En super løsning, til os der ikke gider bindes af et laaaaangt afdrag, men vil teste af om man får brug for produktet, og gør man det et år, ja så er det ens egen. Ren win win. Super kompete... See more
See what reviewers are saying
takker mange gange for din gode forståelse med mine situationer og vil fortsat med at handle videre med denne - takket være din gode side jeg fortsat med at har muligheden for at betale min handel m... See more
Company replied
Har lejet en lenovo t440 som bare køre perfekt fik den levet ved døren dagen efter og ingen spørgsmål er for du me at stille altid hjælp ved hånden kan varmt anbefales
Company details
Information provided by various external sources
Lej en computer udlejer brugte computere, telefoner og tilbehør i Danmark.
Skalhuse 13, 9240, Nibe, Denmark
- 71 99 23 02
- support@lejencomputer.dk
- lejencomputer.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Enkelt og hurtigt lev og det virker…
Enkelt og hurtigt lev og det virker som det skal
jeg vil give dem 5 stjerner for jeg…
jeg vil give dem 5 stjerner for jeg synes at de gør det godt med de computer de lejer ud hilsen conni
Super koncept
Super koncept
Og en behagelig oplevelse at handle med dem
Super fin en service og hurtigt…
Super fin en service og hurtigt afleveringen til adresse
super god forretning og lækker service
super god forretning og super lækker service der er ikke noget at klage over... kan varmt anbefale lej en computer :)
Kommer som aftalt men vil godt have…
Kommer som aftalt men vil godt have vidst at det var en brugt man får når man leger

Reply from Lej en computer
Utrolig langsom kundeservice over mail
Utrolig langsom kundeservice over mail, jeg havde bestilt en ipad og alt gik som det skulle indtil jeg ringede til dem for at høre hvor Min pakke bliver af så siger de at de har anulleret pga en kreditvurderind selvom jeg aldrig har stået i rki

Overpriser på deres PC'er
Overpriser på deres PC'er. Dårlige beskrivelser af produkterne som gør det svært at gennemskue hvad man køber, f.eks. sælges en Gamer PC medf XEON processor, der står bare ikke hvilken. Den brugte HP Z420 er fra 2012 og står til 5000 kr. De kan købes fra overskudslagre til 1000-1500 kr.

super Firma
godt firma og god service og hurtig support . og billige pc både hvis men vil købe eller leje :)
Meget har jeg gennem tiden oplevet
Meget har jeg gennem tiden oplevet. Men at leje en Pc ved it nørden var nok det mest nørded. Den kært i 14 daage der efter ville lorted JKKE længer eller rettere. Tændte man stod den kun og hylende ingen biled Intdf når man så beder dem fjerne deres MØG får man et beskidt svar. I kontrakten står gennemgået repareret men hvor dan kan de så sende en mail nu er den lavet

Reply from Lej en computer
Perfekt alt i skønneste orden levering…
Perfekt alt i skønneste orden levering tog en extra dag grundet nyt batteri i stedet for et halvfærdigt, så perfekt service gode priser og ikke mindst hammer flink/god service
rigtig godt koncept
Hurtig og god personlig…
Hurtig og god personlig betjening/vejledning.