See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig fin service inden og under brugen af lejen. Da jeg opsiger, opsiger jeg først via telefon.. ingen problem. Men så modtager jeg ny regning. Skriver via Chat funktionen, her bliver leje... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft fornøjelsen med at leje en container, da vores hus skulle igennem en renovation, hvorfor vi havde behov for at have en container stående 1 måneds tid. Alt spillede maks - fra jeg fores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nem løsning til opbevaring. Masser af plads som er prisen værd. Super kundeservice i hele forløbet. Kan klart anbefales til flytning hvor de kommer med containeren på adressen. Lejer desuden en gara... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ved Lager til leje fik vi på en nem og billig måde plads til alle vores mange ting i den periode hvor vi byggede hus. Kundeservice var meget hjælpsom og imødekommende og gjorde opgaven overskuelig og... See more

4.3

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, der gjorde vores flytning nemmere med container.
Rigtigt god kommunikation og altid den samme at snakke med, hvis vi kan ringede. Fragtmanden rigtig sød og alle aftaler og datoer overholdt.

January 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig mulighed for at leje container

Hurtig mulighed for at leje container, faktisk samme dag jeg har henvendt mig hvis der har været nogle ledige hvor jeg har søgt. Rigtig fin service og venlighed i tlf og på mail. Containerne er rene indeni når vi har fået adgang til dem.

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ærligt talt virker virksomheden ikke…

Ærligt talt virker virksomheden ikke særlig serviceminded.... udover det når man lejer en container i Aarhus, står den placeret i et øde industriområde, hvor der ikke er mennesker efter kl. 16. Området er hverken aflåst eller overvåget, og fremstår meget sjusket og rodet. Der er ingen form for sikkerhed, hvilket betyder, at alle frit kan komme og gøre, hvad de vil.

OG NEJ; det handler om at det ligger i et øde sted, og r alle have adgang 0-24 timer, MEGET SKUMMELT, ville aldrig opbevare mine ting der! så ja,. jeg har købt et andet sted da hvor der er adgangskontrol!

December 9, 2025
Lagertilleje logo

Reply from Lagertilleje

Hej Peter,

Vi vil gerne korrigere nogle faktuelle fejl i din beskrivelse.

Vores containerplads i Aarhus er overvåget med kamera, og området bliver løbende holdt ryddeligt og organiseret. Vi kan derfor ikke genkende beskrivelsen af, at der “ingen form for sikkerhed” er, eller at pladsen skulle være “sjusket og rodet”.

Årsagen til din utilfredshed handler efter vores dialog ikke om forholdene på pladsen, men om ønsket om tilbagebetaling for en containerleje, som allerede var igangsat, men som du efterfølgende ikke fik brug for.

Vi forstår selvfølgelig, at planer kan ændre sig, men vi kan ikke refundere en leje, der er startet og igangsat, fordi containeren efterfølgende ikke bliver anvendt.

Hvis du ønsker at kontakte os igen, er du velkommen til det – men vi står ved både vores service og de aftalte vilkår, som du også acceptere ved indgåelsen af lejen.

Lagertilleje.dk

Rated 5 out of 5 stars

Havde brug for 2 containere i…

Havde brug for 2 containere i forbindelse med flytning , hvor vi manglede et udhus. Har nu haft det i ca 15 mdr. Alt har fungeret fra starten af. Alle aftaler er blevet overholdt, og prisen synes jeg har været rimeligt. Min allerbedste anbefaling herfra.

November 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God kundeoplevelseifm leje af container

Alt spillede maks - fra jeg forespurgte på en pris på mail, klar og tydeligt svar på de spørgsmål jeg havde og levering til aftalt tid af en rar chauffør, der stillede den og viste hvordan man låste. Containeren var ren og pæn indvendig og blev afhentet efter aftale, da vi flyttede ind igen.
Så herfra er der kun plusser i hver en fase af forløbet.

November 13, 2025

5 sjerner

Dejlig oplevelse. Skønt at kunne have sin småting opbevaret uden for hjemmet.

September 1, 2025

Take a closer look