En pakke var forsvundet, fordi jeg havde oplyst forkert mailadresse. Livingshop var ihærdige 💪 og i dag hentede jeg den lækreste StillNordic beauty box i pakkeshoppen 💃👌
See what reviewers are saying
Jeg har købt hos Livingshop.dk flere gange og har modtaget varene indenfor kort tid, og præcis som beskrevet på sitet. Mit seneste køb var en Montana reol. Desværre blev reolen beskadiget unde... See more
Company replied
Har handlet her mange gange, og altid fået den bedste service, både ved køb i den fysiske butik og i netbutikken. Både butik og netbutik er utroligt inspirerende, og de er altid hjælpsomme ve... See more
Hos livingshop fandt jeg det ønskede produkt billigere end på andre netsider, og fik til og med gratis levering. Pakken ankom dagen efter, og produktet lever bestemt op til mine forventninger! Hjemme... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Har ikke modtaget bestilt vare
Bestilte et sæt baby sengetøj d. 21. December. Modtog ordrebekræftelse med det samme. Har dog stadig ikke modtaget min vare her over 1 måned senere. Har skrevet til kundeservice uden at få noget svar. Meget utilfredsstillende. Vil ikke anbefale denne webshop til nogen.
Sløv service
Butikken tilbød mig at købe en madras til samme pris som en netbutik solgte den til. Vi fremviste selvfølgelig netprisen på telefonen. Vi bestilte den i slutningen af august og de lovede at den ville være hjemme efter 14 dage. Vi hørte ikke noget og kontaktede dem efter de skulle have leveret den og de beklagede og ville følge op. Vi fik en ny leveringsdato den efterfølgende uge. Vi hørte igen ikke noget og de ville igen følge op. Vi fik igen igen en ny leveringsdato, hvor vi igen igen ikke hørte fra butikken. Dagen efter vi skulle have den leveret kørte jeg forbi og de havde lige fået den ind af døren. Nu ville de ikke sælge den til den aftalte pris alligevel så jeg endte med at gå derfra uden madras. Heldigvis havde netbutikken den stadig samme pris hvor vi nu har bestilt varen.
Opfølgning
Chefen ringede senere på dagen og tilbød mig den først aftalte pris, men jeg havde købt den et andet sted.
Min bedømmelse er derfor gået fra 1 til 3
Super service!
Købte en hylde, som der var fejl på. Returnede denne, og allerede to dage efter fik jeg en ny, og et lille lys som gave ved siden af.
Super god service, og hurtig levering. Kan klart anbefales! :-)
Bestilte en bordlampe
Bestilte en bordlampe, nogle lystestager og et nyt spejl.
Leveringen var hurtig og varerne var i tip top stand da de ankom.
Helt igennem en god oplevelse
Bestilte en vare i sidste uge og to…
Bestilte en vare i sidste uge og to dage efter kunne jeg hente varen i perfekt stand.
Ingen problemer herfra
Mangelfuld service ved returnering
Måtte returnere en vare. Det ville være god service, om Livingshop tilbød salg af returlabels. Det gør de fleste webshops i dag. Desværre tilbyder Livingshop kun fremsendelse af returlabels ved returnering af defekte varer.
Og så håndterer de kun returvarer én gang ugentligt. Jeg savner, at de bekræfter, at en vare er modtaget retur, og at den vil blive behandlet hurtiget muligt.
Femstjernes oplevelse
Femstjernes oplevelse, varerne kom senere end jeg havde håbet, men det betød jeg fik særdeles god oplevelse med Livinshops kundeservice, Sally. Altid hurtige og præcise svar og en imødekommenhed man sjældent møder. Kan kraftigt anbefale shoppen.
Super god kundeoplevelse
Jeg bestilte 3 hvide House Doctor Text knager, hvor de to af dem havde mistet noget af den hvide farve, da jeg modtog pakken. Dvs. at man kunne se lidt af metallet - lidt ærgerligt når de skulle op på en hvid væg. Jeg skriver til Livingshops kundeservice og sender billeder af knagerne, og de sender med det samme to nye knager og siger, at jeg ikke behøver sende de beskadigede tilbage. Det kalder jeg god kundeservice. God og hurtig kommunikation. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet fra min oprindelige søgning og bestilling på hjemmesiden, frem til modtagelse af de nye knager. Kun varme anbefalinger herfra!
Super hurtig levering af 4 stole
Super hurtig levering af 4 stole. Jeg er glad og tilfreds.
Langsom levering
Skulle bruge en gave, men leveringen var langsom og skulle hente den i en anden by end angivet. Så gaven måtte jeg købe i en butik.
Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice.
Købte en vare, som jeg ikke syntes gjorde dét, den skulle. Men det var noget man først kunne finde ud af, efter den var taget i brug. Alligevel fik jeg uden problemer pengene igen.
Fordi varen var brugt valgte de at lade mig smide den ud, i stedet for at jeg skulle sende den, og de så kunne smide den ud.
Virkelig god service, som det burde være alle steder.
Super oplevelse
Super oplevelse, og det jeg købte var pakket sikkert og forsvarligt ind!(:
Virkelig en god oplevelse og kæmpe plus man kan returnere gratis!
Super oplevelse med Livingshop hvor priserne er fair og de bla. godt vil sende rammer i A3 størrelse som mange andre steder ikke vil.
Modtog en mail om at én af rammerne desværre var i restordre men forventede at komme på lager indenfor 4-7 dage.
Alligevel kom hele ordren samlet to dage efter og det var super godt pakket ind og alt i den skønneste orden.
Kan absolut anbefales.
En kæmpe ros fra mig
En kæmpe ros fra mig, der ikke handler meget på nettet! Helt unik i sin kundeservice! Jeg købte et produkt som ikke passede mig - returnerede det gratis i kundevenlig emballage. Alt var helt klart forklaret og forberedt. Roste retur systemet på posthuset, hvor de fortalte at det også for dem, var nemt! Var på mail med et spørgsmål - fik høfligt og informativt svar på en søndag! Flot!
Den nye vare kom indenfor 2 dage!
Jeg køber med stor glæde og tryghed igen hos Livingshop.
Professionelt, venligt og super nemt!
Vi var forbi butikken i Blåvand
Vi var forbi butikken i Blåvand, hvor min datter og svigersøn købte nogle olier og krydderier. Efterfølgende fandt vi nøjagtigt de samme varer i 'nabobutikken', og vi gik derfor tilbage for at få vores penge igen. Her bliver vi så gjort opmærksom på, at vi ikke kan få pengene tilbage, men kun et tilgodebevis, og da vi kun kommer til Blåvand 1 gang om året, var dette ikke relevant.. Vi protesterede, da vi ikke var blevet informeret om dette ved købet - og ja - det stod på bonen, men den ser man jo først, når man har gennemført købet.
Og ja - butikken er ikke forpligtet til at give penge tilbage for en varer, men det er normalt kundeservice på varer, der er købt til fuld pris - og ellers er det kutyme at det tydeligt fremgår ved kassen, hvis pengene ikke refunderes.
Super
Fin hjemmeside, flotte produkter, hurtig levering og god kundeservice. Købte en lampe og to dekorationspærer, den ene pære sprang desværre første gang jeg tændte den. Men jeg fik hurtig svar på mail om at de ville sende en ny. Handler gerne på Livingshop.dk igen.
Købte 5 varer hos Livingshop den 28/3 sidst på dagen og den 31/3 blev den leveret. Virkelig hurtig levering. Gode priser. Jeg er tilfreds og jeg handler gerne igen.
Forkert varer, men ingen problemer i at få den byttet
I en ordre af 3 varer var de kommet til at sende den ene i forkert udgave (det skal siges at de to virkelig ligner hinanden meget). Men da jeg ringer og gør opmærksom på problemet er de super søde og sender straks den rigtige og en returseddel til den forkerte.
Så ja det er en smule ekstra besværligt, men alle kan lave en fejl og jeg får da den rigtige varer uden nogen kamp, og det er det vigtigste for mig i en webshop.
Lækker shop med god service
Jeg har handlet hos Livingshop et par gange, og det har været en stor fornøjelse. Ud over at de har et stort og flot udvalg af varer, så fungerer alt som det skal. Eneste lille øf er at deres nyhedsbreve er lige en tand for upersonlige.