoerd en de werkmensen waren steeds aanspreekbaar en leverden net werk.
Ook de voorgaande afspraken met commerciële man en de hoofdtechnieker die de maten kwam opnemen verliepen stipt, vlot en op een aangename manier

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
De werken voor de plaatsing van de deur werden stipt en snel uitgevoerd volgens bestek, en de plamuurwerken binnen werden enkel 10 dagen later uitgevoerd door COVID ; plamuren binnen 1 uur en hulp aangeboden voor het installeren van de nieuwe brievenbus (gaatjes boren is niet evident voor iedereen :) )

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Voor het plaatsen van PVC ramen zijn wij na veel zoeken en vergelijken uiteindelijk bij KWADRO Dilbeek terecht gekomen.
Alles in orde qua leveringstermijn, opvolging, plaatsing en afwerking. Hierbij proficiat aan Olivier Incoletti en heel het team!
Alain Luyckx

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Dit is de tweede maal dat ik voor de school in zee ga met Kwadro. Van stap 1 bij opmeten en bekijken wat een goede keuze is voor de school tot de eindafwerking ben ik goed geholpen geweest. Kwadro is zeer klantvriendelijk en bereikbaar!
De plaatsing verliep ook zeer vlot, heel fijne mensen. De afwerking door een externe pleisteraar was top!
Er liggen nog werken in het vooruitzicht en ik weet waar ik moet gaan aankloppen .....

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Helaas werden we foutief geïnformeerd door de gerant van kwadro Dilbeek over het onderhoud van onze vensterbanken. Een vergissing of verspreking is natuurlijk altijd mogelijk, maar wanneer we hen hierover mailden werden we eerst wekenlang genegeerd. Wanneer we uiteindelijk toch een antwoord kregen was dit arrogant en onbeleefd. We kregen nooit excuses of een oplossing voor de schade aangeboden.
Wel heel tevreden over de plaatsing en de kwaliteit van de ramen, wat natuurlijk het belangrijkste is. De plaatsers waren heel vriendelijk en werkten alles tot in de puntjes af. Onze woning werd ook netjes achtergelaten.
Via het contactformulier voor het melden van een defect dienden we enkele weken geleden in dat het binnenregent langs ons schuifraam. Helaas nog geen reactie ontvangen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Heel snelle plaatsing. Correcte prijs en kwaliteit. Heel vriendelijke medewerkers.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Snelle volging van het dossier.
Goede raad ivm de premies en de beramingen zelf.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
3 jaar geleden een schuifraam bij Kwadro Dilbeek besteld en vandaag al kapot. Het beslag van het raam is volledig afgebroken. Geen garantie en een kost van 700 euro. Dit terwijl we het raam op een normale manier gebruiken. Vriendelijke service maar op het einde van de rit is het toch maar mooi betalen. Ik koop mijn volgende raam alvast niet bij Kwadro.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Het was een groot poject en in de winter maar wat een proffesionele service, heel vriendelijk, netjes en resultaat van de plaatsing is fantastish.
Ook goede uitleg en transparant over de kleine correctie die nog gedaan moeten worden.
Ik heb al veel werken aan het huis gehad maar dit behoord tot een van de meest prettige ervaring mbt installatie en kwaliteit produkt
Veel dank aan het hele team,

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Tijdens de koude winterdagen ondervonden wij onverwacht een probleem bij het sluiten van een van de nieuw geplaatste ramen. Onze vraag naar een interventie werd vlot beantwoord en zeer snel uitgevoerd met een positief eindresultaat. De gemaakte afspraken werden correct nageleefd.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Dilbeek
Learn more about other kinds of reviews.