KwadrO Ramen en Deuren - Waregem Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Zuiderpromenade 51, 8790 Waregem, Vlaams Gewest, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De firma heeft een vlotte en vlugge van bij het begin tot het einde met telkens korrekte naleving van hun afspraken. Ook de werkmannen waren vriendelijk en hebben mooi en proper werk afgeleverd.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke uitleg gekregen over de verschillende opties. Niet de goedkoopste maar levert service. Er waren wat fouten bij de productie, de werkmannen hebben alles zo goed mogelijk tijdelijk opgelos... See more

Rated 5 out of 5 stars

Verkoper Wim heeft ons enorm geholpen want het het was geen gemakkele opdracht. De plaatsing is goed verlopen, werkmannen goede communicatie en prima en mooie afwerking, Laten alles proper achter.... See more

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Shop
  3. Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier

Information provided by various external sources

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Kwadro ramen en deuren in waregem ben…

Kwadro ramen en deuren in waregem ben er zelf mee zeer content. Van de 1ste tot laatste moment correcte werk uitgevoerd zowel van offerte en bij de arbeiders. Als me nog iemand anders vraagt waar kan ik ramen bestellen zal ik zeker kwadro in waregem aanbevelen. Het is niet goedkoopste maar de service is uitstekend! Dus doe zo verder! 😊

February 18, 2026

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze ramen en deuren en de service! We zijn blij dat alles van offerte tot uitvoering vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Geslaagde vernieuwing van ramen en deur

Ook de werkmannen waren vriendelijk en hebben mooi en proper werk afgeleverd.
Echt blij met het resultaat en kwaliteit van het geleverde werk. Hannelore De Smet

February 20, 2026

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Wat fijn te horen dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent over de correcte naleving van de afspraken. We zijn blij met uw positieve feedback over het geleverde werk en de vriendelijkheid van onze mensen. Dank u wel, Hannelore! Mvg, KwadrO Waregem

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke uitleg gekregen over de verschillende opties.
Niet de goedkoopste maar levert service. Er waren wat fouten bij de productie, de werkmannen hebben alles zo goed mogelijk tijdelijk opgelost en alles werd zonder problemen ook aangepast waar nodig.
Zeer tevreden over de service.

February 16, 2026

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Fijn te horen dat de uitleg duidelijk was en dat u tevreden bent over de service! We waarderen het dat u de geboden hulp bij de aanpassingen waardeert. Bedankt voor uw feedback. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Verkoper Wim heeft ons enorm geholpen…

Verkoper Wim heeft ons enorm geholpen want het het was geen gemakkele opdracht.
Laten alles proper achter.
Wij raden Kwadr0 Waregem aan iedereen aan.

November 24, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Wat fijn om te horen dat de plaatsing goed is verlopen en dat onze medewerkers zo behulpzaam waren. We waarderen uw aanbeveling enorm! Dank u wel voor uw feedback. Mvg, KwadrO Waregem

Rated 4 out of 5 stars

Wim van Belleghem heeft ons project…

Wim van Belleghem heeft ons project goed opgevolgd en gemonitord. Vlotte en vriendelijke communicatie.

December 2, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de opvolging en communicatie gedurende het project. Bedankt voor uw feedback! Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Heel tevreden van KwadrO Waregem

Heel tevreden van KwadrO Waregem. Alles goed uitgelegd en goeie opvolging door verkoper Wim. De afwerking is tip top in orde. Ook service nadien dik in orde, zelfs hulp gekregen bij aanvraag verbouwpremie. Vriendelijke groeten Steven en Sabrina

September 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze diensten in Waregem! We zijn blij dat de uitleg, opvolging en afwerking naar wens waren. Bedankt voor de positieve feedback. Mvg, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Sterke vakkennis, nemen ruim voldoende tijd om alle vragen tot in detail te beantwoorden

Bij het huisbezoek waren ze met twee: Lander Bonte en Sam Cappelle, dat gaf al een goede eerste indruk.

Ik heb heel bruikbaar technisch advies gekregen van Mr. Capelle bij hun plaatsbezoek: dat veiligheidsglas weliswaar verplicht is, maar amper afdwingbaar, dat sommige van mijn raamgaten gebogen zijn van boven, dat een nieuw raam moeilijk zal aansluiten op mijn oude omdat die te dun zijn,...

Mr. Bonte vertelde me over hun kwaliteitsvolle profielen, gaf me commercieel advies en moedigde me aan om kritisch na te denken over concurrenten met een minder gevestigde waarde, die soms goedkoper zijn, maar daarom niet perse beter.

Beide mannen nemen hun werk duidelijk serieus.
Heel goede ervaring.

August 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

We zijn blij te horen dat u een goede eerste indruk had en bruikbaar technisch en commercieel advies hebt gekregen. Fijn dat u merkte dat we ons werk serieus nemen. Bedankt voor de positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Super tevreden van Kwadro

Super tevreden van Kwadro. Mijn verkoper, Wim, stond steeds paraat om uitleg te geven en alles te doen om mijn project tot een goed einde te brengen. Super mooie ramen en een prachtige voordeur, en ook nog eens top geïsoleerd. Super bedankt voor de fantastische service, nu start ik aan fase 2 van de werken, opnieuw met Kwadro uiteraard!

June 18, 2025

Beste Robin,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de service en producten! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en danken u hartelijk voor het vertrouwen in ons voor fase 2 van uw project. Hartelijke groet, Kwadro Waregem

Rated 1 out of 5 stars

Review voor Kwadro – 1 ster

Zeer ontevreden over de plaatsing van zowel onze ramen als voordeur. Van bij de installatie waren er al problemen. Bij de voordeur is het probleem zelfs nog steeds niet opgelost, ondanks een eerdere tussenkomst van een technieker.

Door de brute kracht waarmee de plaatsing gebeurde, hebben we nu vochtproblemen in de slaapkamer. Dit heeft bovendien geleid tot schade aan onze nieuwe vloeren. We zijn nog altijd bezig met het herstellen van de gevolgen, wat enorm frustrerend is.

De communicatie met Kwadro Waregem trekt op niets. Als er al een technieker gestuurd wordt, moeten wij die zelf betalen, terwijl de problemen duidelijk het gevolg zijn van een verkeerde plaatsing door hén.

Op basis van onze ervaring kunnen we Kwadro absoluut niet aanbevelen. De dienstverlening en opvolging laten zwaar te wensen over.

May 14, 2025

Beste Sofie,

Jammer dat we deze feedback te horen krijgen. We geven graag een correcte update van de feiten:

- de ramen werden geplaatst op 22/03/'23
- pas op 30/08/'24 (17 maanden na plaatsing) komt er plots een opmerking over waterinsijpeling.
- onze opmeter is toen meteen ter plaatse gekomen en geconstateerd dat er verschillende vochtproblemen zijn temidden de muur en op grote afstand van de ramen (zie foto's). Dit is dus niet te wijten aan de plaatsing van de nieuwe ramen
- na plaatsing werd er ook nooit melding gemaakt van schade aan de vloer, noch van een probleem met de voordeur (zie werk- en opleverfiches).
- na plaatsing werd er geen enkele naservice gefactureerd.

Uiteraard zijn wij nog steeds bereid om een naservice in te plannen indien u dit wenst.

Mvg,
KwadrO Waregem

prima prijs / kwaliteit

Commerciële service door Wim Van Belleghem is top!
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd.
Opgegeven prijs is ook wat je uiteindelijk betaalt.
Kwaliteit is prima. Echt tevreden. Een aanrader!
Nu extra vliegenramen bijbesteld. Opnieuw snelle en vriendelijke service (dank u, Wim!).

March 25, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Graag gedaan Bert! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

nieuwe ramen kwadro

Bij de zoektocht naar nieuwe ramen kwamen we uit bij kwadro Waregem. Na een afspraak met Wim Van Belleghem die ter plaatse op bezoek kwam. Werden we al redelijk overtuigd. Na het gesprek in de winkel onmiddellijk getekend voor de nieuwe ramen.
De ramen werden binnen de afgesproken termijn geleverd.
De plaatsers waren zeer aangenaam. Ook alles was zeer netjes opgeruimd.
Er waren enkele kleine zaken niet mooi afgewerkt hebben we nadien opgemerkt. Maar deze werden binnen enkele weken perfect opgelost en afgewerkt.

Tijdens het hele proces ook een zeer goede communicatie met kwadro.
Wij kunnen het dus enkel aanraden.

December 31, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze ramen. We vinden het fijn dat u de communicatie tijdens het hele proces als positief heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten een optimale ervaring te bieden en we zijn blij dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs nieuwe ramen laten plaatsen en…

Onlangs nieuwe ramen laten plaatsen en ik ben zeer tevreden! De communicatie met verkoper Van Belleghem Wim verliep vlot, de plaatsing was professioneel en nauwkeurig, en de ramen zijn van topkwaliteit. Het team werkte efficiënt en liet alles netjes achter.
Zowel binnenkant als buitenkant is afgewerkt in PVC met houtlook + ventilatierooster in het bovenste raam.

February 18, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe ramen. Het is fijn om te weten dat de communicatie met onze verkoper, de plaatsing en de kwaliteit van de ramen aan uw verwachtingen hebben voldaan. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Zeer tevreden over Kwadro

Zeer tevreden over Kwadro , onze nieuwe voordeur heeft alles wat ze moet hebben , makkelijk in onderhoud isoleert goed (zowel geluid als temperatuur.
De verkoper in Waregem, Wim was zo vriendelijk om achteraf eens langs te komen om de premieaanvraag te doen bij de overheid, een firma om te vertrouwen.

October 18, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Dank je wel Jan. Daar doen we het voor! Veel plezier met jullie nieuwe KwadrO voordeur ;-) Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Een heel goed en aangenaam contact met…

Een heel goed en aangenaam contact met de heer Wim Van Bellenghem. Goeie uitleg. Geeft een vertrouwensgevoel.

July 10, 2024

Dank je wel, heel fijn om te horen. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie met zowel verkoper…

Goede communicatie met zowel verkoper Wim en nadienst.
Heel tevreden van de plaatsing en de ramen zijn prachtig.
Ik raad hen aan iedereen aan

September 6, 2024

Mooie aanbeveling, dank je wel! Mvg, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben onlangs nieuwe ramen en…

Wij hebben onlangs nieuwe ramen en deuren aangeschaft bij KwadrO, en we zijn meer dan tevreden met de service die we hebben ontvangen van Lars. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat Lars zeer deskundig is op zijn vakgebied. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf eerlijk advies over de beste opties voor onze woning.

Wat we vooral waardeerden, was Lars' persoonlijke benadering. Hij dacht echt met ons mee en gaf niet alleen technische informatie, maar had ook oog voor de esthetische kant van de zaak. Tijdens het hele proces hield Lars ons op de hoogte van de voortgang en was hij altijd beschikbaar voor vragen.

De installatie is inmiddels afgerond en het resultaat is fantastisch. Dankzij Lars hebben we nu ramen en deuren die perfect passen bij de stijl van ons huis, en die ook nog eens energiebesparend zijn. We kunnen Lars en het team van KwadrO van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en uitstekende service.

Dank je wel, Lars, voor je professionaliteit en toewijding!

August 8, 2024

Dank je wel, Jules! Mvg, KwadrO Waregem

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn totaal niet tevreden hoe alles…

Wij zijn totaal niet tevreden hoe alles is verlopen en voelen ons ook bedrogen. Onze ruiten (inmiddels al 1 jaar geleden) zijn geplaatst door een stel bricoleurs. De plaatsers kwamen toe wanneer het hun uitkwam, spoten de isolatie slecht op en werkten vervolgens niet mooi af. Alsook de communicatie met Kwadro intern verliep heel slecht. Al onze ruiten zitten vol met kleine krassen die binnenin het glaswerk zitten. (9 stuks!!!) Wanneer er zogezegd een 'externe expert' komt kijken, praat die in ons voordeel. Maar als het verslag dan opgemaakt wordt is deze tegen ons en wordt ons snel een eindfactuur toegezonden. Sturen zelf niet meer terug op onze mails of wimpelen ons af. Schandalig als je het ons vraagt.

August 1, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Beste Jonathan Verpoort & Lynn Wyckman, wij stellen vast dat u driemaal eenzelfde review heeft geplaatst. Gelieve de correcte review te laten staan en de anderen te verwijderen, zoniet zal dit misbruik worden gerapporteerd aan Trustpilot en zullen alle reviews worden verwijderd. Voor alle details omtrent uw dossier kan u altijd terecht in onze showroom. Mvg, KwadrO Klantendienst

Beste Jonathan, jammer deze review te mogen ontvangen. Een extern, onafhankelijk expert heeft in zijn verslag geconcludeerd dat de krasjes (enkel zichtbaar als het rolluik dicht is en er met zaklamp op het glas wordt geschenen) binnen de glasnorm vallen en dus perfect toelaatbaar zijn. U kan dus begrijpen dat wij review aldus enigszins als onterecht ervaren gezien wij al het mogelijke hebben gedaan voor uw dossier. Mvg, Kwadro klantendienst

Super tevreden

Super vriendelijke en behulpzaam verkoper ( wim)
Zeer goed service
Zeer tevreden van hun installatie ,perfect werk ,alles is in order gedaan ,na de werken alles is opgekuis en ze laten niets achter,
Zou kwadro Zeer aanbevelen, zeker niet twijfelen

March 8, 2024

Dank je wel, Cathy! Mooie aanbeveling. Mvg, KwadrO Waregem

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met kwadro is dat het…

Mijn ervaring met kwadro is dat het zeker een aanrader is! We hebben via via hen leren kennen en ze kwamen vrijblijvend langs om eens de ramen en deuren van nu te bekijken en wat er allemaal mogelijk is voor de nieuwe ramen en deuren. We mochten eens langskomen op het bureau om alle materialen en soorten te bekijken. Na alles vast te leggen kwam er een definitieve opmeter langs. Een paar maanden erna kwamen de plaatsers langs. Heel vriendelijke mannen die hun werk met veel passie doen en meedenken samen met jou hoe de afwerking perfect kan zijn. Wij zijn zeker tevreden! Zowel de service ervoor en tijdens en erna! Wim Van Belleghem was enorm vriendelijk en gaf perfecte uitleg!

February 22, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Dank je wel Alana, zeer fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijke groet, KwadrO Waregem

Uitstekend!

Heb onlangs nieuwe voor- en achterdeur laten plaatsen door Kwadro. Mijn contactpersoon was Wim Van Bellegem, een vriendelijk en correct persoon. De werken werden perfect uitgevoerd door bekwame vaklui. Daarvoor dank aan het ganse Kwadro team

February 16, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Waregem

Jullie bedankt voor het vertrouwen in onze diensten en deze uitstekende beoordeling ;-) Met hartelijke groet, KwadrO Waregem

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look