En pakke var forsvundet, fordi jeg havde oplyst forkert mailadresse. Livingshop var ihærdige 💪 og i dag hentede jeg den lækreste StillNordic beauty box i pakkeshoppen 💃👌
See what reviewers are saying
Jeg har købt hos Livingshop.dk flere gange og har modtaget varene indenfor kort tid, og præcis som beskrevet på sitet. Mit seneste køb var en Montana reol. Desværre blev reolen beskadiget unde... See more
Company replied
Har handlet her mange gange, og altid fået den bedste service, både ved køb i den fysiske butik og i netbutikken. Både butik og netbutik er utroligt inspirerende, og de er altid hjælpsomme ve... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
KANON LEVERING!
Jeg var lidt sent ude med en gave til min venindes fødselsdag. Hun ønskede sig en Khäler vase. Jeg fandt den på livingshop, bestilte den (fik gratis fragt, da vasen kostede 199,-), og dagen efter ankom min pakke. Vasen var pakket ind i rigeligt bobleplast. Tror min pakke var knap og nap 1 meter bred, pga. alt den bobelplast. Vasen fejlede skam heller ingen ting.
Perfekt levering, dejligt at pakken er godt beskyttet og fedt med fri fragt på og over 199 kroner!
Lyn levering - stort udvalg
Bestilte 2 pudebetræk torsdag kl. ca 14.
Posten afleverede dem ved døren fredag.
Bedre kan det ikke gøres, stort udvalg handler her helt sikkert igen
God oplevelse
Jeg bestilte mine vare en lørdag aften og Tirsdag middag modtog jeg pakke som var pakket rigtig flot ind
Nemt Hurtigt og super Service
Har købt hos Livingshop flere gange ! super hjemmeside og super Service og levering! kort og godt et Super Firma
Lang leveringstid men god service
Vi havde bestilt en reol i hvid, som der desværre var leveringsproblemer med. Men livingshop har hele vejen igennem været gode til at give besked om, hvor lang ventetiden var samt om vi stadig ønskede varen. Vi kan kun anbefale dem!

Hurtig levering!
Nemt og hurtigt. Fik leveret varen ved døren fragtfrit:)

Hurtigtog god service
Det var nemt at bestille, og det gik hurtigt med levering! Perfekt service

Reply from Livingshop.dk
Perfekt service og hurtig levering
Samme dag som jeg bestilte mine varer modtog jeg mail om at de var afsendte samt det var muligt at følge mine varer med track and trace. Jeg modtog mine varer i fin stand med posten formiddagen efter. Jeg glæder mig til at handle med livingshop igen.

Absolut god service
Afgav bestilling via livingshop.dk tirsdag og modtog min vare allerede onsdag sidst på eftermiddagen - tilmed fragtfrit. Imponerende hurtigt!
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos livingshop.dk

Reply from Livingshop.dk
Fantastisk servise, og vare.
Jeg har lige modtaget min pakke fra livingshop.dk, de giver fantastisk servise. Det er absolut ikke sidstegang jeg køber noget hos dem. Pakken kom endda på en søndag. og kun 3-4 dage efter bestilling. Det tror jeg næsten aldrig er sket for mig. Happy, Happy, Happy!

Enorm god service!
Super service og hurtig levering - varen, som var en gave, blev tilmed pakket virkelig fint ind! Kan kun anbefales :)

FANTASTISK
Hvilken service - bestilte en vare fredag eftermiddag og modtog den mandag formiddag ved døren med Post Danmark - fragtfrit!!! :) :) :)
Venligst
Jessie Iversen

Reply from Livingshop.dk
Hurtig levering - god hjemmeside, dog fejlinfo om varer
Lynhurtig levering, overskuelig hjemmeside. Dog en fejl i deres oplysning om to af de produkter jeg købte - der stod at teksten på boksene fra House Doctor var klistermærker, der nemt kunne tages af - det er det ikke - lidt ærgeligt, da det var medvirkende til, at jeg valgte dem, men ellers er jeg meget tilfreds. Især dejligt, at der er gratis fragt ved købt over 200, hvor man mange andre steder skal over 500 kr.

Perfekt service!!
Nem og overskuelig webshop med alt hvad hjertet begærer til hjemmet!
Hurtig ekspedition, og fri levering ved køb for kun 199 kr..
Her kunne andre netbutikker lære meget om hvad kunderne vil ha´!!;O)

Lynhurtig levering!
Hos livingshop fandt jeg det ønskede produkt billigere end på andre netsider, og fik til og med gratis levering. Pakken ankom dagen efter, og produktet lever bestemt op til mine forventninger! Hjemmesiden kunne måske godt få en modernisering, men så længe pris og fragt er så fin kan jeg kun give5 stjerner!
Jeg kan klart anbefale livingshop.dk

God service, hurtig levering
Lækkert varesortiment. Virkelig god kundeservice og hurtig dag-til-dag levering. Desuden gratis indpakning i flot gavepapir!

Reply from Livingshop.dk
Produkter og service i top!
Mit seneste køb var en Montana reol. Desværre
blev reolen beskadiget under forsendelsen med fragtfirmaet, men efter en kort telefonsamtale sendte de en medarbejder afsted med en ny reol, og tog den anden med.
Det kalder jeg service!

Reply from Livingshop.dk
Fede ting til din bolig - hurtig forsendelse
Lækker webshop med alt hvad hjertet kan begære af lækre sager til boligen.
Utrolig smuk gaveindpakning og hurtig forsendelse - handler der gerne igen:-)