Hasseltweg 84, 3600 Genk, BE
Company replied
Kwadro Genk, 2 woorden >De Beste!< En dit is nog licht uitgedrukt. Van begin tot einde een super goede ervaring mee gehad en nog steeds met de service na plaatsing. Sigrid en Raymond jullie doen... See more
Company replied
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Nick Jonckers van Kwadro! Hij is professioneel, vakkundig en heeft altijd oog voor detail. Zijn aanpak is klantgericht en hij zorgt ervoor dat je je gehoord voe... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Hasseltweg 84, 3600, Genk, Belgium
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kwadro Genk,
2 woorden >De Beste!<
En dit is nog licht uitgedrukt.
Sigrid en Raymond jullie doen dit fantastisch!!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Super goed geholpen door Lennert bij de keuze van onze nieuwe voordeur! De dag zelf is alles nog opgemeten en kregen we meteen de offerte. Ook de plaatsing zelf verliep vlot en alles werd proper achtergelaten. Top service!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Het was een fijne en goede ervaring van in het begin bij de uitleg door Nick Joncjers tot het opnemen van de maten .
Ook het plastsen is heel vlot gegaan en door vriendelijke en bekwame mensen gebeurd
Kortom we zijn heel tevreden

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Op Batibouw contact opgenomen met Kwadro. Zeer snel gecontacteerd door Nick Jonckers.
Goede uitleg en opvolging door hem.
Ook de opmeting door Ivan, opvolging door de dame achter de schermen en de plaatsing verliepen volgens wens.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Al twee keer ramen laten plaatsen door KwadrO (Genk). En al twee keer super tevreden!
Alles verloopt professioneel en vlot bij hun.Zowel de keuzehulp, opmeting, plaatsing als dienst na verkoop.
Twijfelt u nog ? Ga dan zeker eens langs in de toonzaal en vraag advies aan Nick. Hij geeft eerlijk advies en zal zijn uiterste best doen om al uw vragen zorgvuldig te beantwoorden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Zeer goed geholpen door Nick Jonckers met professionele uitleg zodat we de juiste keuzes konden maken. De plaatsers hebben dat prima gedaan. Alles werd zeer mooi afgewerkt en dit zonder veel overlast. Eén raam voldeed niet aan onze bestelling en ook dat werd zeer snel rechtgezet. Erg tevreden van onze aankoop

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Heel goede uitleg en tips gekregen van Sinan Bolat.
Mooie schuifraam geplaatst.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Wij hebben een zeer aangename ervaring gehad met Kwadro!
Vanaf het eerste gesprek met Jeff Keijenberg zat het onmiddellijk goed wat betreft advies en opstellen van de offerte. Alle vragen werden correct beantwoord, niets was teveel gevraagd. Van opmeting tot plaatsing en afwerking verliep alles netjes en op tijd, zoals het hoort, door beleefde professionals. Ook de (telefonische) communicatie verliep heel vlot. Dank aan heel het Kwadro-team! Wij kunnen als tevreden klanten Kwadro aan iedereen aanraden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Eerlijke, duidelijke communicatie. Mooi resultaat, werkmannen die hun vak kennen. Verbetering van luchtcirculatie in huis dankzij de ventilatie roosters in de ramen (mooi geïntegreerd)
Bij opmeting van de ramen werd er voorgesteld om een latje te laten plaatsen tussen de ramen en de houten balken. Bij plaatsing van de ramen bleek dit niet nodig te zijn want ze hebben dit netjes kunnen afwerken met siliconen. Zonder gedoe konden we de latjes terug geven en kregen we ons geld terug

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Top service en goed werk geleverd.
Kwaliteit ook zeer goed
Na service top 👍

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Zeer correcte samenwerking en afwerking van het geleverde materiaal.
Dank aan Jeff Keijenberg voor de opvolging.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Wij waren op zoek naar een nieuwe voordeur en raam. Jeff Keijenberg schatte onze behoefte perfect in en stelde een concurrentiële offerte voor. Plaatsingsdatum afgesproken maar blijkbaar was de verluchtingsrooster fout geleverd. Niet erg, het werd voorlopig opgelost en ook nu weer zonder problemen een nieuwe datum afgesproken. Alles nu perfect geplaatst door professionele en vriendelijke mannen. Op initiatief van Kwadro nog een datum afgesproken voor de stukadoor die op zijn beurt perfect werk geleverd heeft. Ondertussen volgde Jeff deze plaatsing op, top !
Conclusie : Kwadro levert topservice en kwaliteit

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Wij zijn zeer tevreden over de service en plaatsing van de ramen. Alles startte met de verkoper Nick dat een goede toelichting heeft gegeven. De offerte was duidelijk en overzichtelijk. De backoffice was altijd vriendelijk en correct. De plaatsers hebben uitstekend werk geleverd. De ramen netjes afgewerkt, alles goed opgeruimd en zeer vriendelijk. Kwadro Genk is een aanrader.
De ramen zijn van goede kwaliteit.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
We sluiten onze ervaring met Kwadro positief af. We bezochten ook andere leveranciers maar Kwadro kwam er voor ons als beste uit. De prijs was ook correct.
We werden begeleid door Jeff Keijenberg. Hij was vlot te bereiken en gaf goed advies. Het resultaat is erg mooi. Ons toekomstig project zal ook bij Kwadro zijn.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Super begeleiding van bij de keuze van de material en tot de plaatsing en afwerking.
Super goed begeleid door Jonckers Nick

Uitermate goede begeleiding.
Van start tot finish konden we telkens bij kwadro terecht voor uitleg of hulp.
Nick heeft ons 2 maal in de showroom over de vloer gehad en deed geduldig en zeer professioneel zijn uitleg.
De opmetingen ter plaatse werden eveneens vlot ingepland. Op de werf werden er afwijkingen vastgesteld en die werden meteen aangepast, niet lang erna kregen we dan ook een bijkomende offerte(prijsvoorstel) voor de afwijking van originele plannen.
Wij hebben die afwijkingen zelf aangebracht en steeds in contact gestaan met de dienst van kwadro. Elk detail werd nagegaan.
De afgesproken dag van plaatsing werd gerespecteerd en was ronduit een verademing in ons verbouwverhaal.
Vakbekwame mensen die hun job graag doen, de mannen zijn ultra beleefd.
Ik kan enkel maar lovend spreken over Kwadro en hun hele team.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Jeff keijenberg van kwadro heeft ons goed geholpen vanaf de eerst ontmoeting tot het werkelijkd eind resultaat. Goede uitleg gekregen en als er nog iets niet duidelijk was konden we hem altijd nog een berichtje sturen en stond hij weer voor ons klaar.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Wij hebben bij Kwadro ramen besteld met afwerking (pleisterwerken) inbegrepen, één geheel volgens contract. Ondanks meerdere duidelijke schriftelijke mails (waarop nooit antwoord kwam) kregen wij te maken met een lange tussenperiode tussen plaatsing en pleisterwerk, en een facturatie waarbij bijna het volledige saldo gevraagd werd vóór de werken volledig uitgevoerd waren.
Onze mails waarin we dit formeel en correct aankaarten, bleven onbeantwoord. We vroegen enkel wat logisch is: plaatsing en afwerking in één aansluitende fase, en betaling bij volledige oplevering.
De pleisterwerken laten te wensen over. Ondertussen kwam iemand van langs na onze klacht, maar volgens hem is het “normaal” dat een schilder het pleisterwerk verder moet afwerken en schuren. Hoe je een kuil vol kan schuren is ons een raadsel. Op meerdere plaatsen is het pleisterwerk onregelmatig en sluit het niet goed aan waar PUR te dik werd aangebracht.
Ook werd ons tijdens het bezoek verteld dat de voorziene afwerking met drie zijden gipskarton en een gepleisterde onderzijde met hoekprofiel “technisch niet mogelijk” is. Daardoor moeten we nu zelf bijkomende oplossingen zoeken en uitvoeren.
Daarnaast werden in badkamer en vochtige kelder gewone grijze gipsplaten geplaatst in plaats van vochtwerende platen (type Gyproc WR of Hydro), die normaal verplicht zijn in natte ruimtes. Volgens de pleisterman “werken ze al 30 jaar zo” en zouden wij zelf de platen vochtwerend moeten maken. Wij hebben echter geen zin in discussies over evidenties: als klant mag je ervan uitgaan dat wanneer er “pleisterwerk” in de offerte staat, dit uitgevoerd wordt met het juiste materiaal voor de betreffende ruimte. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat wij als particulier elk technisch detail, tot het type gipsplaat toe, in de offerte moeten laten opnemen. Wij vertrouwen op de expertise van vakmensen — zoals je bij een haard vanzelfsprekend brandwerend materiaal verwacht, verwacht je in een badkamer vochtwerend materiaal.
Achteraf gezien hadden we beter gekozen voor enkel de ramen, zonder pleisterwerken of afwerking via Kwadro. Dan hadden we het werk door een gespecialiseerde vakman kunnen laten uitvoeren, vermoedelijk beter én goedkoper. Wij kozen bewust voor één aannemer die instaat voor de kwaliteit van het totaalproject, zoals Kwadro dat ook beloofde, maar dat vertrouwen bleek helaas niet terecht.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Prima geadviseerd door Sinan Bolat van Kwadro Genk.
Fijn als je voelt dat er naar jou geluisterd en met jou meegedacht wordt.
Sinan begreep mijn keuze en gaf met kennis bijkomende info en tips.
Super tevreden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Heel tevreden over onze ervaring met Kwadro! Vanaf het eerste contact voelden we meteen vertrouwen – professioneel en correct geholpen door Nick. We werden regelmatig op de hoogte gehouden via mail, de plaatsing verliep vlot en proper, en ook de binnenafwerking door de pleisteraars was tot in de puntjes afgewerkt. Vakwerk van begin tot eind!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Genk
Learn more about other kinds of reviews.