Lej en computer Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En super løsning, til os der ikke gider bindes af et laaaaangt afdrag, men vil teste af om man får brug for produktet, og gør man det et år, ja så er det ens egen. Ren win win. Super kompete... See more

Rated 5 out of 5 stars

takker mange gange for din gode forståelse med mine situationer og vil fortsat med at handle videre med denne - takket være din gode side jeg fortsat med at har muligheden for at betale min handel m... See more

Rated 1 out of 5 stars

Meget har jeg gennem tiden oplevet. Men at leje en Pc ved it nørden var nok det mest nørded. Den kært i 14 daage der efter ville lorted JKKE længer eller rettere. Tændte man stod den kun og hylende in... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Har lejet en lenovo t440 som bare køre perfekt fik den levet ved døren dagen efter og ingen spørgsmål er for du me at stille altid hjælp ved hånden kan varmt anbefales

Company details

1. Used Computer Store

Information provided by various external sources

Lej en computer udlejer brugte computere, telefoner og tilbehør i Danmark.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Løgn og latin

I bund og grund, et fint koncept. Dog synes jeg det er svineri at vi køber en pc med 10. Gen Intel cpu. Da vi undersøger det efter manden ser den er lavet i 2012, viser det sig at være en 3. Gen …

F@ck jeg føler mig snydt…

Den kunne være købt SÅ MEGET billigere andre steder!

Vi ringede for at få koden til Bios for at opgradere Windows, men det ville de ikke give os, da den ikke var færdig betalt. Min mand vælger dog at åbne kabinettet og ser ssd’en bare ligger løst i bunden…

Så nej, jeg vil ikke anbefale dem, det er alt for dyrt, og svindel.

Da jeg skriver til dem vedr det her mener de det er en fejl på hjemmesiden og den bliver rettet med det samme…

Men nu står vi og ender med at give 8500 ca for en computer han kunne have fået til under det halve, hvis vi havde vidst hvad de have smidt i den….

October 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Man skal aldrig handle med it nørden de…

Man skal aldrig handle med it nørden de er godt klar over de snyder også når fejlen skal rettes skal de snakke med chefen om det først har købt hva der skulle være en helt ny xbox one og der har kun været problemer med den og nu det anden strømforsyning der ryger på knap 1 måned fordi de køber uoriginale dele som joystick og strømforsyninger men af hva jeg ved har jeg købt ny original xbox med 4 joystick som ikke er helt original afligevel og batterier er heller ikke originale de første batterier jeg fik kunne ikke lades op igen men original joystick i kasse vil jeg mene alt skulle være der i men kun joystick

March 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Fint koncept desværre alt for dyrt og…

Fint koncept desværre alt for dyrt og for få muligheder for almindelige mennesker, som ikke vil betale det samme for en pc som en vw up i leasing. Endvidere at pille 8 gb ram ud af en 16gb ram pc og så kræve 100kr om mdr ekstra for at den ramklods skal medfølge er lidt bondefangeri i min optik.

Edit.

Man bliver flået.. og kontaktet fra diverse numre samt deres private Facebook konti.

Som ny i original indpakning som den her egentlig også kan kategoriseres under.

En evt finansiering er åbenbart rentefri pt.

Så holder fast i det er super godt koncept. Men desværre holder jeg ved det førnævnte.

Mht ram ændre det stadig ikke på denne pc er lavet med 16gb ram ifølge kassen men er pillet ud og taget yderlige betaling for at den sættes i igen.

Edit igen igen.

Eu læser åbenbart ikke hvad jeg skriver. Skrev 4 gange så meget om måneden.

Det er ikke korrekt jeg har fundet den med i7 9th gen, 2060, 16gb ram, 1tb pcie ssd for 12777kr. Som ny i original indpakning ved Elgiganten.

Service og support er der da også (knowhow) samt kan sendes ind ved problemer. Det er gældende alle firmaer der er CVR registreret omkring reklamationsret.

Edit

Hvis du taler om generel support som installation af drivere osv er dette korrekt. Og dette kan jeg godt se ikke er for mig.. idet alt sådan noget samt ram/SSD installation ikke er et problem for mig. Men kan da godt se hvis du kan retfærdiggøre prisen ud fra det. føler jeg hvertfald ikke. Men den er pakket sammen igen og i får den retur i næste mdr.

July 6, 2020
Lej en computer logo

Reply from Lej en computer

Hej
Matt er da glad for at høre du finder koncept fint, for at give lidt indsigt i det andet er det jo sådan at du ikke leaser hos os men lejer, det betyder du er ikke bundet og skal gå perioden ud, var det en leasing kunne vi jo nemt binde dig i 5 år og sætte din betaling ned, men er det man ønsker findes der mange firmaer der er klar til at flå dig, det vi tilbyder er jo en rigtig dyr gamer bærbar (den du har lejet til en månedlig pris men kan opsige når man vil gør man ikke det er det din efter 12 måneder og ikke 48 eller 60 måneder som så mange leasing firmaer gør så det er jo klar vælger man en bærbar der koster 15-20.000kr i ren køb vil leje jo også være der oppe efter.

Hvor meget Ram man ønsker kan man jo bare vælge når man lejer det er som alt andet men kan vælge nice eller need to have til.

EDIT efter sidste opdatering-

En tilsvarende (samme stand NY) koster 13 999 i EL giganten dette er dog som KØB og uden service/support men får med i hele perioden dette glemmer man lidt når man kigger på rå pris, man vælger jo netop dette koncept for at få den fulde pakke. at du skriver den koster 4 gange så meget er jo ikke korrekt da denne model når du er færdig med at betale hos os har kostet 20.400kr

Alt er klargjort installeret, får du problemer ringer man bare ind og dette koster ikke ekstra.

Hos el Gigaten koster installation 999kr, service her efter 700kr i timen (dette er gratis hos os).

Her er deres vilkår for finansierin:

Santander finansieringsvilkår:

Saml. kreditbeløb kr.: 15.000; Mdl. Ydel. kr.: 681; Løbetid 24 mdr; Var. Deb.rente 0,00 %; ÅOP 8,65 %; Saml. kreditomk. kr. 1.335; Saml. tilbagebet. kr. 16.335; Etabl.omk. samt mdl. gebyr er medtaget i beregningen. Skal bet. via BS. Fortrydelsesret 30 dage. Finansiering via Santander Consumer Bank.

EDIT igen.
support er bestemt ikke noget andre tilbyder, dette er hjælp med alt der har med din pc at gøre, at du siger det er knowhow kan godt være det er for dig men bestemt ikke for alle, derfor er det meget værd at lige meget hvad ved man der er hjælp at hente uden yderlig pris.
Dette sker uden pc skal sendes ind via fjernsupport.

Har lejet 2 bærbar

Har lejet 2 bærbar, den ene til alm skolebrug - den virker med Word ikke noget fansy - den s
Køre ikke spil.. til dette formål er den ok.

Den anden jeg har lejet er til min søn, de krav jeg stillede var at kunne trække : wow, fortnite, robloks, og alm spil til min søn... det kan den så ikke så den er ubrugelig for mig.. aftaler de vil købe den tilbage for 1500 kr også skulle vi kigge på en anden, jeg stiller spørgsmål vedr hvordan det kan være de er så meget dyre end en ny og den slags.. jeg aflevere den bærbar og bliver lovet at pengene bliver overført dagen efter... jeg får så en besked dagen efter at de så nu vil have penge for næste måneds lege som de så lige pludselig vil trække fra de 1500 kr, også vil de lige pludselig have at jeg skal skrive under på en stationær til 800 kr om måneden før de vil give mig mine 1500 kr... ellers kunne jeg jo komme og hente den igen.. så nu skal jeg have hentet den igen en bærbar der ikke på nogen måder lever op til aftalen...

Også da jeg skriver til dem at dette ikke var aftalen bliver de grove... slet ikke oki... jeg bliver så indlagt og er syg.. de har den bærbar og kræver leje for en bærbar de har.. jeg er slet ikke tilfreds...

Dårlig behandling.

Jeg er ikke enig i din udtalelse, aftalen var at jeg fik de 1500 kr om lørdagen altså dagen efter, ikke på nogen betingelser... aftalen var at jeg skulle komme ind mandag og se om vi kunne blive enig om en anden der kunne de spil. Dette nåede jeg ikke da jeg bliver indlagt og er stadigvæk syg, og derfor har jeg ikke kunne komme nogen steder... jeg har dags dato modtaget en faktura på næste måneds lege med selv samme bærbar som i har. Og igen det er mange penge og smide ud og derfor vil jeg jo ikke bare aflevere den tilbage og have betalt flere tusind kr for en bærbar der ikke lever op til aftalen.

Jeg har desuden skrevet til jer at jeg er syg og indlagt.

Det var bare ikke det der blev aftalt... og desuden sagde jeg ikke at jeg ikke ville komme hen og se på en anden... nåede det jo bare ikke grundet indlæggelse.... og aftalen var at de 1500 kr kom om lørdagen og at jeg så kom hen om mandagen som jeg jo ikke nåede... og du kan desuden ikke se beskeder der er slettet fra jeres side af.. de står nemlig som slettet på min log.

May 24, 2020
Lej en computer logo

Reply from Lej en computer

Hej Olivija Rosabel.

jeg er da meget ked af at se du vælger at skrive her på denne måde i stedet for at genoprette dialog med os.

Syndes du lige det skal forklares fra vores side.

Du lejer blandet andet den her bærbar fra os (i 8 måned) der er 4 måneder tilbage så er det din uden ekstra betaling, du kommer ind med den fordi den ikke ville køre nogen spil, vores tekniker opdatere den for dig (uden betaling da det er med i prisen når man lejer hos os) efter dette tester han de spil mens du står hos os og de virker uden "lag" du fortæller her efter om hvordan du ikke har til tro til pc kan køre det han har brug for, og vi tilbyder du kan opsige lejemål (som man kan med alt man lejer hos os) men du udtrykker da der kun er 4 måneder tilbage på leje så er det din vil du ikke dette.

Vi snakker så videre om at du har købt en anden gamer på afbetaling et andet sted og kan ikke forstå hvorfor vi ikke kan lave samme aftale, vi forklar at leje og afbetaling ikke er det samme da man betaler renter og er tvunget til køb efter afbetalings periode hvor man hos os bare kan aflevere tilbage og har support med i hele lejeperiode.

Snakken kommer tilbage på din søns bærbar og han ikke rigtig flytter den med nogen steder og vil gerne høre hvad vi kan lave en gamer stationær til som kan opfylde hans behov, vi aftaler at vi skal finde en model, på samme tid snakker vi om da vi meget gerne vil beholde dig som kunde og vi gerne vil give den bedste service vi kan, at hvis du lejer en anden hos os vil vi købe den tilbage som du har lejet hos os i de sidste 8 måneder, dette er normalt ikke sådan vi gør da man jo bare kan opsige til hver en tid hvis behov ændre sig, men for at hjælpe dig forslår vi dette som et godt kompromis.

Du tilbydes 1500kr i tilbage køb som er mere end 60% af det beløb du har betalt op til nu for at have den i brug og leje i 8 måneder, dog er aftale der sker med henblik på et nyt leje mål (som igen du bare kunne opsiges efter 1 måned hvis ikke tilfreds).

Vi aftaler jeg vil kigge på det her over weekend for dig og finde den rigtig model (da du kom ind til os ca kl 15:00 på en fredag, vi aftaler du skal komme igen mandag og så vil vi holde værksted åben til efter 16:00 da du ikke ellers ville kunne nå det til tiden, igen her prøver vi at komme dig bedst mulig i møde.

Vi skriver sammen hen over weekend, men nu vil du pludselig have de 1500kr udbetalt og kun tænke over det nye lejemål, vi fortæller dig at det var jo baseret en aftale om nyt leje da ellers ville det ikke give meget mening fos os at tilbage betale over 60% på en bærbar i godt kunne bruges 8 måneder?.

her efter får vi ikke flere beskeder før denne her på trust pilot, det er jeg ret ked af da i denne sag (som stort set alle vi har) strækker vi os meget langt for at gør kunder glade.

Din bærbar ligger stadig hos os hvor du efterlod den, og vi står som altid klar til at hjælpe.

P.s har lige gennemlæst log som du har over Facebook med IT-nørden og kan ikke finde noget der skulle være sagt mindre diplomatisk, det eneste som jeg ser det er at de siger du ikke kan få penge udbetalt uden genleje af en anden enhed, som i øvrigt er fuld på linje med leje betingelser hos os.

Skide godt koncept.

Super kompetente folk, lynhurtig service, og fragt der er nærmest hurtigere end Lucky Luke.

Med fulgt ladet batteri, starter den med strømtid på 15 timer. Har installeret en del på den, og stadig 5 timer tilbage, efter omkring 28 timer i min varetægt.

Eneste lille bitte anke, som med garanti ikke har noget med firmaet her at gøre, er at teksten på fragtmanden side, under hændelser, er så utydelig at man skal markere det for at se kontrasten.
En peditesse, og intet der vedrører min oplevelse eller stjerner det mindste(mest ment som konstruktiv kritik).

Ej sidste gang vi kigger forbi.

May 7, 2020

En rigtig god løsning

Det er en god løsning når man mangler en pc eller tablet jeg har lejet en med begge dele i og jeg er meget glad for den og den fungerer godt og helt upåklageligt dejligt der er en så god løsning

April 14, 2020

Perfekt

God pris, hurtig levering og godt produkt! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved Lejencomputer.

March 25, 2020

Take a closer look