Liekemarken
See what reviewers are saying
De website begint met: Gratis verzending + 30 dagen retourneren. Nou niet dus! In antwoord op mijn mail hoe het artikel te retourneren kreeg ik een mail waarin stond dat hun retourbeleid is, dat ze... See more
Oplichters bendes
Zij hebben diverse websites, met verschillende namen, en de zelfde kleding. Ben ook al een keer opgelicht door hen. Website Livorna. Zolang je niet kunt kopen met Klarna of dergelijke dan ga eerst maar riviews lezen.
belangrijk aangifte te doen
Het is belangrijk aangifte te doen en het rekening nummer door te geven. Pas bij voldoende aanmeldingen kan de politie actie ondernemen. Ik kreeg een "katoenen"trui van polyester toegestuurd zonder retour formulier, dat is pure oplichterij. En zo te zien zijn er heel veel mensen de dupe.
Ook onder andere namen actief
Ook de dupe van deze oplichters. Zie dat ook onder de volgende namen dezelfde set wordt aangeboden: Sarando,Zanomi,Charming Emma, Jaylin, Serafina Mode, Alice, Faire Amsterdam, Merly Amsterdam, Prime Amsterdam, Sky-Sense,Emma, Calizo, ... Kom zelfs set tegen op bol.com
Niet bestellen
Helaas is dit gewoon doorvoer uit azie. Zelfde verpakmingen als van vb aliexpress. Het ziet er ook zo uit. Prachtige leren laars op fotois licht plastic laars.
Heel er jammer
Niet bestellen!!!
Het zijn Chineese vodden voor wat u…
Het zijn Chineese vodden voor wat u mensen laat betalen je kan niet retourneren wat in korting staat maar ze zijn zo slim om alles in korting te zetten en je betaalt 84€ voor wat nog geen 30€ waard is
Waarom worden wij niet beschermd tegen…
Waarom worden wij niet beschermd tegen deze oplichters! Mensen doe aangifte!
Retourneren niet mogelijk
De website begint met: Gratis verzending + 30 dagen retourneren.
Nou niet dus! In antwoord op mijn mail hoe het artikel te retourneren kreeg ik een mail waarin stond dat hun retourbeleid is, dat ze geen retourzendingen accepteren van artikelen die in de uitverkoop of met korting zijn gekocht.
Ik heb gevraagd of het artikel te ruilen is, want een te kleine jas kan ik niet dragen. GEEN mogelijkheid tot ruilen 😤
Bijzonder dat er alleen gereageerd wordt op positieve reviews, minder positieve worden genegeerd blijkbaar. Zegt genoeg over de professionaliteit van dit bedrijf.
Geen enkele reactie ontvangen. Grrr
Dit is echt een nepwinkel
Dit is echt een nepwinkel! Bedriegers zijn het! Regelrechte oplichterij! Ik wou dat ik dit had geweten voordat ik mijn bestelling had geplaatst. Nu geld weg en geen producten!!! Hoop hiermee andere mensen te kunnen helpen. Koop hier niks! Je word opgelicht!
Schaamteloze misleiding
“Goedemiddag, wij hopen dat het goed met u gaat” is de openingszin van het antwoord dat ik kreeg op de E-mail die ik naar LIEKEMARKEN stuurde……
Ik sluit mij aan bij de eerder gegeven reviews.
Kasmier trui besteld voor een heel mooie prijs en Polyester toegestuurd gekregen zonder retourname.
Als iets te mooi is om waar te zijn is dan is dat ook vaak zo. We zijn allemaal misleid……
Laten we hopen dat deze reviews veel worden gelezen voordat er wordt besteld!
Wat een aanfluiting en oplichterij
Wat een aanfluiting en oplichterij
Kon artikel wat 5 maten te klein is niet meer retourneren
Geld kwijt en artikelen in de kledingbak
Ik kreeg mijn pakket zonder retour…
Ik kreeg mijn pakket zonder retour formulier en volgens het bedrijf kunnen producten die in de aanbieding zijn niet worden geruild. In hun advertenties beweren ze het tegenover gestelde.
Onlangs 2 bh's besteld en betaald
Onlangs 2 bh's besteld en betaald, aktie 2 voor 1. Ze stuurden er 4!? Waarschijnlijk willen ze zelf ook van hun rommel af. Kwaliteit is om te huilen, maatvoering klopt totaal niet, zijn 5 mt te klein. Dramatisch verhaal dit.
Pure oplichting
Pure oplichting
Ik heb een BH besteld, door de actie kreeg ik er 2.
Daardoor werd het een kortingsartikel en kon het niet geruild. Het artikel paste niet goed maar ik zit er nu wel mee. Krijg in gebrekkig Nederlands een mail terug dat het ze spijt maar dat het beleid is en dat ik het had kunnen weten als ik het retour beleid had gelezen.
Oplichterij
Bestelling kwam niet uit Nederland maar uit China.
De trui is volledig polyester ipv cachmire!
100% oplichters!!
waardeloos
waardeloos, ben er ingetuind.
oplichterij. Producten komen rechtstreeks uit China. Zeer slechte kwaliteit.
Geen kasjmier maar polyester
Het bedrijf plaatst foto’s van kleding die niet verkocht worden. Ik was op zoek naar een warme wollen trui. Had een kasjmier trui besteld en kreeg een trui van 95 polyester opgestuurd. Voorwaarden van retour was dat het kaartje er nog aan moest zitten. Er zat bij aankomt geen kaartje aan. Het is duidelijk goedkope productie uit China.
Ook ik ben er ingetuind
Ook ik ben er ingetuind. Cashmere trui. Na drie weken bezorgd (uit China): 95% polyester en 5% elastaan. Pf..... Ongelofelijk wat een oplichters.
waardeloze kwaliteit en service
Zo zout heb ik het nog niet eerder gegeten bij een online bestelling. De bestelling was ruim 3 weken onderweg. Wat bijzonder is als je claimt in Nederland te zitten. Het artikel zit er heel goedkoop en amateuristisch uit! Het heeft een slechte pasvorm en was het geld niet waard. Retourneren kan niet, omdat er een korting op zat. Een ander beleid om klanten tevreden te stellen en te behouden kent dit bedrijf niet. Ik bestel hier nooit weer!
Oplichters
Oplichters. Webshop doet zich voor alsof ze in Amsterdam zijn gevestigd en wat werk uitbesteden aan Polen. Al hun producten zijn in de "aanbieding", maar in werkelijkheid is het gewoon goedkope troep uit China. Daar kom je pas achter als er besteld is. Shirt dat ik kocht zou van "ademend" katoen zijn maar is gewoon flinterdunne polyester. Kleuren komen niet overeen met de afbeelding en het is totaal vormloos. Valt niet te retourneren want is immers "aanbieding". Je kunt het alleen ruilen voor. Maar dat wil je niet als je eenmaal de kwaliteit hebt gezien.
Koop hier niets, als je goedkope troep uit China wilt zijn er genoeg bedrijven waar je dat voor een tiende van de prijs kunt kopen.
The Trustpilot Experience