Lisanne Fleur Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Heel teleurgesteld in deze “Nederlandse” webshop. Op Facebook kondigen ze aan dat ze gaan stoppen en grote kortingen geven, maar dat blijkt gewoon misleidende reclame. Ze zeggen dat ze met PostNL verz... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het zijn grote oplichters ze prijzen gouden sieraden aan met hoge kortingen omdat ze na 40 jaar gaan stoppen nou je krijgt sieraden uit China en taiwan die niets waard zijn waar je weken op moet wac... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dit kreeg ik terug via de mail. Bedankt voor uw reactie. U kunt het artikel uiteraard retourneren. Ons retouradres is: Lift 2, Westzijde, 3e verdieping, bovenste verdieping, Yuantong Ex... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hele slechte kwaliteit. Lijkt op Chinezen rommel. Je wordt gewoon belazerd. 4 zogenaamde gouden producten binnen gekregen. Nou niks goud. Hun bankrekening zal wel groeien. Oplichters zijn Lisanne... See more

Company replied

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 77% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

216 reviews in the last 12 months

Write a review

Oplichters!!!!

Beste Lenie,

Het spijt ons dat je door je ervaring zo’n gevoel hebt gekregen. Als je zelf een probleem hebt ervaren met een bestelling of de sieraden die je hebt ontvangen, willen we je graag persoonlijk helpen in plaats van je zorgen onbeantwoord te laten. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We zijn er om je te helpen en samen naar een goede oplossing te zoeken.

Pure oplichting

Op 26 juli besteld, vandaag 6 augustus pakketje binnen gekregen.
Maar wat valt het materiaal tegen.
Dun en kwetsbaar.
Betaalde aan Lisanne Fleur €34,99.
En bij toeval kwam ik op de site van Temu terecht en zie exact dezelfde armbanden voor €3,69
Dus ruim €31 teveel betaald.
Over misleiding gevonden.
Ik begrijp niet dat dit bedrijf nog "sieraden" mag verkopen voor schandalig hoge prijzen.
Oplichting van het hoogste niveau!

Ben benieuwd of er iets is van consumenten bescherming, om dit bedrijf te doen stoppen.

Beste Mieke,

Het spijt ons echt dat de armbanden die je op 6 augustus hebt ontvangen zo’n teleurstelling zijn, vooral omdat je ze dunner en kwetsbaarder vindt dan je had verwacht nadat je €34,99 hebt betaald. We begrijpen heel goed dat het extra frustrerend is wanneer je vervolgens een vergelijkbare armband voor een veel lagere prijs ergens anders tegenkomt. We willen graag de mogelijkheid krijgen om je specifieke bestelling en je zorgen over de sieraden te bekijken. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We zijn er om je te helpen en samen naar een goede oplossing te zoeken.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een goedkope troep!!!

Wat een goedkope troep!!!
Ik had ze al 2x eerder gemaild waar mijn sieraden bleven, maar krijg daar gewoon geen antwoord op.
Inmiddels snap ik dat mensen gewoon in de zeik genomen worden en dat deze goedkope troep uit Azië komt.
Vandaar dat het zo lang duurt.
Ik had het na 5 weken pas binnen.
En dan verkopen alsof het 2 Nederlandse dames zijn… die al maanden adverteren dat ze “binnen een paar dagen” gaan stoppen. Not!
Ongelooflijk dat ze zo durven te adverteren en aan hun geld komen.

Beste Klinge,

Het spijt ons oprecht dat je ongeveer vijf weken op je sieraden hebt moeten wachten en dat je ons daarvoor al twee keer had gemaild zonder direct een reactie te ontvangen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het moet zijn geweest om zo lang te wachten en vervolgens ook nog ontevreden te zijn over wat je hebt ontvangen. We hebben inmiddels op je e-mail over je klacht gereageerd, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je zorgen goed worden behandeld.

Dit is fraude, BTW is vals RED FLAG

Update: beste Ali ( vreemd voor Lisanne Fleur ), je mag sturen wat je wilt, ik verander hier pas mijn bericht als mijn geld terug op mijn rekening staat. Je kan dan heel goed bedoeld een mail sturen over mijn zending, maar als jullie het zelf maken moet deze niet van China komen. Als ik Chinese brol wil had ik dat wel daar gekocht. Maar ik wou een zelfgemaakt zilveren ring, een uniek stuk en niet een ring die in bulk wordt verkocht door de chinezen aan 5€ en die jullie aan 30€ verkopen.
WIE HEEFT ER HIER NU AL EEN CONCRETE OPLOSSING GEKREGEN?
MISSCHIEN ALLEMAAL BELLEN NAAR +31630898006 EN ALLEMAAL KLACHT INDIENEN BIJ DE POLITIE

Ondertussen al meer dan 10 dagen en dan zit die nog steeds ergens op een douane in wie mag weten welk land. Dus handgemaakt? Vergeet het! Ik mail jullie voor uitleg, geen antwoord. Heb ik nog zin om te wachten en te zien hoe een verroestende ring eruit ziet?ik denk het niet. Al zeker niet als je al die negatieve reacties hier leest. Mijn bestelnummer #LF | 9566 en ik verwacht al van jullie de terugbetaling van mijn aankoop. Jullie weten dat jullie frauduleus zijn. Jammer dat ik het niet vroeger had gezien. Jullie adres klopt niet, jullie werkwijze is niet wettelijk, jullie BTW nr is VALS, niets van jullie gegevens is correct. Na het lezen van dit alles neem ik vandaag nog contact op met onze advocaat in naam van iedereen.

Beste Consumer,

Het spijt ons oprecht voor de vertraging met bestelling #LF | 9566 en voor de zorgen die zijn ontstaan doordat je pakket langer dan verwacht onderweg is. We bieden ook onze excuses aan dat je niet eerder een reactie hebt ontvangen nadat je contact met ons had opgenomen over de zending en je zorgen. We hebben inmiddels op je e-mail over deze kwestie gereageerd, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We zijn er om je te helpen en willen de zorgen over je bestelling graag rechtstreeks en goed met je oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Als ik nul sterren kon geven had ik dat…

Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan. Is rommel uit china die nog geen euro waard zijn! Helaas ben ik erin getrapt en hoop echt dat niemand dit meer gebeurt! Bestel hier niet!!!

Beste P.,

Het spijt ons oprecht om te horen dat u zo teleurgesteld bent over uw aankoop. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer de sieraden die u ontvangt niet aan uw verwachtingen voldoen, met name wat betreft de kwaliteit en uitstraling. Wij willen graag de gelegenheid krijgen om uw ervaring te bekijken en te begrijpen wat er precies met uw bestelling is misgegaan. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@lisanne-fleur.nl. Vermeld daarbij alstublieft uw bestelnummer en, indien mogelijk, voeg enkele foto's toe van de artikelen die u heeft ontvangen. Zo kunnen wij uw situatie specifiek beoordelen en u zo goed mogelijk helpen.Wij nemen uw feedback serieus en stellen het op prijs als wij de gelegenheid krijgen om uw zorgen persoonlijk met u te bespreken.

Rated 1 out of 5 stars

Heb half juli besteld maar nog niks…

Heb half juli besteld maar nog niks ontvangen
Contact lukt ook niet denk gewoon geld weg .

July 15, 2026

Beste Christien,

Het spijt ons oprecht dat je bestelling van half juli nog steeds niet is aangekomen en dat je hierdoor het gevoel hebt gekregen dat je je geld misschien kwijt bent. We begrijpen heel goed dat het zorgwekkend is om zo lang op je bestelling te wachten zonder een duidelijke update, zeker nadat je ook geprobeerd hebt contact met ons op te nemen. We hebben inmiddels op je e-mail over je bestelling gereageerd, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je zorgen over je bestelling goed worden opgelost.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een set besteld ketting plus…

Ik heb een set besteld ketting plus armband ik krijg het binnen het is net hard plastick ik voel me echt besodemieterd ik vraag op de mail het adres waar ik het naar toe moet sturen om mij geld terug te krijgen ze reageren gewoon nergens op ik ben echt boos

Beste B. Lommers,

Het spijt ons oprecht dat de ketting- en armbandenset heel anders aanvoelde dan je had verwacht en dat je teleurgesteld was over het materiaal en de kwaliteit toen je deze ontving. Je had bovendien niet zo lang op een reactie moeten wachten nadat je ons per e-mail had gevraagd naar het adres waar je de set naartoe kunt retourneren. We zijn er om je te helpen en dit goed op te lossen. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je kunnen helpen met de volgende stappen voor je retour.

Rated 1 out of 5 stars

Omdat je niet minder kan geven

Omdat je niet minder kan geven. Schandalig ! Juwelen komen van China geïmporteerd, maar zijn zogezegd wel handgemaakt. Je moet maar durven. Ik zal mensen hier zeker voor waarschuwen op verschillende platformen.

Beste SCT,

Het spijt ons dat de sieraden die je hebt ontvangen je zo hebben teleurgesteld, vooral wat betreft je verwachtingen over de manier waarop de sieraden worden gemaakt en gepresenteerd. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn wanneer het ontvangen artikel anders is dan je had verwacht. Als je een specifiek probleem hebt met een artikel dat je hebt besteld, willen we graag de mogelijkheid krijgen om je bestelling en het betreffende sieraad te bekijken. Neem hiervoor contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je persoonlijk kunnen helpen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Vreselijk!!

Vreselijk!!
Wat een oplichterij weer!
Trap er niet in!

Beste Angelique,

Het spijt ons te horen dat je ervaring je zo heeft teleurgesteld. Als je zelf een probleem hebt ervaren met je bestelling of de sieraden die je hebt ontvangen, willen we graag de mogelijkheid krijgen om te bekijken wat er is gebeurd en samen naar een passende oplossing te zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat onze klantenservice je persoonlijk kan helpen.

Frut Firma

Vier mails gestuurd op geen enkel bericht een reactie gehad .
Het bestelde artikel was verkeerd (witgoud besteld geelgoud geleverd)
Ik heb aangegeven dat ik het retourneren wil
Maar niets helemaal niets .
Wat een frut firma houden zogenaamd er mee op zie op facebook Bekijk ook onze nieuwe collectie.
Dit is toch nep
Mensen koop hier niet!!!
Ik was zo dom liet me verleiden mooie plaatjes maar ik betwijfel of het überhaupt een echt bedrijf is
Aggy

July 28, 2026

Beste Aggy,

Het spijt ons oprecht dat je witgoud had besteld maar geelgoud hebt ontvangen. We begrijpen heel goed waarom je teleurgesteld bent, zeker nadat je hierover al vier keer contact met ons hebt opgenomen voor een retour. Het ontvangen van het verkeerde artikel is natuurlijk erg vervelend en je had veel eerder een duidelijke reactie moeten krijgen. We hebben inmiddels op je e-mail over deze kwestie gereageerd, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren? We willen dit graag samen met je oplossen en ervoor zorgen dat je retourverzoek goed wordt behandeld.

Rated 1 out of 5 stars

Ze stoppen met hun winkel??

Ze stoppen met hun winkel??? Er is nooit een winkel geweest! Rommel komt uit China, trap hier niet in !!
Je betaald geen verzendkosten, spul komt van themu, retourneren kost een vermogen omdat het naar China geretourneerd moet worden. Is geen nederlands bedrijf, ondanks dat ze dit beweren!!! Adverteren onder verschillende namen. Zijn oplichters!!

Beste M. Polman,

Het spijt ons voor de verwarring die is ontstaan door de informatie die je online hebt gezien. Ter verduidelijking: Lisanne-Fleur stopt niet met haar activiteiten en we blijven actief als online sieradenwinkel. Onze officiële webshop is nog steeds beschikbaar via https://lisanne-fleur.nl/, waar klanten onze huidige collectie kunnen bekijken en bestellingen kunnen plaatsen. We begrijpen dat de communicatie rondom onze aanbiedingen vragen kan hebben opgeroepen, maar we zijn gewoon actief en blijven onze klanten helpen met hun bestellingen en vragen.

Malafide "juwelier"

De mensen worden om de tuin geleid. Onder het mom van stopzetting van de zaak bieden ze "sieraden" 😅 aan met hoge kortingen. Nadien blijkt dat de artikels uit China komen ( chinese brol). Ze stimuleren aankopen met de slogan " op is op". Dan melden ze weer dat hun voorraad aangevuld wordt.
Dus wij adviseren om hier zeker NIETS te kopen 😉

Beste Bernadette,

Het spijt ons dat de manier waarop onze aanbiedingen en de beschikbaarheid van onze voorraad zijn gecommuniceerd zo’n negatieve indruk bij je hebben achtergelaten. We begrijpen je zorgen over de vermelding “zolang de voorraad strekt” en het feit dat bepaalde producten daarna opnieuw beschikbaar zijn. Als je een specifieke klacht hebt over een bestelling of de sieraden die je hebt ontvangen, willen we graag de mogelijkheid krijgen om dit persoonlijk met je te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken. Neem hiervoor contact met ons op via [info@lisanne-fleur.nl] met je bestelgegevens, zodat we je rechtstreeks kunnen helpen.

Rated 1 out of 5 stars

Verschillende manieren contact proberen…

Verschillende manieren contact proberen te krijgen, Verschillende manieren geprobeerd mijn bestelling te vinden.
Ik krijg geen antwoord en een robot reactie zoals hier bij de rest sta ik niet op te wachten. Ik wil gewoon mijn geld terug.

July 28, 2026

Beste Nicolai,

Het spijt ons dat je moeite hebt gehad om een duidelijke reactie te krijgen terwijl je op zoek was naar informatie over je bestelling. We begrijpen dat je, nadat je op verschillende manieren contact hebt geprobeerd op te nemen, behoefte had aan een persoonlijke reactie in plaats van opnieuw een automatisch bericht. We hebben inmiddels al op je e-mail over je bestelling gereageerd, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? Als je onze reactie nog steeds niet kunt vinden, neem dan opnieuw contact met ons op, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je vraag persoonlijk wordt opgepakt.

Rated 1 out of 5 stars

Heb voor veel geld troep uit China…

Heb voor veel geld troep uit China ontvangen (zou 80% van de originele prijs zijn)Pure oplichting
Niets kopen

August 4, 2026

Beste Hans,

Het spijt ons te horen dat je zo teleurgesteld bent over de sieraden die je hebt ontvangen, vooral omdat je vindt dat de kwaliteit niet overeenkomt met wat je had verwacht voor de prijs die je hebt betaald. We begrijpen dat je verwachtte dat het artikel qua uitstraling en waarde zou overeenkomen met wat je tijdens het bestellen hebt gezien. We willen graag de mogelijkheid krijgen om je specifieke bestelling en het ontvangen artikel te bekijken, zodat we samen naar een eerlijke oplossing kunnen zoeken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl
met je bestelgegevens en, indien mogelijk, een foto van de sieraden. We helpen je graag persoonlijk verder.

Dit is pure oplichterij.

Dit is pure oplichterij.
Helemaal geen goud en zilver allemaal rotzooi van temu!
Koop hier alsjeblieft niet wat een misleiding!
60 euro lichter wat ik voor nog geen 5 euro bij temu had kunnen bestellen.
Rotzooi! Wees gewaarschuwd!

Beste Irene,

Het spijt ons echt dat de sieraden die je hebt ontvangen je zo hebben teleurgesteld, vooral wat betreft de kwaliteit en het verschil tussen wat je had verwacht en wat je hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker nadat je hiervoor €60 hebt betaald. We hebben inmiddels al op je e-mail gereageerd over je klacht, dus wil je vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We hopen dit samen met jou rechtstreeks te kunnen oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Wacht ook al lang op mijn bestelling

Wacht ook al lang op mijn bestelling: oorbellen bijna 40,- Ineens zag ik dat het zondag 2 augustus was bezorgd om 11uur. Op zondag! Ene Ali via de mail zei dat dat niet klopte en gaf me een betere track. Via allerlei pagina's, links kwam ik uit in..... China. Het is zo'n mooie site van Lisanne Fleur. Je stinkt er in.
Inmiddels mn pakje ontvangen. Geen zilveren oorbellen, een kinderarmband. Met beertjes, soort rose gold Jammer dat ik geen foto kan maken. Nog nooit zoiets lelijks gezien!

August 4, 2026

Beste Rineke,

Het spijt ons dat je al zo lang op je oorbellen wacht en dat de tracking aangaf dat je pakket op zondag 2 augustus was bezorgd, terwijl je niets hebt ontvangen. We begrijpen heel goed dat deze ongebruikelijke bezorgstatus en de daaropvolgende andere trackinginformatie voor verwarring en zorgen hebben gezorgd. We willen ervoor zorgen dat je bestelling goed wordt nagegaan en dat je duidelijkheid krijgt over waar je pakket zich bevindt. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je persoonlijk kunnen helpen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Vreselijk lelijke armband

Vreselijk lelijke armband. Lijkt totaal niet op wat ik had besteld. En dat voor 30 euro. Schandalig.

Beste Martine,

Het spijt ons echt dat de armband die je hebt ontvangen er anders uitziet dan de armband die je hebt besteld en dat je hierdoor zo teleurgesteld bent, zeker nadat je hiervoor €30 hebt betaald. We begrijpen dat je verwachtte dat de armband overeen zou komen met de uitstraling van het artikel dat je hebt besteld. We hebben inmiddels al op je e-mail gereageerd over deze kwestie. Wil je daarom vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? Als je nog vragen hebt, kun je eenvoudig op onze e-mail reageren en helpen we je graag verder.

Rated 1 out of 5 stars

Het bedrijf staat onder de naam MdBeats…

Het bedrijf staat onder de naam MdBeats geregistreerd als maker van muziektapes. Eigenaar is Mike Martinus. Daarnaast heeft hij / zij een oplichtingsbedrijf onder de naam Lisanne Fleur. Deze stopt er helemaal niet mee en de rommel die je koopt is gewoon ingekocht bij TEMU, ALI BABA of een andere Chinese webwinkel. De kwaliteit is plastic of een metaal legering wat op "goud" moet lijken. Beter kopen bij Chinese webshop als je toch niet te veel wilt uitgeven aan sieraden. Kost daar maar een schijntje van wat je bij deze oplichters betaald. Als je überhaupt iets toegestuurd krijgt van Lisanne Fleur. Wij zijn er dus wel ingetrapt!

Beste Peter,

Bedankt dat je je zorgen met ons hebt gedeeld. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de sieraden die je hebt ontvangen en over je ervaring met je bestelling bij Lisanne-Fleur. Als je een artikel hebt ontvangen dat niet overeenkomt met wat je hebt besteld of als je problemen hebt met de kwaliteit, willen we dit graag persoonlijk voor je bekijken. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens en, indien mogelijk, foto's van het artikel, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look