Lej en computer Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En super løsning, til os der ikke gider bindes af et laaaaangt afdrag, men vil teste af om man får brug for produktet, og gør man det et år, ja så er det ens egen. Ren win win. Super kompete... See more

Rated 5 out of 5 stars

takker mange gange for din gode forståelse med mine situationer og vil fortsat med at handle videre med denne - takket være din gode side jeg fortsat med at har muligheden for at betale min handel m... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Har lejet en lenovo t440 som bare køre perfekt fik den levet ved døren dagen efter og ingen spørgsmål er for du me at stille altid hjælp ved hånden kan varmt anbefales

Company details

1. Used Computer Store

Information provided by various external sources

Lej en computer udlejer brugte computere, telefoner og tilbehør i Danmark.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Kommer som aftalt men vil godt have…

Kommer som aftalt men vil godt have vidst at det var en brugt man får når man leger

March 17, 2020

Reply from Lej en computer

Hej Dan beklager hvis dette ikke har været dig tydelig nok, vi prøver at gør meget opmærksom på dette på vores forside og under vilkår, men jeg vil tag din kommentar til efter retning og lave det mere tydelig på den nye hjemmeside vi har på vej.

Der ud over vil jeg da lige huske dig på du altid kan levere tilbage hvis du ikke er tilfreds med varen, men det håber jeg du stadig er selv om det er refurb.

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig langsom kundeservice over mail

Utrolig langsom kundeservice over mail, jeg havde bestilt en ipad og alt gik som det skulle indtil jeg ringede til dem for at høre hvor Min pakke bliver af så siger de at de har anulleret pga en kreditvurderind selvom jeg aldrig har stået i rki

March 6, 2020

Reply from Lej en computer

Hej Arijan, jeg er meget ked af der gik lidt længer tid med svar, men alt det der sker omkring os og med 100vis af nye bestillinger på samme dag tog det os lige lidt længer at komme igennem alt.

Vi har desværre ikke selv indflydelse over kredit vurdering og hvis den kommer tilbage negativ må vi desværre bede kunder om at betale 50% på forhånd ved leje.

Overpriser på deres PC'er

Overpriser på deres PC'er. Dårlige beskrivelser af produkterne som gør det svært at gennemskue hvad man køber, f.eks. sælges en Gamer PC medf XEON processor, der står bare ikke hvilken. Den brugte HP Z420 er fra 2012 og står til 5000 kr. De kan købes fra overskudslagre til 1000-1500 kr.

February 13, 2020

Reply from Lej en computer

Er ked af der mangler info, dette er noget vi arbejder på at rette.

God service:)

February 10, 2020

Reply from Lej en computer

Hej Tobias det er vi glade for at høre især de dygtig folk vi har på værksted der står og klargør alt vi sender ud, er sikker på i disse tider giver det et smil.

Rated 1 out of 5 stars

Meget har jeg gennem tiden oplevet

Meget har jeg gennem tiden oplevet. Men at leje en Pc ved it nørden var nok det mest nørded. Den kært i 14 daage der efter ville lorted JKKE længer eller rettere. Tændte man stod den kun og hylende ingen biled Intdf når man så beder dem fjerne deres MØG får man et beskidt svar. I kontrakten står gennemgået repareret men hvor dan kan de så sende en mail nu er den lavet

December 18, 2019

Hej Benny

Som lovede i din trussel til os via Facebook kan jeg se du har beskrevet din side af sagen her, det er jo din ret men syntes da lige den rigtig udlægning skal frem.
Efter du betalt for først måned af leje mål var du ikke længer mulig at komme i kontakt med, efter 2 måneder fik du en rykker og efter 3 måneder blev du opsagt som kunde da du nægter at betale, vi har afhentet den pc som du lejede på din anmodning (selv om kontrakt siger du skal sende den), da vi fik bærbar tilbage var den ødelagt, (vi har billeder af hvordan den er fyld med tobak og væske uden på og inden i), dit krav til os var du ville have leje perioden gratis ellers ville du poste på trust pilot, da vi ikke acceptere at blive afpresset fik du at vide det kunne du bare gøre og her efter ville jeg skrive den rigtig historie og så kan folk jo selv vurdere (kig rundt og se alle dem som er glade her og kun dig som er utilfreds).

Hvis jeg kunne ville jeg gerne vise folk tilstand af den computer vi måtte afhente hos dig men det ser ikke ud til at være mulig så det må blive ved vores ord.

At leje hos os er ret simple, lej som man ønsker, ønsker man ikke længer så aflevere tilbage det er den frihed vi tilbyder, desværre er der bare nogen dette ikke er godt nok til o

Glædelig jul til dig Benny. fra IT-nørden og www.lejencomputer.dk

Take a closer look