13-10-‘20 bestelling geplaatst van €125, echter tot op de dag van vandaag niets ontvangen, geen reactie op mail en telefoon buiten gebruik. De meeste reviews zijn oud, maar ze kloppen nog steeds. NI... See more
See what reviewers are saying
Bestellen en betalen gaat snel, uitlevering geheel niet, is 2x en laatste keer vorige bestelling van voorraad artikel heeft 3 weken geduurd, excuses homaar, geen antwoord op mail niks. PAS OP, Z... See more
Geen bestelling binnen, geen reactie op mail. Telefoon buiten bereik. Dan kun je wel scherpe aanbiedingen doen inderdaad. Alleen bestelbevestiging maar geen track and trace, achteraf logisch waarom... See more
Company details
Information provided by various external sources
Medhorses is een toonaangevende ruitersportwebshop. Hoge service, lage prijzen is ons doel
Contact info
Storkstraat 14a, 3905KX, Veenendaal
- 0318-500319
- info@medhorses.com
- medhorses.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
13-10-‘20 bestelling geplaatst van…
De meeste reviews zijn oud, maar ze kloppen nog steeds. NIETS BESTELLEN!
Ondanks de slechte reviews toch een…
Ondanks de slechte reviews toch een positieve ervaring. Direct antwoord op de mail en 3 dagen later mijn rijbroek in huis
Commande passée en janvier non reçue
Commande passée en janvier. Pas de reponse aux nombreux mails, pas de colis reçu 3mois plus tard. Précédemment j avais commandé sans problème.
2 weken geleden vitamine besteld tot op…
2 weken geleden vitamine besteld tot op heden niks ontvangen, wel al betaald. Reageren niet op e-mails en de telefoon is buiten gebruik.
Wel incasseren, niet leveren, geen reactie
Bestelling van 9 januari tot op heden niet ontvangen. Op diverse mails slechts 1 reactie ontvangen, waarin een leverdatum werd aangegeven die inmiddels ook allang weer gepasseerd is.
oplichters
deken besteld ruim een maand geleden.
niks ontvangen, ook nog geen geld terug.
sommige mails worden beantwoord als ik begin te dreigen. Nu al een week niks meer. oplichters!
ik ga gerechtelijke stappen ondernemen als ik eind van de week niks heb vernomen
Geen bestelling binnen, geen reactie.
Alleen bestelbevestiging maar geen track and trace, achteraf logisch waarom niet.
Hopelijk hoor ik nog wat van jullie.
Wat jammer dat ik nu pas de reviews…
Wat jammer dat ik nu pas de reviews lees, omdat ik al weken wacht op een bestelling. Telefoonnummer bestaat niet. Ik ben bang dat ik stappen moet ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Ik heb 2 keer een mail gestuurd en daarna hebben ze toch contact met me opgenomen. De bestelling is redelijk snel daarna alsnog geleverd gelukkig.
Bestel hier nooit weer
Bijna 6 weken gewacht op mijn myoplast. Is wel even wat anders dan de genoemde 5 werkdagen. Op gegeven moment ook geen reactie meer van de klantenservice op e-mail. Telefoonnummer werkt niet. Belachelijk slecht bedrijf!
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!! Mijn myoplast krijg ik ook niet binnen. Ga aangifte doen om dit bedrijf te laten stoppen!!
Geen levering, geen geld terug en geen mail contact meer
Bij mijn eerste bestelling myoplast ging het moeizaam maar werd wel geleverd.
Nu bij tweede bestelling allerlei smoesjes via de mail waardoor er vertraging is.
Nu 1,5 maand verder 1x een mail terug gekregen met belofte tot terug betalen geld. Helaas daarna nooit meer contact. Geen levering, geen mail en geen geld.
Enorme oplichters!!!
MedHorses Oplichters!!
Dinsdag 13 augustus een bestelling, Equitop Myoplast besteld bij MedHorses. 10 dgn na bestelling een bericht verzonden naar MedHorses met de vraag waar mijn bestelling bleef. Aangezien ik geen reactie op mijn mail heb mogen ontvangen ben ik gaan bellen maar wat blijkt.....het nummer is niet meer in gebruik. Wederom een bericht verzonden en nogmaals...….maar tot op heden blijft het stil bij Medhorses. Helaas lees ik nu pas onderstaande berichten wat mij motiveert om de persoon achter deze malafide organisatie eens wat bekendheid te geven bij politie en banken. Beste mensen, géén bestelling plaatsen bij Medhorses!!! Een onbetrouwbare organisatie die bedreven is in het oplichten van zijn/haar klanten!!
Zaterdag 7 september heb ik mijn bestelling mogen ontvangen. Jammer dat op eerder verzonden berichten niet gereageerd wordt!
OPGELICHT WEL BETAALD MAAR NU BIJNA 2…
OPGELICHT WEL BETAALD MAAR NU BIJNA 2 WEKEN LATER NOG NIKS ONTVANGEN!! op 1 mail hadden ze gereageerd dat het verzonden zou worden maar een track and trace code geven ho maar! al andere mailtjes krijg ik helaas geen reactie meer op, ik begin me nu aardig zorgen te maken, als ik geen reactie meer krijg en geen product of geld terug zit er maar 1 ding op en dat is aangifte doen!
Eerste keer was ok, maar nu... nooit meer!
Eerste keer ging het bestellen en leveren wel ok, niet erg snel maar binnen periode van 2 weken ontvangen. Dan nog eens 2 potten Myoplast besteld voor €119 op 4-7, nu 22-8 en nog steeds niet verzonden! Ik heb 2 maal gemaild voor uitleg en dat ze er attentie aan zouden besteden maar nog steeds geen antwoordt!
Net nogmaals gemailt, hopelijk komt dit wel aan en wordt het alsnog geleverd of dat ik mijn geld terug ontvang... Nu ik al deze recensies lees zakt de moed in mijn schoenen om hier nog wat van te zien :( Ik bestel hier alvast nooit meer iets!
Bende oplichters
Op 23 juli myoplast en Neutradex besteld samen voor 94€ na enkele mails over en weer nog steeds niets ontvangen. Het bedrag al van 23 juli van mijn rekening gehaald. Telkens schrijven ze dat ze gaan onderzoeken waarom het nog niet geleverd is en dat ik mij geen zorgen moet maken. Krijg wel elke week aanbiedingen voor Myoplast. Heb naar inlichtingen gebeld voor telefoonnummer als ik bel,... nr niet in gebruik. In hun bijzondere voorwaarden staat in art 11 indien na 30 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd dat ze het bedrag moeten terugbetalen . Beter bestellen bij dochorse steeds correct !! Dit zou moeten aangeklaagd worden is bende oplichters volgens mij . Had mijn verzekering ingelicht (heb verzekering rechtsbijstand) had net alle info doorgestuurd .... kwam mijn pakje aan . Op 31 aug bijna anderhalve maand na bestelling. Nooit nog Medhorses voor mij
Ik wacht al 6 weken op de bestelde…
Ik wacht al 6 weken op de bestelde Myoplast, een mail gekregen dat het paket onderweg is maar deze is nooit verder gekomen dan het distributiecentrum, als ik de trackcode moet geloven. Al diverse malen gemaild maar ik krijg geen enkele reactie!!!!!!!!!! Geld kwijt en geen product, koop hier nooit iets.....
Nu al twee keer issues met het leveren…
Nu al twee keer issues met het leveren van Myoplast! Inmiddels wacht ik al 8 weken. Ook geen reactie op de mail en mijn klacht.
Vorige keer ook weken moeten wachten, toen is na mijn klacht uiteindelijk wel geleverd.
Prijs voor Myoplast is heel gunstig, maar wel extreem lange levertijden (die niet worden aangegeven, sterker nog, ze blijven er volop mee adverteren). Hoop wel dat ik mijn bestelling nog ontvang!
Op 16 juni 3 voedingssupplementen…
Op 16 juni 3 voedingssupplementen besteld voor meer dan 150 euro en ondanks verschillende uitgestuurde mails nog steeds geen producten ontvangen of feedback op vraag tot terugbetaling.
Zeer ontgoocheld van deze service te meer omdat ik wel nog wekelijks promomails ontvang over de bestelde producten???
Graag directe terugkoppeling!
Zeer slechte service
Zeer slechte service, bereikbaarheid en levering. Ondanks dat artkelen op voorraad zijn
Ik heb iets besteld op 19-6 en op 22-7…
Ik heb iets besteld op 19-6 en op 22-7 nog steeds niks binnen. En meerdere mails gestuurd en 1 keer is er geantwoord dat het die week binnen zou komen en dat ze verplaatst zijn van plek. Dat het daardoor langer duurde dan normaal. Ik vind dit echt niet kunnen. En nu antwoordde ze niet meer. Ik heb ook al een mail gestuurd dat ik me geld terug wil. Maar nogmaals geen reactie. Hier nooit meer iets bestellen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.