Havde brug for opbevaring i forbindelse med ombygning af hus og lejede container i 3 mdr. som stod ved huset. Meget praktisk, så jeg nemt kunne få fat i de ting i container, som jeg skulle bruge unde... See more
See what reviewers are saying
Ankommer som aftalt, placerer perfekt, god kvalitetscontainer og rimelig pris pr. måned. Har været en fantastisk hjælp at have containeren stående under ombygning.
Havde brug for opbevaring af hele mit hjem i forbindelse med salg af mit hus, og først overtagelse af det nye 1 1/2 måned senere. Alt fungerede perfekt, lige fra modtagelse, flytning af meget tung... See more
Rigtig fin service inden og under brugen af lejen. Da jeg opsiger, opsiger jeg først via telefon.. ingen problem. Men så modtager jeg ny regning. Skriver via Chat funktionen, her bliver leje... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. Vil klart anbefale til alle der har brug for lidt ekstra plads i en periode.
God service og god kommunikation
God service og god kommunikation samt ikke mindst en flot og velholdt container, der passede godt på mit flyttegods i flere måneder.
Umuligt at komme ud af
Rigtig fin service inden og under brugen af lejen.
Da jeg opsiger, opsiger jeg først via telefon.. ingen problem.
Men så modtager jeg ny regning.
Skriver via Chat funktionen, her bliver lejen opsagt (igen!)
Modtager dog fortsat nye opkrævninger.
Skriver så via mail!!
Besked: vi godtager kun afmelding via mail!!! 🤬
Modtager så inkasso brev, om opkrævning på 4 måneders leje hvor containeren har stået TOM!!!
HELDIGVIS havde jeg bevis for opsigelsen via chat og inkassere slettede sagen da jeg sendte mine beviser.
Ellers var jeg gået advokaternes vej!
MEGA DÅRLIG SERVICE OG BEHANDLING, NÅR MAN OPSIGER

Super flink kundeservice
Super flink kundeservice, hurtig levering da vi stod i en presset situtation!
Tak for hjælpen.
bondefangeri
da jeg havde brug for dem, perfekt og hjælpsom, siden har det været som en bogklub fra 80erne umulige at sige op. igen når noget lyder godt og nemt løb for faen

Super kundeservice fra Mia
Super kundeservice fra Mia, ved forlængelse af leje osv. Hurtig respons og altid venlig.
Opbevarings containeren blev leveret som aftalt, uden problemer.
Hvem f... står for deres regnskab?
Jeg havde 2 containere ude hos dem, og jeg vil egentlig gerne sige at containerne de funderer som de skal - men det er jo contaire-producenten der skal have ros for det.
Det koster 750 pr container, så jeg betalte 1500 pr måned.
Jeg siger den ene container op, den skulle være tømt d. 1. November.og jeg havde den først tømt den 3. November.
Så jeg skumme højest fakturers 750 + 750 (hvis de ville trække for hele den måned pga 3 dage)
Jeg får forskellige regninger fra dem, der ialt ender på 3.450 - nogle af regningerne er dateret tilbage til februar og marts 2023, hvor jeg betalte hver måned.
Så havde de styr over deres regnskab kunne de få 4 stjerner, men de har de simpelthen ikke!

Reply from Lagertilleje
De bedste anbefalinger, herfra.
Jeg har været ude i en besværlig, og uoverskuelig flytning. Mia, som sidder på kontoret, har været meget hjælpsom og har udvist stor forståelse for min situation, og har været en stor hjælp, i min tiltider pressede situation. Hun har været et stort lyspunkt.
Lagertilleje har været meget nemme at kontakte, hvilket er meget vigtigt i et samarbejde. Alt kører efter en snor hos dem, og de har fint styr på tingene.
Vi fik leveret en container hjem til…
Vi fik leveret en container hjem til opbevaring af vores ting. Virkelig hurtig levering og afhentning. Rigtig god service 👍🏼🤩
Rigtig dårlig kundeservice når man…
Rigtig dårlig kundeservice når man Beder dem om afhent. Af container.

Reply from Lagertilleje
Vi fik opmagasineret min fars båd
Vi fik opmagasineret min fars båd. Det var en god løsning, som passede rigtig godt for ham. Nemt og god service 😊
Container leveret til hjemmet
Container leveret til hjemmet, god plads til opbevaring. God kundeservice.
Nem og overskuelig løsning
Ved Lager til leje fik vi på en nem og billig måde plads til alle vores mange ting i den periode hvor vi byggede hus. Kundeservice var meget hjælpsom og imødekommende og gjorde opgaven overskuelig og nem. Står vi og mangler opbevaringsplads en anden gang, vælger vi til hver en tid Lager til leje, ligesom vi giver dem vores varmeste anbefalinger.
Hurtigt og nemt
Hurtig, nem og god service
Under renovering manglet vi plads til opbevaring ig kontakte lager til leje. Michael kom med containere og satte den efter vores ønske. Ig afhentning var lige så god. Kæmpe anbefaling her fra.
Hurtig og effektiv
Vil gerne anbefale stedet i Klakring, Juelsminde
På nær en rampe, så fragt af møbler ind til rummene, vil være meget lettere end idag, så har jeg været meget tilfreds. Og derfor giver jeg kun 4 stjerner. Stedet er meget indbydende og rummene er lyse og venlige og nemme at komme til, og jeg har igennem et år haft flere af slagsen, og alt har været nemt. Der er godt med lys, og der er frostfrit og god tilgængelighed.
Vi har brugt dem på flere byggepladser…
Vi har brugt dem på flere byggepladser & det har bare været super!
Hurtige & billige!
Nem løsning til opbevaring
Nem løsning til opbevaring. Masser af plads som er prisen værd. Super kundeservice i hele forløbet. Kan klart anbefales til flytning hvor de kommer med containeren på adressen.
Lejer desuden en garage hos Lager til leje. Virkelig flot istandsat og velholdt arealer omkring bygningen.
Hold dig væk!
Har rykket flere gange på min henvendelse til deres “sattelitafdeling” i Klakring - men de ønsker hverken at skrive eller ringe tilbage. Utrolig dårlig stil…og verdens dårligste kundeservice. Har aldrig prøvet noget lignende.
For god ordens skyld skal jeg pointere, at jeg indledningsvis fik et svar fra firmaet - da jeg forespurgte på en kørselspris. Efterfølgende hørte jeg aldrig mere på min forespørgsel omkring leveringstider og hvordan jeg kunne foretage min booking. Trods det jeg har rykket mange gange pr. mail og telefon.
Tilsyneladende ønsker de ikke flere kunder i butikken??!!